antiimperialista írta:
Természetesen végigolvastam, amit írtál, persze az igaz, hogy csak azt az egy dolgot emeltem és gúnyoltam ki. Azért, mert azt nagy butaságnak tartom.
Nem igaz, hogy a játékosok rossz teljesítményéért rijkaard egíáltalán nem felelős. Egyrészt neki kellene motiválnia őket, másrészt, akire nem tud szép szóval hatni, azt fegyelmeznie kell. Ehelyett mit látnak a játékosok? Mindegy, ha jól játszik valaki, gólokat lő, kezdő úgyse lesz (persze ez most az utóbbi 2 meccsen változott). Ahhoz meg, hogy benn maradj a kezdőben, nem is kell hajtani, mert Ronaldinho se csinál semmit, mégis mindig kezdő... Hiába játszott ősszel Deco is rosszul, lustán, motiválatlanul, mivel nem került ki a kezdőből, tudta, hogy csinálhatja így tovább, nem kell változtatnia...
Deco már Október vége óta nagyon jól játszik szerintem.
Ronaldino helyére meg kit raknál be? Na pont ezért játszik. Nincs rá mentség, h ilyen tartósan [auto_cenzúra]-t nyujt, de Franknek nincs jobb alternatívája. Saviola meg most már kezdő, de tegnap pl. volt 60 perce, kicsit több is, és semmit nem csinált.
És nem mondtam, h Rijkaard nem felelős a játékosokért, csak azt, h nem csak ő az. Nem ugy megy, h a játékosok bábuk, és azt csinálják amit Rijkaard akar. Ha ronaldinho hisztizik, akkor ez van, Frank nem tehet róla.
Guddy olyan béna, h hihetetlen, nem is kellett volna leigazolni, de ha valaki tehetségtelen, akkor nincs mit tenni. Ugyan ez vonatkozik pl Ezqura, vagy Giulyre, aki már öreg is.
Szóval nem mondom, lehetne őket jobban motiválni, meg rájuk szólni, h ez így [auto_cenzúra] sem ér, de úgy sem lenne sokkal jobb.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila