Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ozsimiki írta: Régebben is előfordult egyszer,csak akkor jóval hosszabb ideig...akkor a szerver túlterheltség volt az oka azt hiszem...meg,hogy az akkori szolgáltató egy .........volt![]()
Javítsatok ki ha tévedek...
Régebben is előfordult egyszer,csak akkor jóval hosszabb ideig...akkor a szerver túlterheltség volt az oka azt hiszem...meg,hogy az akkori szolgáltató egy .........voltlionelmessi19 írta:Ha te sem akkor ki?Enrique írta:Én nem tudok semmiről...![]()
Gondolom Iván, vagy Rhynn tudna még mondni vmit...
Ha te sem akkor ki?Enrique írta:Én nem tudok semmiről...
Csak most vette észre Csakabarca! barátunk, mondjuk mostanság regelt, szóval mondjuk, h elnézzük neki, h nem olvassa rendszeresen a híreket.Los Barrachos írta:Jah, ezt már olvastam, jó régi hír, de miért most lett felhozva?
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=4155Los Barrachos írta:Milyen vapos megoldás?
Igen, valami hasonlót mondott még nyáron Rhynn.Atesz írta: Nem úgy volt, hogy lehet, hogy hivatalos honlap lesz az eurobarca???
itt a cucc. egy topikkal lejjebb, mint ahol most dumálgatunk, minden kérdésedre választ találsz.don gamper írta:köszi!sokat segített.csak így aprobetűsen
Nem úgy volt, hogy lehet, hogy hivatalos honlap lesz az eurobarca???lionelmessi19 írta:Ha jól tudom, ez egyenlőre nem lehetséges, mivel semmilyen hivatalos kapcsolata nincs a barcának az eurobarcával...Atesz írta:Lenne egy olyan kérdésem, hogy itt nem lehetne olyan vendégeket hívni, mint amilyenek a madridistán vannak??? Akik a Barcánál dolgoznak. Én örülnék neki, ha lehetne esetleg kérdezni tőlük.
olvass vissza...don gamper írta:HALI!AZTSZERETNÉM KÉRDEZNI HOGYTUDNÉK KÉPET TENNI A NEVEM ALÁ.HA AZ AVATAR FELTÖLTÉSRE KATTINTOK AZ NEM AD SEMMIT SEM
pls. kapcsold már ki a Caps Lockot!don gamper írta:HALI!AZTSZERETNÉM KÉRDEZNI HOGYTUDNÉK KÉPET TENNI A NEVEM ALÁ.HA AZ AVATAR FELTÖLTÉSRE KATTINTOK AZ NEM AD SEMMIT SEM
Ha jól tudom, ez egyenlőre nem lehetséges, mivel semmilyen hivatalos kapcsolata nincs a barcának az eurobarcával...Atesz írta:Lenne egy olyan kérdésem, hogy itt nem lehetne olyan vendégeket hívni, mint amilyenek a madridistán vannak??? Akik a Barcánál dolgoznak. Én örülnék neki, ha lehetne esetleg kérdezni tőlük.