Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
miért lenne 9?durmi írta:9 Pont 1-el több mint nekünk.2 és néhányan kaptak EU-s utlevelet
sztem fölösleges feszegetni ezt az útlveél témát, minden csapatnak olyan játékosállománya van amilyet össze tud hozni, elégedjünk meg ennyivel, és amúgy sem ezen dől el, hanem a pályán mutatott játék alapján....Fejo írta:Igen, Ő olasz felmenőkkel bír... Mielőtt megkérdeznétek, nem mi intéztük neki, Ő már EU-s papírokkal rendelkezett mielőtt hozzánk szerződött.lionel19 írta:Akkora Gagonak lett hirtelen egy olasz utlevele?
9 Pont 1-el több mint nekünk.2 és néhányan kaptak EU-s utlevelet
akkor miért csak az igazolsáa után "született" meg az a rokon? mert sztem nincs is ! de várjatok jön még kutyára dér!Fejo írta:Igen, Ő olasz felmenőkkel bír... Mielőtt megkérdeznétek, nem mi intéztük neki, Ő már EU-s papírokkal rendelkezett mielőtt hozzánk szerződött.lionel19 írta:Akkora Gagonak lett hirtelen egy olasz utlevele?
2 és néhányan kaptak EU-s utlevelet, azért mert több éve európában játszanak nem ugy mint nálatok hogy idejön találtok egy 1500éve élt europai rokont és jóvan, mert ti azt hiszitek nektek mindent lehetdurmi írta:Megkérdeztem nektek hány EU-n kívüli játékosotok van?Talán mert hülyeségeket irsz???
Megkérdeztem nektek hány EU-n kívüli játékosotok van?Talán mert hülyeségeket irsz???
Igen, Ő olasz felmenőkkel bír... Mielőtt megkérdeznétek, nem mi intéztük neki, Ő már EU-s papírokkal rendelkezett mielőtt hozzánk szerződött.lionel19 írta:Akkora Gagonak lett hirtelen egy olasz utlevele?
Akkora Gagonak lett hirtelen egy olasz utlevele?Fejo írta:Marcelonak nincs EU-s útlevele...lionel19 írta:De Marcelonak valahonnan "csaltatok" egyet!
Igen de argentin leszFejo írta:Higuainnak nem kellett szerezni, ugyanis volt neki... Nem véletlen fűzi a francia szövkap már egy ideje, hogy legyen inkább francia válogatott...lionel19 írta:Hiquainnak szereztek egy francia,Marcelonak egy olasz útlevelet!
Higuainnak nem kellett szerezni, ugyanis volt neki... Nem véletlen fűzi a francia szövkap már egy ideje, hogy legyen inkább francia válogatott...lionel19 írta:Hiquainnak szereztek egy francia,Marcelonak egy olasz útlevelet!
lol ez jóGame90 írta:tegnap, 22:40 - 3.000 euróra büntette a Szövetség a Real Madridot, a Betis elleni kupatalálkozó második félidejében lezajlott rendbontás miatt. Az incidens azután történt, hogy a játékvezető partjelzője segítségével érvénytelenítette Helguera gólját. Továbbá figyelmeztették a klubot, hogy közel állnak a stadion bezárásához.
Akkor Mascherano is marad West Hamban? Ő is ugyanigy allLG írta:Oliveira nem mehet a madridba, mert már a 3. csapata lenne
Hiquainnak szereztek egy francia,Marcelonak egy olasz útlevelet! Platini tehetne már valamit ez ellen! Aki Nem eu-s ne kapjon utlevelet csak azért mert 1600 ben élt egy spanyol rokona aki kiment amerikába, ez baromság ezt kellene megszüntetnie a franciának nem emelgetni a létszámot meg csökkenteni!barca99 írta:Az más kérdés, hogy honnan van nekik mindig ennyi non-EU-s helyük...
Ua Eu helyük van mint bármelyik csapatnak!Az más kérdés, hogy honnan van nekik mindig ennyi pénzük, és non-EU-s helyük...
Sérült.Marcelo... nem nagyon követem a Real meccseket, nem tudom miért nem játszik.