Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Vito
Llegenda del Barça

2007.01.24. 15:28:57

Ordog nyugodt és optimista, mint mindig :wink: :)

Zozzy! nincs káosz, csak figyeljünk oda. :wink:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.01.24. 15:27:21

Bocsika :lol:
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.01.24. 15:26:29

Nyáron sztem biztos robbantunk. Nem féltem én ezt a vezetőséget:)

Viszont az az igazság, hogy már idénre is kellett volna pár igazolás, dehát miért tették volna?? BL-győzelem, bajnokság... Győztes csapaton ne(nagyon) változtass elve... junó?

Valljuk be akkor még a mi fejünkben sem fordult meg, hogy kéne erősítés a kp-re... csak a védelmet mondtuk, meg egy csatárt. Jött is Thuram, Zambi meg Guddy. Mondtuk [auto_cenzúra]!

Amúgy tuti, hogy nem csak ezen a Barcás fórumon írjuk hogy kell vkp de nagyonsűrgősen, hanem a föld minden pontján:) Amiből következik, hogy ezt a Barca vezetőségében is látják. Sőt Frenki is látja.
Szoa sztem tuti lesz vmi fejlemény ezzel a hiányposzttal kapcsolatban.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.01.24. 15:24:17

Subinho írta:...
Tényleg kéne igazolni de sztem 1ik posztra sem olyan embereket akiket te mondtál :roll: Támadónak én szivesen látnám Arouna Kone-t. De teljesen mind1, bármelyik jó képességű játékos jöhet akiben lehet bízni és nem sír a szája ha nem kezd.
Kp-ra egyértelműen egy normális VKP kéne nem pedig egy iránító Diego vagy ugyancsak inkább irányató képességekkel megáldodtt Xabi.
A védelembe nem belső védők kellenek hanem egy bal hátvéd. Én Olegurt mindenképpen megtartanám, mostanába egész jó.

PI-RA-MI-SOK(k)!!! Vito
thegreek
Barça B

2007.01.24. 15:14:45

grecki írta:
thegreek írta:Teny, hogy ott van a legjobb 50 jatekos kozott, de en nem csak a vbrol beszelek altalban a valogatottban. A cselszkijben kell kozeppalyara, mert nincs jobb jatekosuk azon a poszton, de nekunk van.
Szerintem te felreertettel, mert en a rangadokrol beszeltem, az ev nagy reszeben jol jatszik.
Te minden rangadóra emléxel? Vagy csak az ellenünk nyújtott 6 meccsből, meg a hétvégi Liverpool elleni derbiből vontad le a kellő konzekvenciát? Már bocs, hogy kötekedek.
Egyébként Lampard jobb játékos Decónál, szerintem, de én sem szeretném, ha az ő rovására igazolnánk le.
Nem emlekszem minden meccsre, de a nagycsapatok meccset kovetem es azert egy joparra emlekszem. A Mu ellen sem csinalt semmit, Arsenal ellen sem
Subinho
Director del Fútbol

2007.01.24. 15:12:40

petomi írta:Szasztok!

En eleg gazosnak tartom az atigazolasi politikankat nemtom minek fukarkodunk... van 2-3 serules es nem marad csak pados jatekos, jo nem kell real-os pelda se de meg kene talalni az arany kozeputat: ha kell 1 posztra igazolni vegyunk jot...

Raferne a csapatra egy kis erosites.. Ustari siman johetne 100x jobb mint valdez igy a 2 jelen kapusunkbol 1et el kene adni...

Vedelem.. hat nemtom egy univerzalis hatved kene mind1 h jobb vagy bal oldal de kozepen is tudna jaccani az lenne a legjobb, de a hatvedsorunk jelenleg pont jo szerintem eleg jatekossal igaz oleguer-t eladhatnank akkor mar...

