Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én nem tudom, mi a fenéért akarod elküldeni. A vak is látja, h nem sok köze van a rossz eredményekhez, ezek csak a csapaton mulnak. Saviolát természetesen nem lehet végig játszatni, de hát ezt előre lehetett tudni.varga tamás írta:Száz szónak is egy a vége: Rijkaard menjen, helyette jöhetne Lippi, akinek nincs munkája, de én jobban örülnék Guus Hiddinknek! Jóccakát!
A rehabilitációját végzi argentínában egy személyi edzővel. Ez azt jelenti, h edz, csak nem teljes értékű munkával, pl. gondolom labdához nem nyulhat nagyon, lőni meg biztos h nem lőhet még. De már nem sokáig lesz ez igy.VictorValdes19 írta:tényleg Messi már edz
Egyenlőre ugy néz ki, h Etoo már lassan teljes értékű edzésmunkát végez, és 1-2 bajnokis mulva már helyet kap a pályán, és valszeg oks lesz a pool elleni itthonira. Viszont Messinél nem tudni. Február 1-én jön meg Argentínából, és kezdi meg a csapattal az edzést, de mivel tudjuk, h egy talpsérülés nem olyan nagy gond, mint mondjuk etoo sérülése, talán ő is jó lesz a bl meccsre.lionel19 írta:Ezt mondom én is ha jön Eto'o akkor berugja a helyzeteket! Ha jön Messi akkor lessz helyzet!!! Volnak helyzetek de az mien hogy 5méter 27 centiról bedobásra rugja vki a labdát????Nah szal Eto'o és Messi mikor jönnek?
Nézd vissza a meccset onnan, h Giulyt lecserélték. Szerintem rendkívül szép támadások voltak néha, és végig a barca irányított, csak hát Guddy már leírtam, h minek tartom.varga tamás írta: NINCS JÁTÉK! NINCS ELKÉPZELÉS! NINCS EGY ÉPKÉZLÁB TÁMADÁS A 90 PERC SORÁN! ÉS EZ SOROZATBAN A HETEDIK ILYEN MECCS! !
mennyél már haza, te vagy a fax. Nem tehet róla, h a szőke egy nyomorék. Le kell cserélnie, sztem rá van parancsolva, mert hogy néz ki az , h el akarják küldeni, közben meg végigjátszik minden meccset.Xavinho írta:Hát..1-1... a végén még ennek is örülni kellett...
Remélem azért most mindenki rájött,h Frank mekkora egy fax!! Ha nem hozza be azt a szőke nyomorékot,akkor még nyerhettünk is volna...d kötelező volt behozni Guddát,h nehogy a szurkolóknak legyen igazuk...nemtom,h mi kell ,h rájöjjön végre,h Gudjohnsen szintje vlhol a béka segge alatt van..... Ez után a meccs után úgy érzem,h jogos a fehér zsebkendő Rijkaardnak...pápá, húzzál szépen Milánóba
ez az én véleményem a szezon felénél,amit az eredmények bizonyítanak...és a mutatott játék
Természetes az én szótáramban sem ilyen a nagybetűs küzdés, de azt hiszem láttunk már ennél sokkal rosszabb meccset is Ronaldinhotól, ahol sokkal jobban félvállról vette a dolgokat, és sokat mondok ha futott egy km-t! Magához képest aztmondom nem teljesített ma úgy, hogy arra adna okot, hogy éppen most fakadjunk ki! A siránkozásos és színészkedéses dologgal teljesen egyetértek(ahogyan Hortival is e téren), néhányan a csapatnál tényleg mintha többet foglalkoznának a "kerettel", mint magával a focival!Cooltiszo írta:Mardel: én nem láttam akarást a játékosokban, csak olyan tessék-lássék módon. Ha egy csapat hajt az nem ilyen. Ronaldinhoval is lassan tele lesz a tököm, állanan síránkozik, értem én hogy rúgják meg minden, de ez nem teljesítmény akkor se.Saviola is [auto_cenzúra] volt, egy indok amiatt inkább őt hagytam volna fönt hogy Giuly még szarabb volt.
tamás képzeld el hogy egy csapatott a csúcsra vezeted mindent megnyersz vele istenitenek aztán a következő évbe nem megy a játék annyira mint az elmult években és máris azt mondanák a szurkolók hogy takarodj varga meg fehérzsepkendőket lengetnénekvarga tamás írta:Kedves 'Replay'!
