Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Markez nem volt emberen szal ővé volt az ember aki üresen volt ti meg itt szidjátok Gio-t mikor a 2essel kezdődött a mezszám aki mellől fejelték!Saviola írta:Szerintem meg te vagy,aki értetlen.Nézd meg,hogy ki mellől fejelték a gólt.Nem éppen Márquez állt ott.lionel19 írta:MIÉRT ILYEN NEHÉZ FELFOGNI HOGY NEM GIO HIBÁJA A GÓL HANEM MÁRKEZÉ! ÉN MONDTAM HOGY UJ VÉDŐ KELL! DE TI AZT MONDTÁTOK HOGY HÜLYE VAGYOK! MONDTAM HOGY [auto_cenzúra] MARKEZ! TI MONDTÁTOK HÜLYE VAGYOK! NAH MOST AKKOR KI MONDTA JÓL
sry a nagybetűért
Motta le kéne,helyette Thuram s Marquez menne vkpba,de ez sosem fog így történni.Ronaldinho siralom.
Határtalan az optimizmusod!! 2-1-re nyerünkZozzy 5 írta:Am ez a meccs már elment! Ez 1értelmű. Ahogy olvasgatom ezeket és ahogy ismerem a barcát. ebből nem lesz feltámadás. örüljünk ha sérülés nélkül végzünk, mert ugye most majd jönnek a betis kaszálások.
te nem vagy épp ember hogy lehetsz ekkora barom a bl döntő után mérget veszek rá nem ezt mondtadvarga tamás írta:A csapat egy határ [auto_cenzúra]. Ideje lenne edzőt cserélni, Rijkaard húzzon a büdös francba, egy hülye barom, amit az utóbbi 2 hónapban csinál.
Szerintem meg te vagy,aki értetlen.Nézd meg,hogy ki mellől fejelték a gólt.Nem éppen Márquez állt ott.lionel19 írta:MIÉRT ILYEN NEHÉZ FELFOGNI HOGY NEM GIO HIBÁJA A GÓL HANEM MÁRKEZÉ! ÉN MONDTAM HOGY UJ VÉDŐ KELL! DE TI AZT MONDTÁTOK HOGY HÜLYE VAGYOK! MONDTAM HOGY [auto_cenzúra] MARKEZ! TI MONDTÁTOK HÜLYE VAGYOK! NAH MOST AKKOR KI MONDTA JÓL
sry a nagybetűért
Riijkard maradjon de... kell mellé Ten Cate ők együtt jók!varga tamás írta:A csapat egy határ [auto_cenzúra]. Ideje lenne edzőt cserélni, Rijkaard húzzon a büdös francba, egy hülye barom, amit az utóbbi 2 hónapban csinál.
Neked mi a hosszútáv mert akrhogy számolomZozzy 5 írta:Szerintem vegyél vissza egy kicsit. Rossz formában van, ezt mindenki tudja. De egy szituáció nem minősít hosszútávonlionel19 írta:MIÉRT ILYEN NEHÉZ FELFOGNI HOGY NEM GIO HIBÁJA A GÓL HANEM MÁRKEZÉ! ÉN MONDTAM HOGY UJ VÉDŐ KELL! DE TI AZT MONDTÁTOK HOGY HÜLYE VAGYOK! MONDTAM HOGY [auto_cenzúra] MARKEZ! TI MONDTÁTOK HÜLYE VAGYOK! NAH MOST AKKOR KI MONDTA JÓL
sry a nagybetűért
Hát roni helyett inkább guddyt!volt 3 olyan lehetősége h ihajj!ha abbol legalább egyet lepasszolt volna már rég más lenne a játék képe!csababarca írta:ez hihetetlen vazze...mi van velünk?????
egy bajnokságban 17. helyen álló betistől szívunk...
és rossz nézni az egész játékot...
ez nem ide tartozik de szerintem meg kéne lépni egy ilyen felállást egyszer: valdes-zambi,puyol,marquez,silvinho-iniesta,motta,xavi,deco-ronnie,saviola
egyszerűen szerintem a középpályán nem vagyunk meg...
Szerintem vegyél vissza egy kicsit. Rossz formában van, ezt mindenki tudja. De egy szituáció nem minősít hosszútávonlionel19 írta:MIÉRT ILYEN NEHÉZ FELFOGNI HOGY NEM GIO HIBÁJA A GÓL HANEM MÁRKEZÉ! ÉN MONDTAM HOGY UJ VÉDŐ KELL! DE TI AZT MONDTÁTOK HOGY HÜLYE VAGYOK! MONDTAM HOGY [auto_cenzúra] MARKEZ! TI MONDTÁTOK HÜLYE VAGYOK! NAH MOST AKKOR KI MONDTA JÓL
sry a nagybetűért
Nem a sikerekhez szoktam hozzá, hanem a Barca látványos meccseihez. Ebből sajnos a BL döntő óta kettőt láttam. Viszont elveszítettünk egy Szuper kupa döntőt, Egy Klub-Vb döntőt és egy nem is tudom milyen döntőt. Miyen sikerekről beszélsz? Eddig a spanyol bajnokságot tartottam a legjobbnak, de ha ez a csapat vezeti a bajnokságot, át kell értékelnem pár dolgot.Enrique írta:Azért az még szerencsére messze van.Los Banditos írta:Várható volt...itt krízis van!![]()
Majd ha a tizenXedik helyen lesz a csapat, meg ha az uefáért küzdenek, akkor krízis lesz.
Sajnos gyorsan hozzászokott mindenki a sikerekhez.
Deco,GioForever Barcelona írta:ki kapott most két sárgát??
Saviola írta:Ez siralmas..de nagyon..Ronaldinhot vigyék le,mert rossz nézni..Mottát is mert kiállítják..Gio egy fos,róla kaptuk a gólt..szánalom az egész csapat..vezet a Betis..szégyen.![]()
![]()
Nem tudom mi kéne ide,hogy felébredjünk végre,mert ez 0,s mindenhol jön majd a kopp.