Oleguer Presas Renom #2
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Na jó gyerekek én sem azt mondom, hogy ő legyen a világválogatott jobb backje, de azt el kell ismerni, hogy mostanában sokat fejlődött és én is azt gondolom, hogy cserének tökéletes. Nyílván vannak nála jobb játékosok, csak nekünk nincs (ha Zambit nem számoljuk). Simán van olyan mindt Beletti. Amit Beletti csinál, azt Presas is meg tudja csinálni.
- Charlie
- Öreg Harcos
Így van, ha a maximumon tudna teljesíteni egyfolytába, ahogy tette már tavaly pl akkor lehetne esélye hosszabbtávon a kezdőben. De így, hogy kitudja milyen napot fog ki és mit csinál, így nem lehet az elsőszámú jobbvédő, de cserének tökéletes.
Pl Robbent fogta már ő úgy, hogy mozdulni se tudott Vito
De volt amikor Petrov azt csinált vele amit akart, szóval ebből látszik hogy 2arca van neki nagyon.
C.
Pl Robbent fogta már ő úgy, hogy mozdulni se tudott Vito

C.
- Subinho
- Director del Fútbol
így-így, ahogy mondjátok!!! oleguer nem rossz, de messze van attól, hogy jó legyen, tehát, max. csere!!! és nálam nem az 1. csere hátvéd, hanem csak a 2., mert zambi mögött belletti, puyolék mögött meg thuram az első csereember!!! nálam oleguer kb. ezquero szint...
-
- Llegenda del Barça
én is Melkorék álláspontján vagyok.
általában külön figyelemmel követem a védők működését, ugyanis az a kedvenc posztom
.
hiába fejlődött, még mindig nagyon bizonytalan!
támadásban nem tud Messi társa lenni, aki azt mondja, hogy igen, az vak.
van 1-2 megindulása a meccseken, de az első, jó esetben második védőnél elhal. -technikailag képzetlen a Barca játékfelfogásához,
a gyors kényszerítőkre alkalmatlan.
a védekezése fejlődött, de még mindig ő a legingatagabb pont hátul.
lassú, statikus a mozgása, fejjátékban bárki veri, a helyezkedése és az előbb felsoroltak nem indokolják, hogy ezzel az Oleguerrel stabil alternatívaként számoljon a csapat a jobboldalon.
első számú cserének tökéletes, de semmi több.
próbáljátok elképzelni, hogy egy Petrov, egy SWP, egy Robben, egy Cronaldo etc. mit csinálna vele a szélen.
ez a véleményem azzal együtt, hogy személyszerint semmi bajom vele.
általában külön figyelemmel követem a védők működését, ugyanis az a kedvenc posztom

hiába fejlődött, még mindig nagyon bizonytalan!
támadásban nem tud Messi társa lenni, aki azt mondja, hogy igen, az vak.
van 1-2 megindulása a meccseken, de az első, jó esetben második védőnél elhal. -technikailag képzetlen a Barca játékfelfogásához,
a gyors kényszerítőkre alkalmatlan.
a védekezése fejlődött, de még mindig ő a legingatagabb pont hátul.
lassú, statikus a mozgása, fejjátékban bárki veri, a helyezkedése és az előbb felsoroltak nem indokolják, hogy ezzel az Oleguerrel stabil alternatívaként számoljon a csapat a jobboldalon.
első számú cserének tökéletes, de semmi több.
próbáljátok elképzelni, hogy egy Petrov, egy SWP, egy Robben, egy Cronaldo etc. mit csinálna vele a szélen.

ez a véleményem azzal együtt, hogy személyszerint semmi bajom vele.
- Melkor
- Entrenador del Barça
Én is Subinhoval értek egyet!
Bármekkora katalán is ez a Presas gyerek, játéktudásban az egyik leggyengébb a csapatból. Vegyük górcső alá, hogy mik is az erényei és a hátrányai.
Előnyei:
- nagy katalán, ezért nem akar soha elmenni tőlünk és mindig lehet rá számítani
- alacsony a fizetése
- nem sértődik meg, ha a kispadon kell ülnie
- a játékban......nincs
Hátrányai:
- egy az egyben elég könnyedén megverhető
- nem elég gyors
- nem elég jól helyezkedik (bár ebben sokat javult mostanában)
- a fejjátéka is gyenge - nem elég magas, nem elég erőszakos (nézzétek meg, hogy ugrott fel a Zaragoza ellen a gól előtt!!)
- támadásban is gyenge (ebben is fejlődött, de számtalan jobban támadó jobbhátvédet ismerek, aki amellett még védekezni is tud)
Ezek alapján azt mondom, hogy legfeljebb! csereként kellene rá számítani, de kezdőként a Barcába nem fér be!!
Bármekkora katalán is ez a Presas gyerek, játéktudásban az egyik leggyengébb a csapatból. Vegyük górcső alá, hogy mik is az erényei és a hátrányai.
Előnyei:
- nagy katalán, ezért nem akar soha elmenni tőlünk és mindig lehet rá számítani
- alacsony a fizetése
- nem sértődik meg, ha a kispadon kell ülnie
- a játékban......nincs
Hátrányai:
- egy az egyben elég könnyedén megverhető
- nem elég gyors
- nem elég jól helyezkedik (bár ebben sokat javult mostanában)
- a fejjátéka is gyenge - nem elég magas, nem elég erőszakos (nézzétek meg, hogy ugrott fel a Zaragoza ellen a gól előtt!!)
- támadásban is gyenge (ebben is fejlődött, de számtalan jobban támadó jobbhátvédet ismerek, aki amellett még védekezni is tud)
Ezek alapján azt mondom, hogy legfeljebb! csereként kellene rá számítani, de kezdőként a Barcába nem fér be!!
MELKOR 4 - Hungarian F.C. Barcelona
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Fox te még örülni annak, hogy ittvan.Subinho írta:én nem örülök! amikor labdaközelbe kerül, mindíg gyomorgörcsöm van!!! nálam kb. giulyval és ezqueroval van egy szinten...

