Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az elkövetkező focik alkalmával akkor folyamatosan csak a két keret jáccon egymás ellen és ezt fejeljük meg egy műfűves játékkal a selejtező előtt! Rendben???Igyekezni kellene pl. azon hogy a Selejtezők, meg Tornák előtt minél többet játsszon együtt az A is meg a B is, hogy legalább a megmérettetések előtt többet, és jobban "érezzék egymást" a pályán...
Ennek szellemében - ismételten - javasolnám (kérném - léééégyszíííves, naaaaaa), hogy próbáljunk meg a hétvégéken (a Tornáig bezárólag) külön csapatokat alkotni, és az örömfocit nemcsak az A gárda kedvéért feladni.
Én is jobban szeretném ha megmaradna a szombati foci is, de sajnos nem mindig tudom megszervezni.Ha az A szervez magának focit a szokásos szombati 17-19-ig lévő idősíkba természetesen a legkevésbé sem baj (mi a fenéért lenne...?).
Sőt! Minél többet szervezel magatoknak, annál jobbak lesztek, és annál nagyobb eséllyel értek el jó eredményt a Tornán. Ez a cél.
Csak akkor ez legyen biztos. Mármint hogy nem jöttök (hogy mi is eszerint tudjunk készíteni magunkat - kell-e több ember stb...)
Mert ha jól vettem ki a szavaidból még a pálya sem fix, tehát még az is lehet hogy jöttök szombaton a szokásosra, és akkor ott leszünk 20-an (ha tényleg hozunk plussz 1-2 játékos kedvűt arra készülve hogy nem jöttök).
Biztos meg tudjuk oldaniBizonyára lesz majd olyan nap amikor a B nem jön a szombati focira, mert másutt lesz jelenése - bár igyekszem ezt elkerülni - de akkor biztosak lehettek abban, hogy idejében fogtok róla tudni, hogy kell szerveznetek arra a szombatra magatoknak egy másik bandát (pl. a Zsolti ismerőseit).
Ok akkor sztem ez megbeszéltük és ehhez tartjuk magunkat!!!Nekem - és remélem a többi B-s nevében is mondhatom - mindig jó erőfelmérő ha az A-val kell megmérkőzni, remélem lesz erre alkalom mielőbb, és minél többször a Selejtezőig (na így képzelem a hátralévő néhány 7végét)!
Nem szoktam megtartani a privát üzeneteket...gnorbert írta:OK (azért kutakodj a privát üzeneteit közt).
Egyébként én itt is tök jól el tudom mondani - hja... már el is mondtam.
Sajnos nem lett odaírva, hogy ez nem konkrét időpont, mivel nem tudjuk, hogy a madrid tud-e elég embert összeszedni valamint lesz-e szabad pálya. Én úgy gondoltam, hogy a mai nap beszélek a realos sráccal ha megvannak akkor megpróbálok pályát bérelni de az sem biztos, hogy lesz szabad...Silvanus írta:2007. január 27-e, szombat, 16.00-tól 18.00-ig, H.F.C.B. - H. Real Madrid F.C.:
1. ... (kapus) ?
2. Miki
3. Gergő
4. Melkor
5. Zsolti
6. Zoli
7. Bercy
8. ... ?
9. ... ?
A legfrissebb információk szerint tehát szombaton du. 4-től lenne megrendezve a meccs a Realosok ellen, ha lesz elég ember!?... 6 ember KEVÉS! Igen, sajnos ez ütközik a szokásos délutáni focival, de ez van... szükség törvényt bont! Többeknek csak ez az időpont jó!![]()
A Várjuk a további jelentkezőket!
Látod Norbi ha egy kicsit figyelnél értenéd mit mondtam:gnorbert írta:Ó bazdmeg de okos vagy Bercy gratulálok. Egyértelmű már sokminden egy ideje. De legalább ha elkések nem kell hazajönnöm, hanem focizhatok, mert nem leszel ott hogy hazaküldj:-D
Nem tudom Te mit szóltál volna, ha a B gárda (vagyis a szombaton rendszeresen megjelenő emberek kb. 80%-a) nem jönne jövő szombaton, és ott szaladgálnál 5-7-ig a Melkorral, Zsoltival, Marcival, meg a Silvával 1.040.-ft/fej ellenében... bár biztos megoldanád.
