Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Eddig is ott ült,egy idős szőkével a jobbján.Még a kabátját is odaadta neki mert rendes.Los Banditos írta:Nagyon örülök hogy visszatért,bár még túl sok segítségére nincs a csapatnak,de már a puszta jelenléte is segíthet minket.
Visca el Eto'o!
Együtt érzek veled....nekem sincsGame90 írta:Hát mondjuk ja, innen nem lehet pontosan tudni, hogy milyen állapotban van. Majd meglátjukVagyis meglátjátok, mivel nince Sport Klubbom
![]()
Forza Eto'o
Szerintem sem kéne Pamplonában visszatérnie. Az Osasuna nagyon kemény focit játszik, mindig megszokták faragni a játékosainkat. Csak akkor lépjen pályára, ha minden eldölt már, vagy ha viszonylag "nyugis" meccs lesz, és nem kell sokat ütköznie. Most még nem kell erőltetni a játékát, de azért néhány pályán töltött perc jó lenne.Aprieto írta:Pamplonában, abban a tüzes pokolban nem nagyon játszatnám még... szerintem nem is fogja Rijkaard hacsak nem nagyon muszáj.
Egy félidőt?Los Barrachos írta:Jó lenne, ha egy félidőt kapna és akkor a Racing ellen már a kezdőcsapatban szerepelhetne!
Így van! A Legfontosabb,hogy a csapat,és vele együtt Eto'o is minél jobb formába lendüljön,ezeknek meg egyenes következménye lesz az egyre több Eto'o góóóóólLos Barrachos írta:Ha nem is ötöt, de legalább jól kéne játszani, hogy visszatérjen a drukkerek hite! És ebben Eto'o és Messi segíthet!