Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És kit tennél be helyette?? Én is leültetném csak nincs egy normális ember a posztjára.Saviola írta:Jajj..Saviola nem csinált semmit című dumával nem igazán értek egyet..Annyiban igazad van,hogy nem igazán volt momentuma,amíg játszott..de mikor játszott?Az első félidőben,amikor játékunk sem volt és ívelgették fel rá a labdákat..pont akkor ment le,amikor ébredeztünk..Gudjohnsen helyett maradhatott volna,szerintem meg lett volna a gól is,mert érdekes,akkor már nem az ívelgetés volt a lényeg,hanem Ini szélre tolásával kicsit pörgött a játék...![]()
Ronaldinhot seggbe kén rugdosni.Leültetni vagy bármit,hogy vegye észre magát.
1.Ahhoz h átadjuk a területet egyszerűen csak annyit kell csinálni h nem támadjuk le őket...FCB_gábor írta:Jé mennyire egyszerű játék ez a foci! Kár, hogy van ellenfél is akit nem lehet arra kérni vegye át a területet a Barca ellen, hogy eredményesek legyünk támadásban. Na és persze azt sem lehet elvárni tőlük, hogy ha labdát szereznek ne kontrázzanak le minket amikor a 2 szélső védőnk elől bóklászik. És ha már kontráznak akkor legyenek szivesek a 3 középpályásunk alkotta háromszögön keresztül vezetni a labdát még véletlenül se egy kiugratással próbálkozzanak vagy szélső felfutással.
Biztos vannak nyerő taktikák, de kell egy csapat aki megcsinálja és mindig kell egy ellenfél aki becumizza azt.
Eto'o azt nyilatkozta hogy nemfogja elsietni,ráadásul még csak most kezd el teljesértékű edzésmunkát végezni.Kizárt már azis hogy benne legyen a Celta elleni keretben.Zozzy 5 írta:Mekkora az esély h Eto'o játszik a celta ellen?
-de van valami, amit nehezen fogadunk el, pedig a titok nyitja lehet: mégpedig a 2 "hibátlan" szezon utáni kötelező hullámvölgy, amit nagyon nehéz elfogadni és megérteni! nem hiába nem duplázot még csapat a BL-ben, nem hiába második a Chelsea (azzal a kerettel és háttérrel!!!) a premiershipben.
ezek engem sem boldogítanak, de remélem, hogy ez a magyarázat, mert innen van visszaút! -kérdés, hogy mikorra lelik meg Barcelonaban.....?
Deco már Október vége óta nagyon jól játszik szerintem.antiimperialista írta:
Természetesen végigolvastam, amit írtál, persze az igaz, hogy csak azt az egy dolgot emeltem és gúnyoltam ki. Azért, mert azt nagy butaságnak tartom.
Nem igaz, hogy a játékosok rossz teljesítményéért rijkaard egíáltalán nem felelős. Egyrészt neki kellene motiválnia őket, másrészt, akire nem tud szép szóval hatni, azt fegyelmeznie kell. Ehelyett mit látnak a játékosok? Mindegy, ha jól játszik valaki, gólokat lő, kezdő úgyse lesz (persze ez most az utóbbi 2 meccsen változott). Ahhoz meg, hogy benn maradj a kezdőben, nem is kell hajtani, mert Ronaldinho se csinál semmit, mégis mindig kezdő... Hiába játszott ősszel Deco is rosszul, lustán, motiválatlanul, mivel nem került ki a kezdőből, tudta, hogy csinálhatja így tovább, nem kell változtatnia...
A bl-ben sztem otthon jól játszottunk a Chelsea ellen is, csak a vége...antiimperialista írta:A BL-ben és a bajnokságban sem tudtunk a Bremen ellenit leszámítva igazán nagy csapatot megverni. A bajnokságot csak az óriási mázlink miatt vezetjük, értsd ezalatt a Madrid és a Sevilla botladozását az utóbbi hetekben.
Nem a játékoskerettel van a baj, egy jó edző sokat ki tudna hozni ebből a garnitúrából. Ráadásul senki nem kötelezi rijkaardot arra, hogy pl. Gudjohnsent játszassa (leigazolni is felesleges volt).
Anti: kihagytad a végéről, h a maradék 1 meg iszonyatos formában van, Guddy agyatlan barom, Giuly egy kiöregedett futóbolond, Ezqunál valamennyien jobban focizunk, Saviola meg tegnap pl. semmit sem nyujtott, csak ez valahogy elfelejtette megemlíteni mindenki. Mert a kupabeli 2. oszt csapatnak vágott 5öt, amiből 2 teljesen szerencse volt, és mindenki el volt ájulva tőle, most meg ő sem csinált semmit.antiimperialista írta:Á, szerintem csak nem látod át a dolgokatvarga tamás írta:...NINCS JÁTÉK! NINCS ELKÉPZELÉS! NINCS EGY ÉPKÉZLÁB TÁMADÁS A 90 PERC SORÁN! ÉS EZ SOROZATBAN A HETEDIK ILYEN MECCS!
...
Száz szónak is egy a vége: Rijkaard menjen, helyette jöhetne Lippi, akinek nincs munkája, de én jobban örülnék Guus Hiddinknek! Jóccakát!![]()
Azoknak, akik szerint nem is Barca-szurkoló, aki rijkaard távozását szeretné, azt üzenem, hogy Tamás megindokolta, miért szeretné, hogy holland barátunk lelépjen... Mondjatok érvet a maradása mellett, de ne a múltból, legyen most mérvadó az idei szezon! Eddig kihúzták a zsenijei mindig a sz.rból, most, hogy a 3 legjobb támadóból 2 hiányzik, és kellene egy kis taktikázás, a játékosokat jobban kellene motiválni, egyből csődöt mondott!
Hiddink tényleg jó lenne...