Zozzy! nincs káosz, csak figyeljünk oda.

Tényleg kéne igazolni de sztem 1ik posztra sem olyan embereket akiket te mondtálSubinho írta:...
Nem emlekszem minden meccsre, de a nagycsapatok meccset kovetem es azert egy joparra emlekszem. A Mu ellen sem csinalt semmit, Arsenal ellen semgrecki írta:Te minden rangadóra emléxel? Vagy csak az ellenünk nyújtott 6 meccsből, meg a hétvégi Liverpool elleni derbiből vontad le a kellő konzekvenciát? Már bocs, hogy kötekedek.thegreek írta:Teny, hogy ott van a legjobb 50 jatekos kozott, de en nem csak a vbrol beszelek altalban a valogatottban. A cselszkijben kell kozeppalyara, mert nincs jobb jatekosuk azon a poszton, de nekunk van.
Szerintem te felreertettel, mert en a rangadokrol beszeltem, az ev nagy reszeben jol jatszik.
Egyébként Lampard jobb játékos Decónál, szerintem, de én sem szeretném, ha az ő rovására igazolnánk le.
akkor röviden erre enny:petomi írta:Szasztok!
En eleg gazosnak tartom az atigazolasi politikankat nemtom minek fukarkodunk... van 2-3 serules es nem marad csak pados jatekos, jo nem kell real-os pelda se de meg kene talalni az arany kozeputat: ha kell 1 posztra igazolni vegyunk jot...
Raferne a csapatra egy kis erosites.. Ustari siman johetne 100x jobb mint valdez igy a 2 jelen kapusunkbol 1et el kene adni...
Vedelem.. hat nemtom egy univerzalis hatved kene mind1 h jobb vagy bal oldal de kozepen is tudna jaccani az lenne a legjobb, de a hatvedsorunk jelenleg pont jo szerintem eleg jatekossal igaz oleguer-t eladhatnank akkor mar...
Kozeppalya: 1etertek mindenkivel VKP kene igazolni vagy tamadobbat es xavi-t hatrarakni.. motta mehetne xabi alonso vagy valami bantu srac aki iranyitokat reggelizik...
Tamado szekcio: hat igen itt talalom a legtobb problemat ezquerro,maxi lopez, gudjonszen meg talan guily is mehetnenek a levesbe helyettuk kene 1-2 ember pl 1 trezeguet szeru befelyezo csatar szerintem eto nem lenne gaz a szelen se de mondjuk nemtom ha kibekkeljuk ezt az evet szerintem jovo evben dos santon mar a nagyoknal lesz ra egy evre pedig nagyon remelem felhozzak utana krkic-et is bar nem ertem eddig miert nem tettek meg na mindegy... Rossi-nak is tudnek orulni ugyes a srac az tuti....
12M euroert johetne lampard annyit boven meger...
akkor edmilson mehetne a vedosorba es meg mindig ott van motta ha midnen kotel szakad...
C. ronaldo is johetne, lehet hogy paraszt de a jateka bele illene acsapatba azert ha belegondolunk hogy guily helyett ott lenne a jobb oldalon eto-val es roni-val vagy messi-vel de legalabb lenne rotacio es ha jon 1 serules nem olyannak kell beugrani aki 6honap alatt jaccott 20percet...
Na roviden ennyi... csakooooo:P
1. Aki aztmondja h vegyünk egí Vkp-t meg egy bal hátvédet az nem mondja azt is h vegyünk Lampardokat meg Ronaldokat szval erre a 2 posztra játékosvásárlás nem lenne real madrid vásárláspolitika mert egyszerűen "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)".Vito írta:Enrique írta, hogy -a 2004-es nagybevásálással ellentétben- az utóbbi időben mutatott igazoláspolitikával nem igazán van megelégedve.
nos, ezzel én is így vagyok.
egyrészt a "lerágott csontos" Saviola ügy miatt,
másrészt pedig a lyukas posztok figyelmbe nem vétele miatt.
sokan ilyankor azzal jönnek és azt írják (kicsit jogosan), hogy nem kell nekünk a Real Madrid és a Chelsea példáját követni, de attól tartok, hogy a
vkp és balhátvéd poszt annyira gyenge, hogy emiatt -és az ismert motivációs probléma miatt -akkor kezd a vezetőség kapkodni, amikor már késő lesz.
ezt már nyáron meg kellett volna oldani és úgy nekimenni ennek az idénynek. nem kellett volna változtatni a taktikán sem és az új játékosok (főleg a középpályán) friss lendületet adhatott volna a néha alulmotivált csapatnak.
azt már láthattuk, hogy mire megyünk, ha fennragad egy szélsővédő.grecki írta:Ez igaz, hogy Alves támadó szellemű jobbhátvéd, de a Barca egy támadócsapat. Ennélfogva az esetek 60-65%-ban támad. Mostanában sajnos nem, de pont egy ilyen kaliberű játékossal tudnánk ismét jobban tesljesíteni. Amikor pedig felfutnak a szélső bekkek, akkor a vkp ki tudna segíteni a Márquez-Puyol kettősnek. Magyarul átmenetileg átállnánk egy 3-5-3-ra. Ami ilyenkor sebezhetővé tenne minket, az a kontra. Viszont három hátsó embernek meg kellene tudnia oldani ezt a feladatot...
