Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
PCsabi
aka Game90

2007.02.10. 15:14:51

Az FC Barcelona élénk érdeklődét mutat a Manchester City fiatal csatára, Daniel Sturridge iránt, akit a Chelsea is szívesen látna. Az angol bajnoki címvédő már korábban is megkörnyékezte a támadót, de a City elérte, hogy Sturridge hároméves pofi szerződést írjon alá Manchesterben. Az érdeklődők azonban nem tágítanak, ezért a City már ki is nézte magának az egyiptomi Midót. Pedig Sturridge nincs jó formában az utóbbi időben, kikerült a kezdőcsapatból, és a Reading elleni hétvégi bajnokin is csak csereként kapott lehetőséget.
Sztem ez egy óriási kacsa :!: De azért megosztom veletek :wink:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
PCsabi
aka Game90

2007.02.10. 14:06:06

Sissoko nem lenne rossz. Fiatal még és jó játékos. Liverpoolban már úgysincs biztos helye :roll:
Huntelaar sztem nem kéne. Hollandiában jó, de nem biztos, hogy nálunk is ilyen formája lenne :roll:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
lionel19

2007.02.10. 13:34:13

Perrero írta:
Sztem sissokot adnák el inkább most hogy ott van mascherano és Xabi
persze hogy Sissokot könnyebben eladják. De ha eddig mondtunk volna neki x Eurót nemet mondtak volna de most már sztem tárgyalnának hogy mennyiért vehető meg! Persze ez nemkis pénz :)
lionel19

2007.02.10. 13:26:25

Atesz írta:Jaja, én nagyon örülnék Xabi Alonsonak, végre vennénk egy jó spanyol játékost, bár attól tartok, hogy Liverpool nem akarja eladni, vagy csak nagyon drágán.
Sztem eladná, most hogy ottvan Macherano és Sissoko "nincs akkora" szükség rá

Persze megfelelő pénzért...
kisfagyos
Barça C

2007.02.10. 13:17:57

szerintem ronaldinho nem fog elmenni , legalább is ha van esze nem megy el. minek menne a milan-ba az olyan szr csapat hogy hihetetlen. azért mert megvették oddot meg ronaldot attól még nem lesznek jobbak, ronaldinho csak akkor megy el ha pénzéhes. más különben marad a barcába, remélem így is lesz.
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.02.10. 13:06:39

vagy huntelaar savigól-tól füg meg ha marad saviola akkonem kéne hunti de ha elmenne savi akkor szükség lenne rá :!:
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.02.10. 13:05:16

hát sztem ezqut és guddyt jó lenne eladni és megvenni mondjuk huntelaart 8) és de rossit is ilyen vkp ha jól tudom :oops:
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.02.10. 12:32:52

Jaja, én nagyon örülnék Xabi Alonsonak, végre vennénk egy jó spanyol játékost, bár attól tartok, hogy Liverpool nem akarja eladni, vagy csak nagyon drágán.
Kép
Andris
Adminisztrátor

2007.02.10. 12:11:02

Mundon azt írják (már amennyire megértem), hogy a barcelona terveiben szerepel többek között :

Xabi Alonso (Liverpool, vkp)
és
Sneijder (Ajax, tkp)

Utóbbiban nem értem, mit látnak, és ugyis csak padon lenne helye.
Xabi Alonsonak mondjuk örülnék.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.02.08. 19:00:58

Van Brokinak és Sylvinhonak 2008-ig tart a szerződése.
Kép
Barcaforever
Director del Fútbol

2007.02.08. 18:59:31

Charlie írta:A legnagyobb sztárjaink közül R10-nél érzem azt, hogy ő tudná legkönnyebben itt hagyni Barcelonát. Ha megtörténne, akkor C.Ronaldo kellene a helyére. De hangsúlyozom most is, jöhetne igazán.

R10, Eto'o, Messi, Saviola, Gudjohnsen, C.R., így tudnám elképzelni a támadóalakulatot jövőre, bírnám, ha összejönne. Vannak benne vérbeli csatárok, és jó páran, akik széleken is tudnak alakítani.