Mi is így teszünk, na erről ennyit.
Nem aggódom Silva (épp azért, mert pont hogy teljesen jól megleszünk 8-an 10-en), csak nem komálom ha lesajnálnak, meg hülyének néznek, ráadásul nem először néhány napon belül!
Egyébiránt biztos voltam benne, hogy én leszek a "hisztizős", amiért ne adj Isten ki merem fejezni nemtetszésemet.
Elgondoltam... tök jó lenne, mert folyamatosan egymást támogatnánk, ösztönöznénk, és bár a játéktudásunk nem lenne nagy a szívünkkel, és az akaratunkkal segítve a társunkat eredményesek is lennénk. Vagy nem lennénk. De élveznénk a játékot.Bercy írta: Nem mindenki egyforma... most gondold el, hogy 10-15 fő hozzád hasonló gondolkodású ember futkározna a pályán...
Norbi kedvéért bemásolom, hogy ne hisztizzen már annyit...Bercy írta:Sziasztok!
Zé-től kapott információk alapján a februári torna márciusban kerül megrendezésre. Elmondása szerint a vizsgaidőszaka, utazás valamint a budafoki csarnok elleni viszolygása miatt lett mósosítva az időszak.
A selejtezők február végéig fognak lezajlani, mivel 8 csapat van és 2 4-es csoportba lesznek osztva és két különböző napon fogják ezeket lebonyolítani. (szóval Barca "B" kezdjetek gyúrni ),
Az "A" csapattal kapcsolatban pedig közvéleménykutatást szeretnék tartani, hogy a tornára felkészülés miatt kinek melyik variáció jobb megoldás?
1. Január közepétől kibérlünk egy tornatermet (műfűves pályát? ) és hétköznap vagy esetleg vasárnap tartunk rajta edzéseket és felkészülési meccseket (mondjuk lehet idegen csapatokat is meghívni), de gondolom ez nem a hobbi- és örömfoci kategóriába fog tartozni.
2. Kimondottan csak vendégcsapatokkal mérkőzünk meg akár feláldozva a szombati délutáni focikat is a tornáig bezárólag.
Értem ez alatt, hogy vagy egy másik terembe ( esetleg ugyanott más időpontban ) lehetne edzőmeccseket tartani szurkolói csapatok ellen valamint Zsolti társasága ellen.
Az "A" keret jelenlegi állása:
1. Charlie- Kapus
2. Mucska Zoli- Kapus
3. Ronaldinho 17- Támadó
4. Zoli- Támadó
5. Silvanus- Támadó
6. Bartos Pali- Támadó ( kölcsönadva Angliába )
7. Gergő- Középpályás (amúgy nagypályás)
8. Melkor- Középpályás
9. Mucska Gabi- középpálya
10. Bartos Miki- Középpálya, Védő
11. Marci- Védő
12. Viktor- Védő
13. Don Vito Corleone- Védő
14. Bercy- Védő
Jelenleg így állunk, de ez nem végleges.
Várom a véleményeket, hogy kinek melyik verziót tudná a legjobban alkalmazni.
Aki innen eddig jelezte, hogy jó neki valamelyik verzió
SIlva, Zsolti, Melkor, Marci nem volt teljesen 100%)... hmmm
Mondjuk az én hibám is, hogy nem kérdeztem meg Gergőéket szombaton, de pótolni fogom és ha pozitív választ adnak akkor a 2 verzió lép érvénybe.
Szóval az lenne a legjobb ha legalább minden 2-3 héten tudnánk valami idegen csapat ellen játszani a tornáig.
Megpróbálom jó előre leszervezni a focikat és az időpontokat, hogy mindenkinek legyen ideje elkéredzkedni anyutól, aputól, barátnőtől, baráttól...
Érthető a reakció, de mint ki is egészítettem a mondandómat: sajnos ez az időpont jó többeknek, így kényszerűségből van akkorra szervezve! Nem direkt! És a csapat aktivitását (illetve épp annak hiányát!!!) tekintve sajnos azt kell mondjam, nem kell félned Norbi, mindenki ott lesz szombat délután Csepelen...gnorbert írta:Remek szervezés...
...szóval aki a szokásos szombati focira jön Csepelre (pl. én) hozzon egy kicsit több lét (meg még egy embert)