Az árulók
- rhynn
- A Stadionturista
- Kapcsolat:
Na asszem ez a téma is kifutott, személyeskedést meg nem nagyon akarok, úgyhogy lezárom. Természetesen nem törlődik, csak ezt nem kell túlragozni.
rhynn
rhynn
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
- tom314
- Jugador d'estrella
Heló! Na álljon meg a menet!
Alapvetően a Realt nem utáljuk! Ellenfél. És ez így normális. A véleményünket nem az szabja meg, hogy más mit gondol. Nem kell itt semmilyen politikát belekeverni. Elég hogy minden másban van. Lehet hogy igazad van, de mi nem vagyunk spanyolok, sem katalánok. Innen abszolúte nem érdekes a spanyol belpolitika. Mi szurkolunk egy csapatnak, ahogy te is teszed.
Közhely, de nem ellenségek, ellenfelek vagyunk.
De ha az utóbbi idők ellentéteiről beszélgetünk, akkor azért meg kell említeni Eto'o igazolását!
Bocs a többiektől, hogy többes számban beszéltem (ha valaki nem ért egyet velem)!
Alapvetően a Realt nem utáljuk! Ellenfél. És ez így normális. A véleményünket nem az szabja meg, hogy más mit gondol. Nem kell itt semmilyen politikát belekeverni. Elég hogy minden másban van. Lehet hogy igazad van, de mi nem vagyunk spanyolok, sem katalánok. Innen abszolúte nem érdekes a spanyol belpolitika. Mi szurkolunk egy csapatnak, ahogy te is teszed.
Közhely, de nem ellenségek, ellenfelek vagyunk.
De ha az utóbbi idők ellentéteiről beszélgetünk, akkor azért meg kell említeni Eto'o igazolását!
Bocs a többiektől, hogy többes számban beszéltem (ha valaki nem ért egyet velem)!
Mi az a 3 szó amivel egy kocsmai verekedés kezdodik?
Mivan? Mivan? Mivan?
Mivan? Mivan? Mivan?
Üdv!
Igaz, hogy nem ide tartozik, de a Real Madrid - Barçelona ellentétnek "nem sportbeli, hanem politikai okai vannak: a katalán Barca a fővárosi Realban az elnyomó hatalmat látja, legyőzésében a ki nem vívott katalán függetlenséget keresi - ezért is vált ki ilyen óriási indulatokat a két csapat küzdelme. "
Csak azért írtam, mert úgy látom, nem mindenkinek világos a dolog, a legtöbben csak azért utálják a Madridot, mert ezt így szokás nálatok.
Igaz, hogy nem ide tartozik, de a Real Madrid - Barçelona ellentétnek "nem sportbeli, hanem politikai okai vannak: a katalán Barca a fővárosi Realban az elnyomó hatalmat látja, legyőzésében a ki nem vívott katalán függetlenséget keresi - ezért is vált ki ilyen óriási indulatokat a két csapat küzdelme. "
Csak azért írtam, mert úgy látom, nem mindenkinek világos a dolog, a legtöbben csak azért utálják a Madridot, mert ezt így szokás nálatok.
- tom314
- Jugador d'estrella
Tényleg jól játszik még most is, rajta látszik az akarás.
Mintha azt nyilatkozta volna, hogy Angliába szeretne menni. Fizetni ott is tudnak neki eleget.
Ha mégis qatarba igazol, az válasz lesz az előző hozzászólásokra!
Mintha azt nyilatkozta volna, hogy Angliába szeretne menni. Fizetni ott is tudnak neki eleget.
Ha mégis qatarba igazol, az válasz lesz az előző hozzászólásokra!
Mivan? Mivan? Mivan?
Mivan? Mivan? Mivan?
- Charlie
- Öreg Harcos
Nem kell meghosszabítani
Egyetlen játékos aki csinál vmit mostanában a reálban,de küldjék csak el,majd leigazolja vmi kemény bahreini vagy qatari csapat
Úgyis elmenne oda mert ott sok zsé-t kapna Júdás barátunk!
C.