Az meg hogy közülük nem tetszene egyeseknek hogy nem játszanak...Ez Barcelona, harcolni kell a helyért.
C.
Hát sztem se kéne még most C.Roni, de napról napra feljebb játsza az árát. :oops:

És én is ezen a vonalon vagyok.Sztem Dinho nem innen fog visszavonulni... :roll: Magán vélemény. :oops:
Kép
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2007.02.08. 18:55:55

Nem baj, én akkor is fenntartom azt h az már túl sok dudás egy csárdában, és ha így is megy a gépezet...??? (mármint Eto, Messi, Dinnye visszajöttével) akkor nem kell, pláne mondom Savi, és Dos Santos, és szerencsére Rijkaard-al egy véleményen vagyunk. Jó játékos CRoni, de :!: 2 sztár egy posztra túl sok.... (remélem olvastátok :))
elprat
Capitá del Barça

2007.02.08. 18:48:55

Érdekes én pont R10-n nem érzem h el akarna valaha is menni...
Aki itt bekavar6 az a bátyja,nekem nagyon nem szimpi azon az 1 dolgon ,kívül h idehozta Dinnyét.Nem tudom miért van már régóta ez az érzésem.....
Továbbá a saját nevelésektől sem kell félni-sztem!- h lelépnének.
Max ha olyan konkurenciát hoznának "aki" nem is igazából kéne és padozás...
Giulyék mennek ez 1értelmű,sztem V.Broki se húzza sokáig,Syl se bár nem tudom meddig van szerződésük kettejüknek...
Saviola marad6na,bár kevés rá az esély....
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
Charlie
Öreg Harcos

2007.02.08. 18:42:54

A legnagyobb sztárjaink közül R10-nél érzem azt, hogy ő tudná legkönnyebben itt hagyni Barcelonát. Ha megtörténne, akkor C.Ronaldo kellene a helyére. De hangsúlyozom most is, jöhetne igazán.

R10, Eto'o, Messi, Saviola, Gudjohnsen, C.R., így tudnám elképzelni a támadóalakulatot jövőre, bírnám, ha összejönne. Vannak benne vérbeli csatárok, és jó páran, akik széleken is tudnak alakítani.

Az meg hogy közülük nem tetszene egyeseknek hogy nem játszanak...Ez Barcelona, harcolni kell a helyért.
C.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.02.08. 18:30:28

Szerintem 4 játékos van akik soha az életbe nem mennek(igazolnak) el innen : Valdes, Puyol, Oleguer, Iniesta.
A többiekkel bármi megtörténhet. Nehéz szívvel hagytam ki a felsorolásból Xavi-t akiben valamiért nem érzem azt hogy semmilyen más klubban nem tudná elképzelni magát. De remélem tévedek. :wink:
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2007.02.08. 18:15:26

Én viszont Ronaldinho és Messit féltem, nekem ők a numero unók. Nagyon szeretném h Roni innen vonuljon vissza, vagy legalábbis 2014ig maradjon. Dos Santosról azért is beszélni kell, mert tavasszal tuti, felkerül, így elkerülhetetlen az úgymond rotálás... Lehet h jó formában van, lehet itt is jól játszana valamennyire, de kérdés mennyire ? Mint Messi, mint Dinho (már ugye ha formában van), mint Eto'o, ha azt mondanák h valakit ezek közül be kéne áldozni ki lenne az : Messi, Eto'o, Dinho, Dos Santos, aki ugyan még fel sem jött, de ha nem is jön akor ugye elmegy nyáron... egy csiszolatlan gyémánt, láthattuk mire képes... többiekről még nem is beszéltem...
Evilgrim
Entrenador del Barça

2007.02.08. 17:59:49

lionelmessi19 írta: Én igazából Iniestát meg Xavit féltem nagyon, nehogy véletlen elcsábítsa őket vki. A többieknél vagy úgy vagyok, h mehetnek, vagy nem érzem, h valaha is el fognak...
Hát,én azért Eto'o-t is és Messi-t is nagyon féltem.Mind a ketten nagyon értékes játékosok.Szóval én nagyon nem örülnék,ha más klubbot választanának.
Kép
Benga
Entrenador del Barça

