Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nemtom mi bajotok van Oleguerrel de sztem Marquez sokkal sz***bb védő!Mental_Theo írta:
u.i.: a kapott gólokat Oleguer jegyzi
szerintem Saviola a 82.bens zerzi a sevilla ellen,de a többi stimmel:)Rivaldo11 írta:Én számszerű tippekkel is megpróbálkoznék:![]()
Valencia-Barca 0:1 G:Ronaldinho 70'
Barca-Bilbao 3:1 G:Eto'o 19,49',Deco 82'
Zaragoza-Barca 1:1 G: Eto'o 56'
Barca-Liverpool 2:0 G:Ronaldinho 11'(pen.),Messi 77'
Sevilla-Barca 2:2 G:Eto'o 23',Saviola 80'
Liverpool-Barca 1:1 G:Iniesta 58'
Barca-Real M. 3:0 G:Eto'o 7',40'Gudjohnsen 88'
természetesen a zaragozáról kiderül valami,ami miatt kizárják őket a kupábólFCB_gábor írta:Mental_Theo írta: Zaragoza i vereség
ha itt nem hasalunk el,és jó formát mutatunk,lehet esélyünk mind3 kupát megnyerni.
Ez így, hogy fog összejönni?![]()
Reméljük így is lesz habár most nem úgy tünik de reméljüklionelmessi19 írta:Mindent viszünk és kész.
Nincs mese, újra rendbe kell tenni európát, mert a gyenge őszi forma után már elkezdtek reménykedni...![]()
Szerintem el classicoig mindent meg fogunk nyerni, kivétel a pool elleni idegen, ahol x lesz.
Ezt meg kérdezed?Hát,persze ,hogy OOOOLEEEGUUEEER!!!!Egy jobb horoggalZozzy 5 írta:Tudom hogy nem teljesen ide tartozik de remek ötletem támadt erről az Oleguer témáról :
Ki a jobb?
A piros sarokban az eddig veretlen, Olegueeer Preesas.
A kék sarokban a nehéz-pehely súlyban világbajnoook Senderooos.
![]()
![]()
Oleguer vs Senderos!
Fight!
De hülyék vagytokRivaldo11 írta:Összeállítás:Oleguer-Oleguer,O.Presas,Oleguer Presas,Presas-Perrero írta:Barca - Real 5-5golszerző: Oleguer '15 '22 '32 '56 '78 ill Oleguer '85 (ög) '86 (ög) '87 (ög) '88 (ög) '89 (ög)
Kiállitva: Oleguer '90
Oleguer,Oleguer,Oleguer P.-Presas ,Oleguer,Oleguer.
Egy apró változtatás:Presas helyett Oleguer kerül át a támadósor jobb oldalára.
Formánk alapján? A Liverpool klasszis csapat és az idén meggyűlt a bajunk a komolyabb ellenfelekkel.ozsimiki írta:Amúgy FCB_Gabor,miért gondolod,hogy hazai pályán kikapunk a Pool-tól![]()
Ha kb olyan játékot tudunk majd játszani,amit a Chelsea elleni hazai derbin,akkor megesszük a Liverpoolt.A bajnokságot pedig akár el is dönthetjük ezen a pár meccsen.FCB_gábor írta:Valencia i vereség
Bilbao h döntetlen
Zaragoza i győzelem
Liverpool h vereség
Sevilla i vereség
Liverpool i vereség
Real Madrid h győzelem
sajnos én így gondolom, remélem rám cáfolnak
Összeállítás:Oleguer-Oleguer,O.Presas,Oleguer Presas,Presas-Perrero írta:Barca - Real 5-5golszerző: Oleguer '15 '22 '32 '56 '78 ill Oleguer '85 (ög) '86 (ög) '87 (ög) '88 (ög) '89 (ög)
nagyon úgy néz ki, hogy Oleguer főszerpelő leszPerrero írta:Barca - Real 5-5golszerző: Oleguer '15 '22 '32 '56 '78 ill Oleguer '85 (ög) '86 (ög) '87 (ög) '88 (ög) '89 (ög)
Az eredmény a lényeg,a gólszerzőket meg a perceket poénból írtam...Ordog írta:bammeg Rivaldo11, hogy lehet így tippelni hogy megmondod a gólszerzőket meg hogy hanyadik percben rúgják a gólokat??? Ésszel:)
igaz, az előttelévő meccseken lehetett akkor mikor 2 méterről bedobásra rugta... jah meg mikor ugyaninnen 10-zel főléLos Banditos írta:Gudjohnsen nemis játszott...![]()
volt kb 2-3 helyzetünk amit berughattunk volna... mondjuk ha gudjonsen nem ilyen...Perrero írta:
és te a Barca osasunat
szerintem meg pont hogy a valecnia ellen lesz xlionelmessi19 írta:Mindent viszünk és kész.
Szerintem el classicoig mindent meg fogunk nyerni, kivétel a pool elleni idegen, ahol x lesz.
Erre,hogy így mind bejön,kevesebb az esélye,mint a lottó 5ösnekOrdog írta:bammeg Rivaldo11, hogy lehet így tippelni hogy megmondod a gólszerzőket meg hogy hanyadik percben rúgják a gólokat??? Ésszel:)