real_funghi írta:Naggyá tettük a kapusukat, nyerhettünk volna. Magyar betegség, hogy meg vagyunk ijedve a papíron erősebb ellenféltől. Előzetesen sima vereséget vártam, de a látottak alapján nem vagyok elégedett.

De most rólunk: Nenad és Fazekas is kb 25 %-al védett, ami légypuki. Tudom, hogy Nenad nem teljesen egészséges, de remélem az oroszok ellen már jobb lesz. Császár, Mocsai és Fecó egy nagy 0 volt Exclamation Sztem egész meccsen 5-1es védekezést kellett volna alkalmazni Arrow Romérót megfogni. Skalicki nem veszi észre, hogy Nagy Laci nem képes irányítót játszani. Balátlövőben pedig kipróbálnám Nagy Kornélt. Az oroszok elleni meccsen sztem bennük bízhatunk: főleg Diaz, a két Iváncsik, Gál, Nagy Laci is már kezd jobban játszani és remélem Nenad.
Oroszokat mindenképpen verni kell Exclamation
szerintem nem volt gond sem a lövőkkel, sem a szélsőkkel --->31 lőtt góllal meg kell verni a spnyolokat is (ilyen szinten).
ami probléma volt, az a védekezés és a két csapat különböző kapusteljesítménye -ott dőlt el a meccs!!!
a magyarok 25%-kal, Barrufet pedig ~40%-kal védett! itt már meg is van az a 4-5 gól különbség, ami elég lett volna a tiszta győzelemhez! a spanyolokat bőven elég ennyivel verni.
Ilyés helyett ugyan kit vinnének a fanyalgók? olyat, aki védekezni is tud és mezőnyben is jól teljesít (Ilyés meccsenként ad 3-4 gólpasszt Gálnak). ezzel együtt tény, hogy messze a formája alatt játszik, többet és pontosabban kellene lőnie, de még mondig többre megyünk vele, mint a cserékkel.
Katzirtz, sőt Mocsai sem világklasszis. -ilyen csapatok ellen ők nem tudnak újat hozni a játékba, sajnos...
Nagy Laci pedig nekem is x-akta...... az egész ország kézilabdás társadalma azt követeli tőle, hogy lőjön, de ő "csakazértsem".
ma nyerni kell, egyébként semmit sem ér az első 4 győztes meccs, de azt kell mondanom, ha a horvát-spanyol-orosz trióból nem verünk meg senkit, akkor ne is menjünk tovább!