Ez igaz, hogy Alves támadó szellemű jobbhátvéd, de a Barca egy támadócsapat. Ennélfogva az esetek 60-65%-ban támad. Mostanában sajnos nem, de pont egy ilyen kaliberű játékossal tudnánk ismét jobban tesljesíteni. Amikor pedig felfutnak a szélső bekkek, akkor a vkp ki tudna segíteni a Márquez-Puyol kettősnek. Magyarul átmenetileg átállnánk egy 3-5-3-ra. Ami ilyenkor sebezhetővé tenne minket, az a kontra. Viszont három hátsó embernek meg kellene tudnia oldani ezt a feladatot...Vito írta:Dani Alves nagyon jó!
csak éppen nem védekezésben... a meccsek 90%-ban elől kóricál, cselezget és beadogat, amit viszont nagyon hatékonyan mível.
és a habitusát látva nem egy könnyen kezelhető játékos.
szvsz a védekezésünk nem sokkal lenne jobb vele, oda Zambrotta tökéletes.
inkább a baloldalra kellene valaki.
Lenne, lenne...Ordog írta:Teljesen egyetértek mind2 bekezdéssel! A legjobb szélkombináció a Zambi-Abidal kettős lennebarca99 írta:Egyetértek Vitoval! Dani Alves sokkal jobban segíti a támadásokat, mint Belletti, viszont védekezésben nem olyan nagy szám. Az ellenfelek állandóan kontráznának a jobb szélen. Jobboldal: marad Gianluca, balra Eric Abidal.
Lampard jó játékos, de már egyszer leírtam, hogy Deco úgyanúgy nem élne meg a PL-ben, mint Lampard a PD-ban. Sztem a két Liga eltérő játékmódot képvisel, ugyanúgy, ahogyan a két játékos is; ők pedig ott tudják a legjobb formájukat hozni, ahol most játszanak.
Teljesen egyetértek mind2 bekezdéssel! A legjobb szélkombináció a Zambi-Abidal kettős lennebarca99 írta:Egyetértek Vitoval! Dani Alves sokkal jobban segíti a támadásokat, mint Belletti, viszont védekezésben nem olyan nagy szám. Az ellenfelek állandóan kontráznának a jobb szélen. Jobboldal: marad Gianluca, balra Eric Abidal.
Lampard jó játékos, de már egyszer leírtam, hogy Deco úgyanúgy nem élne meg a PL-ben, mint Lampard a PD-ban. Sztem a két Liga eltérő játékmódot képvisel, ugyanúgy, ahogyan a két játékos is; ők pedig ott tudják a legjobb formájukat hozni, ahol most játszanak.
Te minden rangadóra emléxel? Vagy csak az ellenünk nyújtott 6 meccsből, meg a hétvégi Liverpool elleni derbiből vontad le a kellő konzekvenciát? Már bocs, hogy kötekedek.thegreek írta:Teny, hogy ott van a legjobb 50 jatekos kozott, de en nem csak a vbrol beszelek altalban a valogatottban. A cselszkijben kell kozeppalyara, mert nincs jobb jatekosuk azon a poszton, de nekunk van.
Szerintem te felreertettel, mert en a rangadokrol beszeltem, az ev nagy reszeben jol jatszik.
Lehet, hogy elfogult vagyok picit (West Hames kötődésemnek köszönhetően), de Lampardra rásütni azt a bélyeget, hogy nem jelentene erősítést, az nonszensz. Szerinted akkor miért ő minden idők legeredményesebb Chelsea középpályása? Nyolcvanix gólt rúgott 6 év alatt. Azért az nem olyan rossz teljesítmény. Ebben a szezonban is még csak 15 gólt rúgott... (8 bajnoki, 1 BL, 3 FA kupa, 3 ligakupa találat) Mert volt egy rossz vébéje? Akkor ennyi erővel Ronaldinho is gyenge, nem?thegreek írta:Egy kicsit elfogult vagy.Lampard jol jatszik a kis es a kozepcsapatok ellen. rangadokon eltunik a palyan, a 6bol 5on semmit nem csinalt ellenunk, de a mu, arsenal, liverpool es a tobbi csapat ellen sem nyujt maradandot. A valogatott meccsekrol ne is beszeljunk.
En ezzel nem azt mondom, hogy rossz jatekos, csak annyit, hogy nekunk kozeppalyara nem jelent erositest.
Belletti pedig legalabb olyan megbihato vedo mint Alves.