- Subinho
- Director del Fútbol
én nem örülök! amikor labdaközelbe kerül, mindíg gyomorgörcsöm van!!! nálam kb. giulyval és ezqueroval van egy szinten...Csak a Barca! írta:Hát szezon elött és elején én is azon az állásponton voltam, hogy ez az Oleguer gyerek nem való a Barcában, azonban az utóbbi időben egyre meggyőzőbb a teljesítménye. És velemég lehet hosszútávon számolni, hisz még elég fiatal. Szóval az eladása nálam már feledésbe merült, örülök, hogy itt van. És remélem még ennél is jobb lesz.
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Hát szezon elött és elején én is azon az állásponton voltam, hogy ez az Oleguer gyerek nem való a Barcában, azonban az utóbbi időben egyre meggyőzőbb a teljesítménye. És velemég lehet hosszútávon számolni, hisz még elég fiatal. Szóval az eladása nálam már feledésbe merült, örülök, hogy itt van. És remélem még ennél is jobb lesz. 

kösz:D
Nem tudjátok hogy melyik adáson közvetítik a Barca meccset? 

- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Oleguer nagyon sokat fejlődött, én egyre jobban kedvelem. Bár eddig is nagyon kedveltem már, de mióta már nagyon jól is játszik, azóta még jobban.
Remélem még jobb lesz.
HAJRÁ OLEGUER

Remélem még jobb lesz.
HAJRÁ OLEGUER

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Lehet,csak Enrique már egy másik egyénnél is kiszedte.lionel19 írta: Hupsz, elnézést!![]()
Narancssárgával szabad lesz irnom ?
ON
in to exile
Hupsz, elnézést!lionelmessi19 írta:Kérlek Lionel19, ne írj pirossal, ez a moderálásnak a színe!lionel19 írta:Szerintem Gio-nál mostanság sokkal jobban játszik Oleguer adjuk meg neki a lehetőséget, ő még fiatal és még mindig fejlődhet!![]()
Egébként pedig teljesen egyetértek!
Oleguer folyamatosan fejlődik, számomra nagyon bíztató a javulása.

Narancssárgával szabad lesz irnom ?

- Andris
- Adminisztrátor
Szerintem ő is úgy értette, h Oleguer játszik a jobbon, és így kerül át Zambrotta Gio helyére...Los Banditos írta:Teljesen különbözik a posztjuk a hollandussal.
Egyébként egyre jobb formában van,szerintem a jobboldalra megfelelő ember.![]()

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Andris
- Adminisztrátor
Kérlek Lionel19, ne írj pirossal, ez a moderálásnak a színe!lionel19 írta:Szerintem Gio-nál mostanság sokkal jobban játszik Oleguer adjuk meg neki a lehetőséget, ő még fiatal és még mindig fejlődhet!

Egébként pedig teljesen egyetértek!
Oleguer folyamatosan fejlődik, számomra nagyon bíztató a javulása.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Teljesen különbözik a posztjuk a hollandussal.
Egyébként egyre jobb formában van,szerintem a jobboldalra megfelelő ember.
Egyébként egyre jobb formában van,szerintem a jobboldalra megfelelő ember.

in to exile
Szerintem Gio-nál mostanság sokkal jobban játszik Oleguer adjuk meg neki a lehetőséget, ő még fiatal és még mindig fejlődhet!
- Andris
- Adminisztrátor
Nézted a Zaragoza elleni kupameccset?Xavinho írta:hát én nem szeretném,h kezdjen...fejelni+ helyezkedni nem tud támadásoknál meg beadni nem....én jobb szeretném,ha a Zambrotta-Puyol-Márquez-Gio négyes kezdene

- József Attila
- József Attila
hát én nem szeretném,h kezdjen...fejelni+ helyezkedni nem tud támadásoknál meg beadni nem....én jobb szeretném,ha a Zambrotta-Puyol-Márquez-Gio négyes kezdene 

- Andris
- Adminisztrátor
Én is remélem, nagyon tetszett a zaragoza ellen felált védelmünk,Atesz írta:Remélem ma is kezdeni fog Oleguer.
---------Marquez---------Puyol-----------
Oleguer-------------------------Zambrotta
------------------Edmilson-----------------
- József Attila
- József Attila
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Hehe ez igaz, bár én Belettit szeretem, de Oleger a védekezésben is jobb mostanában mindt régen.