C.
- tom314
- Jugador d'estrella
de, ezt elírtam!FIGO 10 írta:milyen fizetését?????!!!!tom314 írta:Nyáron úgy néz ki visszakap valamit a sorstól, mert nem akarják meghosszabbítani a fizetését!
De lehet hogy csak nem akarnak neki sokat fizetni, ezért jegelik a dolgot.![]()
![]()
![]()
szerződését nem?![]()

Mivan? Mivan? Mivan?
Mivan? Mivan? Mivan?
milyen fizetését?????!!!!tom314 írta:Nyáron úgy néz ki visszakap valamit a sorstól, mert nem akarják meghosszabbítani a fizetését!
De lehet hogy csak nem akarnak neki sokat fizetni, ezért jegelik a dolgot.

szerződését nem?

- tom314
- Jugador d'estrella
Nyáron úgy néz ki visszakap valamit a sorstól, mert nem akarják meghosszabbítani a fizetését!
Mivan? Mivan? Mivan?
Mivan? Mivan? Mivan?
- Charlie
- Öreg Harcos
Barcaforever írta:Ha szurkolói szemmel nézzük akko Figo áruló.De gondoljatok bele a saját helyzeteetekbe.Ha dolgoznál egy bankban ahol keresel 20000-t de egy másik felajlán 100000-t.Akkor hova fogsz menni.A FOCI EGY ÜZLET AMIT LEHET ÉLVEZNI.És ezt az emberek más módon és máshol teszik nekünk élvezetessé.De azzé fúúúúúúj Figo
Figo nálunk hatalmas összeget kapott,simán megemelték volna neki ha marad,a reál nem ajánlott többet,de kapott több millió,vagy milliárd(?) pesetát még akkor aláírás pénznek!Ezért rühelljük mert pénzért ment el tőlünk,onnan ahol bálványként tisztelték!
Júdás!
C.
- rhynn
- A Stadionturista
- Kapcsolat:
Nem keresett ennyivel többet, max 10-15%kal!Barcaforever írta:Ha szurkolói szemmel nézzük akko Figo áruló.De gondoljatok bele a saját helyzeteetekbe.Ha dolgoznál egy bankban ahol keresel 20000-t de egy másik felajlán 100000-t.Akkor hova fogsz menni.A FOCI EGY ÜZLET AMIT LEHET ÉLVEZNI.És ezt az emberek más módon és máshol teszik nekünk élvezetessé.De azzé fúúúúúúj Figo
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Ha szurkolói szemmel nézzük akko Figo áruló.De gondoljatok bele a saját helyzeteetekbe.Ha dolgoznál egy bankban ahol keresel 20000-t de egy másik felajlán 100000-t.Akkor hova fogsz menni.A FOCI EGY ÜZLET AMIT LEHET ÉLVEZNI.És ezt az emberek más módon és máshol teszik nekünk élvezetessé.De azzé fúúúúúúj Figo 

- tom314
- Jugador d'estrella
Háááát!
Én nagyon nem szeretem Tottit, de ő most is ott maradt a Romában, amikor már lehetett tudni, hogy nagyot gyengül a csapat, és esélyük sem lesz semmit nyerni.
A Real rossz szereplésének tényleg ő lehet az egyik "áldozata". Ha nem változtatnak a politikájukon, biztos hogy ő lesz a következő, de úgy néz ki most Mascherano-ra hajtanak!
Én nagyon nem szeretem Tottit, de ő most is ott maradt a Romában, amikor már lehetett tudni, hogy nagyot gyengül a csapat, és esélyük sem lesz semmit nyerni.
A Real rossz szereplésének tényleg ő lehet az egyik "áldozata". Ha nem változtatnak a politikájukon, biztos hogy ő lesz a következő, de úgy néz ki most Mascherano-ra hajtanak!
- jokedvu
- Jugador del Barça
Sztem pedig nemcsak simán elment a reálhoz, hanemBarcaforever írta:Hogy miért baj h Figo a realhoz ment?
Ez olyan mintha Raul hozánk jönne (bár kéne a fenének)de ez kb olyan.E vmi olyan h klubhűség....
Az összes áruló ott van a realban nézzétek + Beckhamet.
minden BARÇA szurkoló szemébe hazudott,
hogy ő bizony nem menne a reálba sose.
***** !!!!