Kozeppalya: 1etertek mindenkivel VKP kene igazolni vagy tamadobbat es xavi-t hatrarakni.. motta mehetne xabi alonso vagy valami bantu srac aki iranyitokat reggelizik...:P

Tamado szekcio: hat igen itt talalom a legtobb problemat ezquerro,maxi lopez, gudjonszen meg talan guily is mehetnenek a levesbe helyettuk kene 1-2 ember pl 1 trezeguet szeru befelyezo csatar szerintem eto nem lenne gaz a szelen se de mondjuk nemtom ha kibekkeljuk ezt az evet szerintem jovo evben dos santon mar a nagyoknal lesz ra egy evre pedig nagyon remelem felhozzak utana krkic-et is bar nem ertem eddig miert nem tettek meg na mindegy... Rossi-nak is tudnek orulni ugyes a srac az tuti....

12M euroert johetne lampard annyit boven meger...
akkor edmilson mehetne a vedosorba es meg mindig ott van motta ha midnen kotel szakad...
C. ronaldo is johetne, lehet hogy paraszt de a jateka bele illene acsapatba azert ha belegondolunk hogy guily helyett ott lenne a jobb oldalon eto-val es roni-val vagy messi-vel de legalabb lenne rotacio es ha jon 1 serules nem olyannak kell beugrani aki 6honap alatt jaccott 20percet...

Na roviden ennyi... csakooooo:P
akkor röviden erre enny:
1., ronaldo jó gyerek, de nem illik bele a barcába
2., ha jönne ronaldo, szted elfogadná, h messi cseréje?
3., lampard jó angliában, de láttunk már otthon jól, spanyolban meg [auto_cenzúra] játszó angolt. lásd: beckham!
4., semmiképp sem cserélném el decoval! isten ments!!!
5., eto'o szélre??? volt amikor kiment. gyors és robbanékony, de az ő helye középen van!!!
6., minek ide ustari??? jorquera jó kapus!

azzal egyetértek, hogy ezquero, gudjohnsen, giuly mehetnek és én még mottát, oleguert és thuramot sem marasztalnám! ez 6 ember! helyettük venni fele ennyit, de az minőségi 3 ember lenne!!!
támadó: crespo/oliveira
kp.: diego/xabi
védő: alex/cris
Vito
Llegenda del Barça

2007.01.24. 15:10:50

Mourinho nem véletlen mozgatott meg minden kövt Decoért anno.

Deco kreatívabb, Lampard jobb rugótechnikájú.
Decoval és az ellene elkövetett faultokkal szerintem sokkal többre megy a Barca, mint Lamparddal.
én a portugált jelölném meg első helyen.
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.01.24. 14:56:28

[quote]Egyébként Lampard jobb játékos Decónál, szerintem, de én sem szeretném, ha az ő rovására igazolnánk le.[quote]
Ez sztem is igaz, de nem biztos, hogy Spanyolországban is ilyen jó lenne.
Kép
petomi
Barça C

2007.01.24. 14:44:22

Szasztok!

En eleg gazosnak tartom az atigazolasi politikankat nemtom minek fukarkodunk... van 2-3 serules es nem marad csak pados jatekos, jo nem kell real-os pelda se de meg kene talalni az arany kozeputat: ha kell 1 posztra igazolni vegyunk jot...

Raferne a csapatra egy kis erosites.. Ustari siman johetne 100x jobb mint valdez igy a 2 jelen kapusunkbol 1et el kene adni...

Vedelem.. hat nemtom egy univerzalis hatved kene mind1 h jobb vagy bal oldal de kozepen is tudna jaccani az lenne a legjobb, de a hatvedsorunk jelenleg pont jo szerintem eleg jatekossal igaz oleguer-t eladhatnank akkor mar...

Kozeppalya: 1etertek mindenkivel VKP kene igazolni vagy tamadobbat es xavi-t hatrarakni.. motta mehetne xabi alonso vagy valami bantu srac aki iranyitokat reggelizik...:P

Tamado szekcio: hat igen itt talalom a legtobb problemat ezquerro,maxi lopez, gudjonszen meg talan guily is mehetnenek a levesbe helyettuk kene 1-2 ember pl 1 trezeguet szeru befelyezo csatar szerintem eto nem lenne gaz a szelen se de mondjuk nemtom ha kibekkeljuk ezt az evet szerintem jovo evben dos santon mar a nagyoknal lesz ra egy evre pedig nagyon remelem felhozzak utana krkic-et is bar nem ertem eddig miert nem tettek meg na mindegy... Rossi-nak is tudnek orulni ugyes a srac az tuti....

