jó edző ő ,de ezen nem vitázzunk,mert azért amiket megnyert a madriddal az nemvolt semmi,mert mindent megnyert,vilgkupa,Bl,bajnokság,spanyol kupa szóval nem jókor volt jóhelyen és az a madrid nagyon szépen játszott az tény,meg ő tudta kezelni a játékosokat nem ugy mint capello hogy beckham aláir amerikba és még padra sem teszi be

szóval nagyon más volt az a madrid mint a mostani madrid,akkor mindnki félt tőllük,nem ugy mint most h egy szaros levante megveri őket,ez elmond mindent a mostani madridról,itt nem csak a játékosokkal van gond sőt nem azokkal,hanem az edzővel mert ez a mentalitás nem ide való amit ő képvisel,hanem olaszországba,amikor bajnok lett ó a madriddal az is régen volt,az is más csapat volt,itt látszik meg h ő milyen edző,Robinhot is a kispadra teszi be,van nisztelrój meg állandó kezdő és 'mit is' ? sem csinál már meccsek óta,de raul sem,ahogy senki,egyedül higuain hajt,az is elmond mindent a támadósorrol hogy tegnap a 75.percig rugtak 3mat kapura,erre bejön Nieto a castillabol vagy honnan lett felhivva és rug egyből egy kapufát...itt a fejekben van a gond meg a kispadon,capello ha igy folytatja ugyse huzza ott sokáig az igát,mindenki azt hitte hogy csodát fog tenni és közbe semmi,csoda az lesz mikor végre ugy nyernek h szép játékkal rúgnak majd 3gólt és nem kapnak semmit.Mi pedig eto'o-t már visszakaptuk tegnap és 11.én remélem h messi is játszani tud és a liverpool ellen 100%os lesz a csapat és Ronaldinho-Eto'o-Messi lesz a támadósor az "aranyháromszög" ami régen volt Rivaldo-Kluivert-Saviola....és akkor a játékunk is javulni fog ebben biztos vagyok és miénk lesz a bajnoki cim és ha jólmegy a kupa és a BL is,mert a mi csapatunk tényleg CSAPAT nem összevásárolt sztárok gyűlekezete,ők vesznek télen 45millióért játékost és azt érik el vele hogy abből 2 egyből lesérül a 3.jol játszik,de nem ért meg a 3-45millót,mert szégyen ahogy játszanak és én a szurkólóikat sajnálom igazábol,nem a csapatot,ott rendet kell tenni és nem a pénzkidobással lehet rendet tenni,nállunk iylen problémák sosem voltak,hogyha nem megy akkor gyorsan veszünk 40millióért 3 játékost és akkor hátha,de itt arra is gondolni kell hogy azokat a játékosokat is csapatba kell épiteni,össze kell hogy szokjanak a többi játékossal hiába "jó játékosok".....Madridba évek óta probléma van....Én egy barcelona szurkoló vagyok és szeretem a csapatom és remélem hogy mindent megnyerünk ebben az évben és nállunk ilyen problémák soha nem lesznek mint madridba,VISCA EL BARCA!!!