Ne ez az amire csak utaltam bár kétségtelen, hogy a Real azért a nagy nevekkel is nyert jó pár trófeát 

Íme a BEK-et nyert csapat névsora, akik azon a bizonyos - Sampdoria elleni - döntőn játszottak a Wembley-ben:
Zubizarreta, Nando, Ferrer, Koeman, Juan Carlos, Bakero, Salinas (Goikoetxea), Stoichkov, Laudrup, Guardiola (Alexanko), Eusebio.
Ha jobban megnézzük három akkor nemzetközi sztár játszott a csapatban: Koeman, Stoicskov és Laudrup.
vagy nézzük azokat akik a KEK-et nyerték:
Vitor Baia, Ferrer, Couto, Abelardo, Sergi, Popescu (Amor), Guardiola, Figo, De la Peña (Stoichkov), Luis Enrique (Pizzi), Ronaldo.
Nos, a legtöbbje nem volt akkoriban "galaktikus" - talán csak Vitor Baia, Figo de Ronaldo még épp hogy elkezdte a pályafutását - mégis nyerni tudtak.
UEFA Kupa elődöntő 2001. Ezek a srácok kiestek a BL csoportból és az elődöntőben véreztek el, pedig mindenki végső győztesnek hitte őket.
Reina, Puyol, Cocu, Frank de Boer, Reiziger (Simao, min.60), Guardiola, Petit, Luis Enrique, Overmars (Dani, min.74), Rivaldo, Kluivert.
Ebből is látszik, hogy nem a nevek, hanem a csapat által lehet nagy kupát nyerni....
Zubizarreta, Nando, Ferrer, Koeman, Juan Carlos, Bakero, Salinas (Goikoetxea), Stoichkov, Laudrup, Guardiola (Alexanko), Eusebio.
Ha jobban megnézzük három akkor nemzetközi sztár játszott a csapatban: Koeman, Stoicskov és Laudrup.
vagy nézzük azokat akik a KEK-et nyerték:
Vitor Baia, Ferrer, Couto, Abelardo, Sergi, Popescu (Amor), Guardiola, Figo, De la Peña (Stoichkov), Luis Enrique (Pizzi), Ronaldo.
Nos, a legtöbbje nem volt akkoriban "galaktikus" - talán csak Vitor Baia, Figo de Ronaldo még épp hogy elkezdte a pályafutását - mégis nyerni tudtak.
UEFA Kupa elődöntő 2001. Ezek a srácok kiestek a BL csoportból és az elődöntőben véreztek el, pedig mindenki végső győztesnek hitte őket.
Reina, Puyol, Cocu, Frank de Boer, Reiziger (Simao, min.60), Guardiola, Petit, Luis Enrique, Overmars (Dani, min.74), Rivaldo, Kluivert.
Ebből is látszik, hogy nem a nevek, hanem a csapat által lehet nagy kupát nyerni....
a Valenciat en is tisztelem emiatt csak az a kulombseg hogyha valaki tobb szezont lejatszik a Barcaba (legyen azelott telyesen ismeretlen) akkor elobb utobb sztar lessz 

De Totti legalább tud eredményesen focizni:-)Badi írta:szerintem is így van, bár totti már most is elég nagyképű
Ha már a nagy szároknál tartunk, olyan csapatok, mint a Valencia és a Deportivo is gyönyörű eredményeket értek el annak ellenére, hogy relatíve ismeretlenebb nevek voltak akkor amikor a sikereket véghez vitték, mint amilyenek a Real vagy a Barca keretében voltak.
szerintem is így van, bár totti már most is elég nagyképű
Ha megfigyelyuk olyan jatekosok az "arulok" akiket a penz es hirnev mindennel jobban erdekel (lasd Beckhem) ha Totti igy fojtatja o is a Realba kot ki es o is nagyobb sztar lessz a mediaban mint a palyan 

- tom314
- Jugador d'estrella
A brazil válogatottban!Sir Maxwell írta:megnéztem a ronaldos összeállítást!
akkor tényleg tudott focizni, nem ugy, mint most a realban!
hol csinál most olyat, hogy 5 védőn egyedül fél pályát befutva végigviszi?
sehol...
Szerintem ez igazolja, hogy az ő tudása nem sokat kopott, de a motivációval és a csapategységgel baj van a Realban!
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Hogy miért baj h Figo a realhoz ment?
Ez olyan mintha Raul hozánk jönne (bár kéne a fenének)de ez kb olyan.E vmi olyan h klubhűség....