Los Banditos írta:Ahogy várható volt kikaptunk,33-31-repedig a meccs elején még 3-0-ra is vezettünk.Emberelőnyt nem használtuk ki de legalább végre jól játszottunk.
Holnap verni kell az oroszokat!
HAJRÁ MAGYAROK!
Isszonyatos meccs volt,én nagyon bíztam h beelőzünk,h főleg az uccsó 10percet megnyomjuk,de nemhogy csökkent,5góllal(?) elment Espana.
Aztán csak ledolgoztuk 2re,és ebben épp az a bosszantó h ha jobban összpontosítunk,meg is nyerhettük volna de legalább döntetlen lehetett volna!
Jól nyomtuk de azért akadt technikai hiba,igaz már jóval kevesebb mint a horvátok ellen.Azt meg kegyetlenül bűntették a spanyolok,de megint csak magunknak köszönhetjük.
És mintha görcsösséget véltem volna felfedezni egyesek játékában,nem vállalkozott annyit Császár,Mocsai,Illyés ?Így leparázták az ellenfelet?
Nekem amúgy az a véleményem h Nagy L. hasznosan játszik,de a gólok nekem tőle nagyon hiányoznak.
Nem igazán ment átlövésből tegnap sem,de viszont ha valaki akkor ő a 2méterével!!!! odavág6ott volna nekik is egy párat.Ez egy rohadt jó fegyver a kéziben,ki kéne használni a magasságát,jól lehetne operálni vele.
Diaz fantasztikus,pótol6atlan
Puljét nagyon sajnálom,ő az adrenalinbombánk ami nagyon hiányzik ha nincs a pályán.
Tegnap a mozgásán is észre lehetett venni h baj van,biztos erős fájdalmai voltak mert eléggé torz volt az arca,jobbulást 1000rel

Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!