12M euroert johetne lampard annyit boven meger...
akkor edmilson mehetne a vedosorba es meg mindig ott van motta ha midnen kotel szakad...
C. ronaldo is johetne, lehet hogy paraszt de a jateka bele illene acsapatba azert ha belegondolunk hogy guily helyett ott lenne a jobb oldalon eto-val es roni-val vagy messi-vel de legalabb lenne rotacio es ha jon 1 serules nem olyannak kell beugrani aki 6honap alatt jaccott 20percet...

Na roviden ennyi... csakooooo:P
XaviMessifan
Capitá del Barça

2007.01.24. 14:33:16

igen lampardnal már én is észrevettem h a nagy rangadókon elég gyengén muzsikál!a kis csapatok ellen mindig rugja a bomba gólokat meg zseniálisan jáccik de ha egy nagy csapattal(Barca,MU,Arsenal)már nem tud mit kezdeni!mindig eltűnik a mezőnyben,pedig neki kéne h huzza cselzit!ellenünk is csak az az egy gólja volt,de mást nem csinált!nah egy szó mint száz nem kell nekünk!
Kép

Més qué un Club!!!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.01.24. 14:17:15

Vito írta:Enrique írta, hogy -a 2004-es nagybevásálással ellentétben- az utóbbi időben mutatott igazoláspolitikával nem igazán van megelégedve.
nos, ezzel én is így vagyok.

egyrészt a "lerágott csontos" Saviola ügy miatt,
másrészt pedig a lyukas posztok figyelmbe nem vétele miatt.
sokan ilyankor azzal jönnek és azt írják (kicsit jogosan), hogy nem kell nekünk a Real Madrid és a Chelsea példáját követni, de attól tartok, hogy a
vkp és balhátvéd poszt annyira gyenge, hogy emiatt -és az ismert motivációs probléma miatt -akkor kezd a vezetőség kapkodni, amikor már késő lesz.

ezt már nyáron meg kellett volna oldani és úgy nekimenni ennek az idénynek. nem kellett volna változtatni a taktikán sem és az új játékosok (főleg a középpályán) friss lendületet adhatott volna a néha alulmotivált csapatnak.
1. Aki aztmondja h vegyünk egí Vkp-t meg egy bal hátvédet az nem mondja azt is h vegyünk Lampardokat meg Ronaldokat szval erre a 2 posztra játékosvásárlás nem lenne real madrid vásárláspolitika mert egyszerűen "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)".

2. Nem elsősorban a vezetőség igazol. Az első lépés h igazoljunk az h Rijkaard jelzi h ide és ide szerzen játékosokat venni. Mostanság ez nem történik meg mert bízok azokban a játékosokban akikbe már nem naon kéne( Edmilson, Ezqu, Brochi...)
Vito
Llegenda del Barça

2007.01.24. 14:14:50

grecki írta:Ez igaz, hogy Alves támadó szellemű jobbhátvéd, de a Barca egy támadócsapat. Ennélfogva az esetek 60-65%-ban támad. Mostanában sajnos nem, de pont egy ilyen kaliberű játékossal tudnánk ismét jobban tesljesíteni. Amikor pedig felfutnak a szélső bekkek, akkor a vkp ki tudna segíteni a Márquez-Puyol kettősnek. Magyarul átmenetileg átállnánk egy 3-5-3-ra. Ami ilyenkor sebezhetővé tenne minket, az a kontra. Viszont három hátsó embernek meg kellene tudnia oldani ezt a feladatot...
azt már láthattuk, hogy mire megyünk, ha fennragad egy szélsővédő.
kiscsapatok ellen meg lehet tenni, de egy MU, Chelsea, Lyon, AtMad, Sevilla (gyors)csapatok ellen ez öngyilkosság lenne.

