Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem meg az NSes. Bár má naponta max 1x írok oda.Boixos írta:én sem írnék madridi fórumba. elég nekem (ugyan már egyre ritkábban) az nb1es adok-kapok.
Hááát én nem tom. Mi azért a Barcával elég elfogultak vounk, és kellenek néha olyan menyusok, akik folnyissák a szemúnket. Mondjuk o nem ilyen volt, mert ostosbaságokat írt.Zsolti írta:Mondjuk nem tudom,de nekem szárajon le a kezem,ha majd a madridista fórumba fogok írosgatni...én etz nem tartom jó dolognak....Boixos írta:ezer barca-fan között csak szánalmas lehet, ha egy madridista elkezd "keménykedni". de például a reál-funghi nem ez a kategória.
Mondjuk nem tudom,de nekem szárajon le a kezem,ha majd a madridista fórumba fogok írosgatni...én etz nem tartom jó dolognak....Boixos írta:ezer barca-fan között csak szánalmas lehet, ha egy madridista elkezd "keménykedni". de például a reál-funghi nem ez a kategória.
Őt sosem vettem komolyan. Na jó, néha igen de egy érdekes színfolt volt a fórumban. Én valahol sajnálom, hogy már nem írogat...Zsolti írta:Azért nekem néha emelkedett az agyvizem hőmérséklete a szavait olvasván...Eszter21 írta:Azért nem volt ennyire vészes...Zsolti írta:Orvoshoz kellett volna járnia nem a fórumra.
Azért nekem néha emelkedett az agyvizem hőmérséklete a szavait olvasván...Eszter21 írta:Azért nem volt ennyire vészes...Zsolti írta:Orvoshoz kellett volna járnia nem a fórumra.Eszter21 írta: De azért egy érdekes ember volt...
En is! Sot a nyakamt tenném rá!!!Eszter21 írta:Én meg biztos vagyok benne, hogy nyernénk. Több lelkesedést!!Rapika írta:Ha most lenne Real Barca,nem hiszem,hogy nyernénk!
Bocs de felment bennem a pumpa...redlions írta:Na de kérem! Moderáltasd meg magad...Enrique írta:Most meg úgy lerántotta a salgado a david villát, mint a nagy büdös q.wa hétszentség!!!![]()
Persze a 16oson belül, és persze h nem lett belóle SEMMI!!![]()
Undorítóó!!!
Ja, ha mi megyunk oda, akkor nincs az a lezsírozott bíro, aki megmenthetné a méretes zakotol oket!!!Boixos írta:csak 3man voltak lesen. a madridnál legalább 20 embernek kell megfáznia, h befújják a bernabeuban. úgy látom, addig megint nem lesz rend, amíg mi nem megyünk oda megtépni őket.Enrique írta:Paraxt madridnak megadták a 2. gólját, ami 2 (!!!!!!) méteres les volt!!!![]()
A partjelző TELJESEN egyvonalban állt, erre nem intett SEMMIT!! Hihetetlen!!!![]()
Jó persze erre lehet azt mondani h 1szer-1szer előfordul, de majdnem minden második fordulóban?!?!![]()
Elképesztő!!
rhynn írta:Remélem nem haragszol meg, kedves felhasználóreal_funghi írta:Hat akar vicc,akar nem, tovabbi jo szorakozast a Figo10 nevu versenyzovel.
Hitelt érdemlően tudom állítani, hogy real funghi nem FIGO 10, de vannak más nevei (ill. más is használja a gépet), ami meglepett, hogy az egiyk közülük egész Barcelona közeli, a másikat meg ismerem vmennyire.
Természetesen a neveket nem teszem közzé, csak ha kéri!
Szóval ne bántsátok feleslegesen! A figo10 problémát meg orvosolni fogom hamarosan
csak 3man voltak lesen. a madridnál legalább 20 embernek kell megfáznia, h befújják a bernabeuban. úgy látom, addig megint nem lesz rend, amíg mi nem megyünk oda megtépni őket.Enrique írta:Paraxt madridnak megadták a 2. gólját, ami 2 (!!!!!!) méteres les volt!!!![]()
A partjelző TELJESEN egyvonalban állt, erre nem intett SEMMIT!! Hihetetlen!!!![]()
Jó persze erre lehet azt mondani h 1szer-1szer előfordul, de majdnem minden második fordulóban?!?!![]()
Elképesztő!!