Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Mi lehetett az a "félreérthetetlen pozíció"?Game90 írta: Szexbotrányba keveredett Gera Zoltán csapattársa, a West Bromwich Albion első számú kapusa, Russell Hoult.
A 34 éves futballistát egy telefonnal rögzített egyperces felvétel buktatta le, ezen a játékos a klub mezében egy férfival és egy nővel volt félreérthetetlen pozícióban.
Game90 írta:Kezdő volt Gera![]()
Megnéztem csak csere volt![]()
Szexbotrányba keveredett Gera Zoltán csapattársa, a West Bromwich Albion első számú kapusa, Russell Hoult.
A 34 éves futballistát egy telefonnal rögzített egyperces felvétel buktatta le, ezen a játékos a klub mezében egy férfival és egy nővel volt félreérthetetlen pozícióban.
Akkor ez azt jelenti, hogy nem fog a Boróba menni?Los Banditos írta:FT Wolverhampton W. [0 - 3] West Bromwich A.
44' [0 - 1] D. Kamara
49' [0 - 2] K. Phillips
78' [0 - 3] Z. Gera
Na végre,ezt már szeretem![]()
6 francia van a keretbenMr. Master írta:Inkább francia a csapat
Azért Reyessel is jól járt a madrid, hétvégén pl. 3 pontot szerzett nekik.Game90 írta:Csak ahogy észrevettem Wenger nem nagyon számít rá a bajnokságbanÁltalában a cserepadon szokott üldögélni, pedig sztem simán beférne. Realt sem értem, hogy minek cserélték el Reyesre
Egy negyedosztályú csapat ellen nem nehézsasi1 írta:Shevchenko megtalálta régi önmagát????
A szögletzászlóba?Slither írta:Game90 írta: Lábujjtörést szenvedett a Manchester United elleni bajnokin Robin van Persie, az Arsenal holland labdarúgója.
A hírek szerint a gólja ünneplése közben sérült meg![]()
![]()
Lábbujjtőrés gólünneplés közben?!
Mi a fenét csinált? Belebikázott egyet a kapufába
![]()
Hát sajnos valoszinü igy is bajnok lex a mu, a cselzi mostanában szánalmasan teljesit, murinnyonak szvsz megvannak a napjai számlálvaantiimperialista írta:Hogy lehet így kikapni????
Sajnos maradt a 6 pont...