a szélsővédőknek elsősorban a védekezés a feladatuk, persze néha felmehetnek támadni. erre a legjobb példa most, itt Zambrotta!
ha játszik jobboldalról nagyon nehezen feltörhető a Barça védelme és nm jön zavarba akkor sem, ha támadni kell. ellentétben amikor sérült volt, akkor láthattuk, hogy a védelem teljesen eltolódott és szétszakadt Belletti portyázásai miatt -gólokat kaptunk ezekből...
Vito
Llegenda del Barça

2007.01.24. 14:05:38

Enrique írta, hogy -a 2004-es nagybevásálással ellentétben- az utóbbi időben mutatott igazoláspolitikával nem igazán van megelégedve.
nos, ezzel én is így vagyok.

egyrészt a "lerágott csontos" Saviola ügy miatt,
másrészt pedig a lyukas posztok figyelmbe nem vétele miatt.
sokan ilyankor azzal jönnek és azt írják (kicsit jogosan), hogy nem kell nekünk a Real Madrid és a Chelsea példáját követni, de attól tartok, hogy a
vkp és balhátvéd poszt annyira gyenge, hogy emiatt -és az ismert motivációs probléma miatt -akkor kezd a vezetőség kapkodni, amikor már késő lesz.

ezt már nyáron meg kellett volna oldani és úgy nekimenni ennek az idénynek. nem kellett volna változtatni a taktikán sem és az új játékosok (főleg a középpályán) friss lendületet adhatott volna a néha alulmotivált csapatnak.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.01.24. 14:03:24

http://home.skysports.com/list.aspx?hli ... i+interest

Hm, nem tudom mit látnak annyian abban gyerkőcben... Engem eddig nem győzött meg!
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.01.24. 13:53:27

Csak 1 igazolásra vagyunk tőlük... és ha van esze a vezetőségnek, akkor miért ne történhetne meg??? Ha jól emléxem már volt is róla szó hivatalosan is anno...

Bár igaz hogy a múltbéli szerződés hosszabbításoknak vszeg az lesz a következménye, hogy itt nem lesz Abidal:) de még Dani Alves sem még legalább 1 évig.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.01.24. 13:52:11

Vito írta:Dani Alves nagyon jó!
csak éppen nem védekezésben... a meccsek 90%-ban elől kóricál, cselezget és beadogat, amit viszont nagyon hatékonyan mível.
és a habitusát látva nem egy könnyen kezelhető játékos.
szvsz a védekezésünk nem sokkal lenne jobb vele, oda Zambrotta tökéletes.
inkább a baloldalra kellene valaki.
Ez igaz, hogy Alves támadó szellemű jobbhátvéd, de a Barca egy támadócsapat. Ennélfogva az esetek 60-65%-ban támad. Mostanában sajnos nem, de pont egy ilyen kaliberű játékossal tudnánk ismét jobban tesljesíteni. Amikor pedig felfutnak a szélső bekkek, akkor a vkp ki tudna segíteni a Márquez-Puyol kettősnek. Magyarul átmenetileg átállnánk egy 3-5-3-ra. Ami ilyenkor sebezhetővé tenne minket, az a kontra. Viszont három hátsó embernek meg kellene tudnia oldani ezt a feladatot...
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.01.24. 13:49:17

Ordog írta:
barca99 írta:Egyetértek Vitoval! Dani Alves sokkal jobban segíti a támadásokat, mint Belletti, viszont védekezésben nem olyan nagy szám. Az ellenfelek állandóan kontráznának a jobb szélen. Jobboldal: marad Gianluca, balra Eric Abidal.

Lampard jó játékos, de már egyszer leírtam, hogy Deco úgyanúgy nem élne meg a PL-ben, mint Lampard a PD-ban. Sztem a két Liga eltérő játékmódot képvisel, ugyanúgy, ahogyan a két játékos is; ők pedig ott tudják a legjobb formájukat hozni, ahol most játszanak.
Teljesen egyetértek mind2 bekezdéssel! A legjobb szélkombináció a Zambi-Abidal kettős lenne
Lenne, lenne...
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.01.24. 13:44:09

barca99 írta:Egyetértek Vitoval! Dani Alves sokkal jobban segíti a támadásokat, mint Belletti, viszont védekezésben nem olyan nagy szám. Az ellenfelek állandóan kontráznának a jobb szélen. Jobboldal: marad Gianluca, balra Eric Abidal.

