Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Biztos, én néha az sem tudom milyen nap van...Zsolti írta:21?talán..vagy 20Eszter21 írta:Még nem olvastam... És ma hányadika van?Zsolti írta:14.én(amugy benne van a cikkben)
21?talán..vagy 20Eszter21 írta:Még nem olvastam... És ma hányadika van?Zsolti írta:14.én(amugy benne van a cikkben)Eszter21 írta: Mikor volt?
Én is nagyon boldog szülinapot kívánok, ha olvasnád esetleg a fórumot!
Még nem olvastam... És ma hányadika van?Zsolti írta:14.én(amugy benne van a cikkben)Eszter21 írta:Mikor volt?Zsolti írta:Boldog szülinapot Victor Valdes így utólag is.
14.én(amugy benne van a cikkben)Eszter21 írta:Mikor volt?Zsolti írta:Boldog szülinapot Victor Valdes így utólag is.
De ez a kapusok topicja! De amugy télleg. Ha nem találja meg a csapat az osszi formáját, akkor Etoonak ugy kell majd a válán vinnie a csapatot, mind anno a Mallorcát. Na jo, ez azért tulzás...Rapika írta:Ugyanígy beszélhetünk Eto'oról is!LG írta:Lehet, h 1se.Zsolti írta:Hát a vasárnapi meccet megköszönhetjük ennek a kiválló kapusnak.Ha ő nincs,akor 3pont sincs.
Lehet, h 1se.Zsolti írta:Hát a vasárnapi meccet megköszönhetjük ennek a kiválló kapusnak.Ha ő nincs,akor 3pont sincs.