2007.02.08. 17:52:46

Nem tudom, de valamiért mindenki jobban szeretné, hogy C.R. BArcában kössön ki mint máshol. De ezen emberek közül Scolari fogalmazta meg ezt az egészet a legjobban. Végül is mint embert nem szeretem de mióta megtanult passzolni elég szimpatikus játékot mutat.
Andris
Adminisztrátor

2007.02.08. 16:32:47

Én pedig úgy vagyok vele, hogy attól függ a dolog, hogy mennyire fog neki menni. Most elég [auto_cenzúra] megy, de ha belelendülne újra, akkor sztem simán marad végig.
De még legalább a szerződése lejártáig marad sztem.

Én igazából Iniestát meg Xavit féltem nagyon, nehogy véletlen elcsábítsa őket vki. A többieknél vagy úgy vagyok, h mehetnek, vagy nem érzem, h valaha is el fognak...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2007.02.08. 16:29:40

Jelenlegi körülmények között én is Ronaldinhoban érzem, hogy ő még el fog menni innen egyszer. Messit nem hiszem. Dos Santos még fel sem került, róla ráérünk még gondolkodni. Eto'o amíg Rijkard az edző nem fog elmenni, viszont váltás esetén érdekes lenne a helyzete, mert nem a legegyszerűbb eset emberileg, szóval kérdés hogy jönne ki az új edzővel.
Én is úgy vaok CR-el, hogy fogok neki nagyon örülni ha jön, ha meg nem, akkor se bánkódok.
Charlie
Öreg Harcos

2007.02.08. 16:12:11

Nem tom hogy vagy vele, de ez 1 igazolás topik, és a pletykákról itt folyik a témázgatás.
C.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.02.08. 16:01:48

Nem tom ki hogy van vele de már kicsit uncsi ez a Ronaldo téma.
Akárhányszor feljövök mostanába mindíg csak CR, CR, CR. :wink: :roll:
Evilgrim
Entrenador del Barça

2007.02.08. 15:43:35

Bodi írta:
Vito írta:Riva! hidd el, hogy CR jó lenne a primeraban, még azt is megkockáztatom, hogy jobb, mint Angliában :!:

a következő felvetésedben persze van ráció, DE ugye azt semelyikőnk nem gondolja, hogy normális körülmények között mondjuk 2009-ben is nálunk játszik mind Eto'o, mind R10, mind Messi, mind Dos Santos etc...

ilyen nincs!
egy játékos nem tudja (főleg, ha zseniről van szó) nem tudja egy klubnál ledolgozni az életét. persze van ellenpélda is : Del Piero, Henry.

szóval bizony minden esetleges lehetőséget számba kell venni. odafent lehet, hogy olyan dolgokat tudnak most, amiről még nekünk még legalább két évig fogalmunk se lesz.

ergo, ha leigazolják esetleg CR-t, akkor annak megvan az oka, ha nem, akkor nincs miről beszélni...

Sajnos tényleg kevés esély van arra,hogy mind3 játékos innen vonuljon vissza,de arra azért elég sok esélyt látok,hogy 2009-ben még itt játszanak.
Szerintem Messi esetében van a legtöbb esély arra,hogy innen vonuljon vissza,mivel 11 éves kora óta Barcelonaban él,szóval jóval nagyobb kötődése van a városhoz,mint Eto'o-nak vagy Ronaldinhonak.
Úgy ahogy Puyol és Xavi sem fog eligazolni soha,remélhetőleg Messi sem.

Ronaldinho és Eto'o más tészta,de én azért reménykedem!Az adott embertől függ,hogy mennyi benne a klubhűség,remélem bennük van bőven.
Hát,én biztos vagyok abba,hogy Eto'o nem fog innen eligazolni,nagyon szereti a Barcelonát...Vagyis ez egy ilyen "Barcelonás" megérzés,hogy nem fog innen elmenni. :roll:
Kép
Lezárt