Jézus,11es...............ami bent is van
Bár Valdés elcsúszott v mi a fene,beragadt a bal lába ......
de a tizi sem volt tipikus...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára elprat 2007.01.28. 20:23:16-kor.
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
Horváth Feri most Eto'ot útálja vagy esetleg rasszista is?????
Aki meg R10et temette/lehordta/elkűldte remélem figyelnek!
Egy kis türelem és bizalom....
De a csapatról is ez mond6ó el,szépen lassan felállunk ebből a kakiból...
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
ha Decot nem nyugtatja le Frank, akkor tuti hogy kiállítják a 2. félidőben.
amúgy jók vagyunk, kicsit még mindig döcögős a játékunk, de már szignifikáns változást mutat a srácok hozzáállása.
forca barca
Én csak az utolsó 10 percet láttam, mert a kéziseket néztem, de mintha valami változás mutatkozna a hozzáálásban. Ronaldinho most már akar, méterekről csúszik be, hajt - legalábbis amennyit láttam a meccs első félidejéből. Saviola megint megvillant, a támadás zseniálisan futott végig, Gio is jól adott be, végre. Csak így tovább, kéne még egy gólt lőni, és akkor meglesz a győzelem. Hajrá fiúk!
Remélem azért mi nyerünk majd Mert a magyar válogatottnak nem jött össze
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Saviolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Rijkaard mekkora egy barom vagy,a fél világ kellett hozzá h megértsd?????????
Forza!!!!!!!!!!!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára elprat 2007.01.28. 19:35:02-kor.
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
Pedri a 2025/26-os szezonban 14 bajnokin 5 gólpasszt adott, az elmúlt szezont ugyanennyivel zárta (37 meccs), amely egyben pályafutása legjobb mutatója is volt ebből a szempontból. ✨ pic.twitter.com/OJVTvoxWSy
️ Raphinha: "Voltak pillanatok, amikor fel akartam adni. Az elején, amikor az ajtók folyamatosan bezárultak előttem, amikor a próbatételek nem mentek jól, amikor úgy éreztem, hogy a dolgok nem haladnak előre.” pic.twitter.com/ON7T3Ycdzw