Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Ha egymás elleni eredmény számit akkor igazad van! De asszem nem azpedro9 írta:Ha kikapunk Angolától akkor is csoportelsők vagyunk!!!!!!!!!!
Jah, azért irtam utánna a zárójeles részt (lehetetlen)barcaftcfan írta:Elvileg, igen, még 2. helyen is végezhetünk!
De nehogy már 2 ilyen győzelem után pont Angolától kapjunk ki!
Még nem százas hogy csoportelső ha az afrikaiak megvernek minket akkor 2. hely is lehet (lehetetlen)barcaftcfan írta:Ez a vége!!!
25-22!!!
Azért Nenad még egy hetest is megfogott fél perccel a vége előtt!!!
CsoportelsŐ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hej, hej, hej...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Puljevezics tényleg jól tolja. De Nagy Laci is kezd játszani!!! És ez jóhirGame90 írta:Ááá ilyen nincs Puljezevicre nem találok jelzőket 51. perc 22-17.
Elismerően írtak a vasárnapi német lapok a magyar kézilabda-válogatott Dánia felett aratott győzelméről.
Az első értékelések arra mutattak rá, hogy a fiatal magyar együttes drámai küzdelemben csaknem elveszített mérkőzést fordított meg, szó szerint az utolsó pillanatban. Az újságok - akárcsak a találkozót szombaton élőben közvetítő DSF televízió - mindenekelőtt a "magyarosított" szerb Puljezevic Nenad parádés védéseit és az Iváncsik-testvérek góljait emelték ki. A magyar győzelem értékét növelte, hogy a csapat az egyik titkos esélyesnek tartott dánokat fektette két vállra. Mindennek alapján egyes kommentárok már temették a dánokat, s az E csoportból magyar és norvég továbbjutást jövendöltek.
Németországban amúgy tart az eufória, s a nyári focivébé után a házigazdák legalábbis a német labdarúgókéhoz hasonló kézilabda sikerben reménykednek. Mindezt csak alátámasztotta a péntek esti megnyitón Németországnak a brazil válogatott felett aratott győzelme, még akkor is, ha a szakkommentátorok és maga Heiner Brand szövetségi kapitány sem volt teljes mértékben elégedett a hazaiak játékával. A kapitány elismerte, hogy különösen a mérkőzés első felében a németek rendkívül nehezen találták meg a brazilok agresszív védekezésének és villámgyors támadásainak ellenszerét.
Hello!PetI írta:Először is, én is gratulálok a fiúknak! Én sem néztem a 2. félidőt, de az 1.-ben is lehett látni, hogy Puljezevics nagyszerű volt, Nagy Laci meg... nem túl jó. Remélem belerázódik, aztán megállíthatatlan lesz. Úgy tudom, az első 2 csapat jut tovább, tehát akkor nem nagy baj, ha ma esetleg kikapunk a norvégoktól (de remélem azért nyerünk ), mert Angola ellen továbbmehetünk. Jól értelmezem?
Eddig én is a honosítás ellen voltam, de azért valljuk be klasszisokkal erősebbek lettünk Perezzel, Diazzal, Pulival
Hajrá Magyarok!