Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
így van. ha sz.r játékkal is, de ilyen 3-0kal hozzuk a meccseinket, nem fogok problémázni, pláne, ha a nyúl is ott marad a pályán.Atesz írta:Még, ha nem is játszottunk túl jól, azért nagyon örülök, hogy 3-0-ra nyert a csapat.![]()
Remélem ettől kapnak egy kis lendületet a fiúk.![]()
De miért csak mi látjuk így?Edmilson mostanában pocsék,egy 6ározott Motta inkább elkél mint egy "nyúlbéla" Esmilson...talán Frankynek "kívülről" is meg kéne vizsgálni a dolgokat....hmmm...,remélem a diagnózis pedig nem helytálló...Bodi írta:Akár Motta is kezdhetne Edmilson helyett,elég gyengén teljesít mostanában Edmilka.
Ha meg Saviola még így se kezd,akkor Rijkaard nem teljesen épelméjű!
Forza Barca!!!!!!
akkor valami maszály harcost kéne szerezni...lionelmessi19 írta:és egy nagy, erős fiatal afro srác vkp-nek.
Thuram még nem 100%-os és valószínűleg meccshiánya van,nem val Rijkaardra hogy hirtelen beteszi a kezdőbe.lionel19 írta:Saviola????????????? Thuram????????????Los Banditos írta:Mindig a kötelezők a legnehezebbek,picit félek...
Valdés-Zambrotta-Puyol-Márquez-Gio-Edmílson-Xavi-Deco-Giuly-Gudjohnsen-Ronaldinho
akkor jól tudtam hogy 26elprat írta:1980.aug.18.-án születettrobertfcb írta: szerintem Cambiasso nem lehet öregebb 27-nél
1980.aug.18.-án születettrobertfcb írta: szerintem Cambiasso nem lehet öregebb 27-nél
szerintem Cambiasso nem lehet öregebb 27-néllionelmessi19 írta:Hát akkor vagy egyik, vagy másik, ugy értem vagy Marquez menne vkp-nek, vagy cambiasso, de utobbit én nem igazolnám, egyrészt nem szeretem, másrészt meg már öregszik, 1-2 évnél többre kell igazolni.robertfcb írta:Nemtom hogy vagytok vele, de szerintem ezen a védelmen lenne mit erőssíteni. Ha igazolunk nyáron én mindenképpen leigazolnám Dani Alvest és Cambiasso-t is. Marquez pedig szerintem nem tipikus középhátvéd, szerintem a középpálya közepén jobban megállná a helyét
Hány éves pontosan?![]()
Dani Alves meg ugyan hova? Zambrotta már van, a bal-ra kell egy igazi balos. Tudom, Zambi átmehetne, de sztem jobb igy, és bal hátvéd kell.
Egyébként én ugy erősítenék, ha már mindenáron, h balhátvéd, egy csatár (közép), és egy nagy, erős fiatal afro srác vkp-nek.
És ha megtartanánk Saviolát, illetve Dos Santos beválna, mint mondjuk Messi cseréje...hát fantasztikus lenne..majd meglátjuk.
De se Alves, se Cambiasso ha engem kérdeztek.
Saviola????????????? Thuram????????????Los Banditos írta:Mindig a kötelezők a legnehezebbek,picit félek...
Valdés-Zambrotta-Puyol-Márquez-Gio-Edmílson-Xavi-Deco-Giuly-Gudjohnsen-Ronaldinho
26lionelmessi19 írta:...cambiasso... Hány éves pontosan?robertfcb írta:Nemtom hogy vagytok vele, de szerintem ezen a védelmen lenne mit erőssíteni. Ha igazolunk nyáron én mindenképpen leigazolnám Dani Alvest és Cambiasso-t is. Marquez pedig szerintem nem tipikus középhátvéd, szerintem a középpálya közepén jobban megállná a helyét![]()
Hé, GameGame90 írta:Az igaz![]()
De én Marquezt, Decót és Guddyt pihentetném. Egy utolsó csapat ellen sztem meglehet tenni
Hát akkor vagy egyik, vagy másik, ugy értem vagy Marquez menne vkp-nek, vagy cambiasso, de utobbit én nem igazolnám, egyrészt nem szeretem, másrészt meg már öregszik, 1-2 évnél többre kell igazolni.robertfcb írta:Nemtom hogy vagytok vele, de szerintem ezen a védelmen lenne mit erőssíteni. Ha igazolunk nyáron én mindenképpen leigazolnám Dani Alvest és Cambiasso-t is. Marquez pedig szerintem nem tipikus középhátvéd, szerintem a középpálya közepén jobban megállná a helyét