Az élő közvetítések rovatban divatszurkolókról írtál, akik nem emlékeznek a 2000-2003 közti időszakra, amikor válságról beszélnek. Nos, a miheztartás végett. Én magam 9 éves korom óta, 1986-tól szurkolok a kék-gránátvörös csapatnak, ama bizonyos steaua elleni bek-döntő óta. És emlékszem a Gaspart-éra eredménytelenségére. De, nehogy már a múlttal foglalkozzunk - csak, abból nem lehet megélni, arra nem kapjuk meg a 2006/07-os idény aranyérmét. És akármennyire is nekemestek, ledivatszurkolóztok, attól még a véleményem változatlan: ilyen játékkal az idén hatalmasat fogunk bukni, és hogy ezt megakadályozhassuk: Rijkaardot ki kell rúgni. NINCS JÁTÉK! NINCS ELKÉPZELÉS! NINCS EGY ÉPKÉZLÁB TÁMADÁS A 90 PERC SORÁN! ÉS EZ SOROZATBAN A HETEDIK ILYEN MECCS! Ha csak az elhullajtott pontok felét megszerezzük, most nyugodtan nézhetnénk a tavasz elébe.
Kérdezem én: hol volt Zambrotta? Izomfáradtság, vagy milyen hülyeséget mondtak. Nehogy már. Van egy világbajnok jobbhátvédünk, aki jól játszik, és helyette az a kétballábas barom - oleguer - játszik? Ekkora szamárságot! A balhátvédjeink meccsről-meccsre gyengébb teljesítménnyel rukkolnak elő, Giuly az idén még egyí egyeneset nem rúgott a labdába, Guddy még az álló labdát sem találja el, ha meg igen, abban sincs sok köszönet - vagy taccs lesz belőle, vagy a nézőtéren köt ki.
Száz szónak is egy a vége: Rijkaard menjen, helyette jöhetne Lippi, akinek nincs munkája, de én jobban örülnék Guus Hiddinknek! Jóccakát!
én azt mondom hogy majd az első bl meccs után mondjad azt hogy takarodj rijkaard kiváncsi leszek hogy akkori is fogod mondaniXavinho írta:Mit?? Azt,h örülni kellett az 1-1-nek? Jól vagy,haver?VictorValdes19 írta:ez majd február 21.-én 23:50-kor monjdad okXavinho írta:Hát..1-1... a végén még ennek is örülni kellett...
Remélem azért most mindenki rájött,h Frank mekkora egy fax!! Ha nem hozza be azt a szőke nyomorékot,akkor még nyerhettünk is volna...d kötelező volt behozni Guddát,h nehogy a szurkolóknak legyen igazuk...nemtom,h mi kell ,h rájöjjön végre,h Gudjohnsen szintje vlhol a béka segge alatt van..... Ez után a meccs után úgy érzem,h jogos a fehér zsebkendő Rijkaardnak...pápá, húzzál szépen Milánóba
ez az én véleményem a szezon felénél,amit az eredmények bizonyítanak...és a mutatott játék![]()
köszi![]()
És cáfolj meg,ha tudsz
Mit?? Azt,h örülni kellett az 1-1-nek? Jól vagy,haver?VictorValdes19 írta:ez majd február 21.-én 23:50-kor monjdad okXavinho írta:Hát..1-1... a végén még ennek is örülni kellett...
ez az én véleményem a szezon felénél,amit az eredmények bizonyítanak...és a mutatott játék![]()
köszi
ez majd február 21.-én 23:50-kor monjdad okXavinho írta:Hát..1-1... a végén még ennek is örülni kellett...
ez az én véleményem a szezon felénél,amit az eredmények bizonyítanak...és a mutatott játék
Szerintem remek ötlet volt Giuly helyére Iniesta, egyből felélénkült a játék. nem értem mért kell Saviolát mindig lecserélni, főleg Guddyra.Saviola írta:Egyszerűen jellemzem a mai játékunkat:Siralom.
Ronaldinho az első félidőben -2,a másodikban -1.
Gioról kaptunk megint egy gólt..![]()
Saviolara meg Giulyre ívelgetjük a labdákat,s csodálkozunk,hogy nincs eredménye..aztán felhozzuk Saviola helyett Gudjohnsent,aki többet ártott a csapatnak,mint az ellenfél..s Iniestat kitoljuk jobbra,ami tőle idegen.S a végén még örülnünk kell az xnek egy 17. csapat ellen.Ássuk el magunkat.![]()
FoRcA BaRcA!