Lampard jó játékos, de már egyszer leírtam, hogy Deco úgyanúgy nem élne meg a PL-ben, mint Lampard a PD-ban. Sztem a két Liga eltérő játékmódot képvisel, ugyanúgy, ahogyan a két játékos is; ők pedig ott tudják a legjobb formájukat hozni, ahol most játszanak.
Teljesen egyetértek mind2 bekezdéssel! A legjobb szélkombináció a Zambi-Abidal kettős lenne
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.01.24. 13:43:18

thegreek írta:Teny, hogy ott van a legjobb 50 jatekos kozott, de en nem csak a vbrol beszelek altalban a valogatottban. A cselszkijben kell kozeppalyara, mert nincs jobb jatekosuk azon a poszton, de nekunk van.
Szerintem te felreertettel, mert en a rangadokrol beszeltem, az ev nagy reszeben jol jatszik.
Te minden rangadóra emléxel? Vagy csak az ellenünk nyújtott 6 meccsből, meg a hétvégi Liverpool elleni derbiből vontad le a kellő konzekvenciát? Már bocs, hogy kötekedek.
Egyébként Lampard jobb játékos Decónál, szerintem, de én sem szeretném, ha az ő rovására igazolnánk le.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.01.24. 13:42:29

Jó de ide akkor sem kell :!: :P
thegreek
Barça B

2007.01.24. 13:41:29

Teny, hogy ott van a legjobb 50 jatekos kozott, de en nem csak a vbrol beszelek altalban a valogatottban. A cselszkijben kell kozeppalyara, mert nincs jobb jatekosuk azon a poszton, de nekunk van.
barca99
Llegenda del Barça

2007.01.24. 13:40:53

Egyetértek Vitoval! Dani Alves sokkal jobban segíti a támadásokat, mint Belletti, viszont védekezésben nem olyan nagy szám. Az ellenfelek állandóan kontráznának a jobb szélen. Jobboldal: marad Gianluca, balra Eric Abidal.

grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.01.24. 13:40:32

Belletti meg egy falábú gátfutó. Mert a futáson kívül mást nem tud, védekezéshez nem ér vissza, támadásban meg egy nulla. Beadni nem tud, az egyetlen cselét (alápöcköl a labdának és elfut a védő mellett - már amikor) pedig már az újpalotai ovisok is ismerik, ennélfogva könnyű szerrel el is választják a labdától... Alves "kicsit" többet tud!
thegreek
Barça B

2007.01.24. 13:40:09

Teny, hogy ott van a legjobb 50 jatekos kozott, de en nem csak a vbrol beszelek altalban a valogatottban. A cselszkijben kell kozeppalyara, mert nincs jobb jatekosuk azon a poszton, de nekunk van.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.01.24. 13:34:21

thegreek írta:Egy kicsit elfogult vagy.Lampard jol jatszik a kis es a kozepcsapatok ellen. rangadokon eltunik a palyan, a 6bol 5on semmit nem csinalt ellenunk, de a mu, arsenal, liverpool es a tobbi csapat ellen sem nyujt maradandot. A valogatott meccsekrol ne is beszeljunk.
En ezzel nem azt mondom, hogy rossz jatekos, csak annyit, hogy nekunk kozeppalyara nem jelent erositest.
Belletti pedig legalabb olyan megbihato vedo mint Alves.
Lehet, hogy elfogult vagyok picit (West Hames kötődésemnek köszönhetően), de Lampardra rásütni azt a bélyeget, hogy nem jelentene erősítést, az nonszensz. Szerinted akkor miért ő minden idők legeredményesebb Chelsea középpályása? Nyolcvanix gólt rúgott 6 év alatt. Azért az nem olyan rossz teljesítmény. Ebben a szezonban is még csak 15 gólt rúgott... (8 bajnoki, 1 BL, 3 FA kupa, 3 ligakupa találat) Mert volt egy rossz vébéje? Akkor ennyi erővel Ronaldinho is gyenge, nem?
A világ egyik legjobb középpályása! :!:
Lezárt