Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
PCsabi
aka Game90

2007.01.21. 16:06:53

Az igaz :!:
De én Marquezt, Decót és Guddyt pihentetném. Egy utolsó csapat ellen sztem meglehet tenni :roll:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.01.21. 16:04:59

Marquezt meg Decot is be lehetne tenni... na meg Guddy is biztos kezdeni fog:)
PCsabi
aka Game90

2007.01.21. 16:02:37

Krojf :!:
Mi a baj a kezdőmmel :?: :D
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2007.01.21. 15:58:42

Game90 Koma!
Ezt nevezem!!!
Mióta van ennyi kápéd, hogy ilyen csapatot a pályára tégy?
Légyszíves, legközelebb pályázz a magyar szövetségi kapitányi posztra!
Mekkora vánkosod lehet, hogy ennyi megtakarítás lapul alatta?
De a viccet félretéve, akármilyen csapatunk lesz ma este, nyernie
kell, mondhatni ez "egy meg egy" a futballakadémián!
Nem beszélve az önbizalomról hétközben a Betis ellen!
Gondolkozott láthatóan Krojf koma.
Los Barrachos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.01.21. 15:53:46

Akkor rosszul tudtam, de örülök ennek, remélem nem nyer a Madrid és akkor a Betis elleni győzelemmel 6 ponttal lépnénk előlük. :)
PCsabi
aka Game90

2007.01.21. 14:01:36

A mai kezdőm :wink:
Valdes - Zambrotta, Puyol, Thuram, Sylvinho - Xavi, Edmilson, Iniesta - Giuly, Saviola, Ronaldinho :!:
Sztem magabiztos győzelem lesz az utolsó helyezett ellen.
Evilgrim
Entrenador del Barça

2007.01.21. 12:20:35

ozsimiki írta:
Los Barrachos írta:Én is remélem, hogy előzünk végre, de az majd csak a Betis elleni (esetleges) győzelemmel jöhet el!
Nem egészen :!: :wink:
Mivel ha ma nyerünk (FOGUNK!),akkor ugyanannyi pontunk lesz,és jobb a gólkülönbségünk is...szóval az állhat elő,hogy 3as holtverseny,ha győz a Madrid is...de mi leszünk elsők :!: :wink:

Utána meg idegenben jön a Betis...és lehet 3pontos előnyünk a Sevilla/Madrid páros előtt :!: 8)

Szerintem minden körülmények között illik megverni a 20. :!: és a 18. :!: helyezett csapatot egy BARCÁNAK! Tök mind1,h itthon vagy idegenben,márpedig ezt ha megtesszük,akkor minimum 3pontos előnyünk lesz :!:

FORZA BARCAAA :!: :twisted:
Csak legyen igazad :!: :wink:
Kép
Andris
Adminisztrátor

2007.01.21. 12:18:39

gondolom tul sokan nem fognak egyetérteni, de sztem az elmult hetek gyenge teljesítményének egyik fő oka Deco hiánya.
Mindjárt más lesz az a játék, ha nem csak Iniesta és Dinho kapja a rugásokat, hanem még megoszlanak Decora, és Saviolára is.
Meg aztán Deco szervező munkáját nem tudja pótolni Xavi...ezt láthattuk.
Nem játszott rosszul, de nem ugyan az.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Xavinho
Capitá del Barça

2007.01.21. 12:11:14

Csak legyen meg a Betis meg a Nastic elleni győzelem és helyre áll a világ rendje! Ehhez viszont Saviola játékára lesz szükség és egy motivált Dinhora :) Sztem meglesz mnd2.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.01.21. 10:55:26

Remélem nem vagyok telhetetlen ha ma nem egy kiszenvedett győzelmet akarok látni. Itt az ideje elkezdeni lassan visszaváltani a régi kerékvágásba.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.01.21. 10:24:13

Los Barrachos írta:Én is remélem, hogy előzünk végre, de az majd csak a Betis elleni (esetleges) győzelemmel jöhet el!
Nem egészen :!: :wink:
Mivel ha ma nyerünk (FOGUNK!),akkor ugyanannyi pontunk lesz,és jobb a gólkülönbségünk is...szóval az állhat elő,hogy 3as holtverseny,ha győz a Madrid is...de mi leszünk elsők :!: :wink:

Utána meg idegenben jön a Betis...és lehet 3pontos előnyünk a Sevilla/Madrid páros előtt :!: 8)

Szerintem minden körülmények között illik megverni a 20. :!: és a 18. :!: helyezett csapatot egy BARCÁNAK! Tök mind1,h itthon vagy idegenben,márpedig ezt ha megtesszük,akkor minimum 3pontos előnyünk lesz :!:

FORZA BARCAAA :!: :twisted:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Los Barrachos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.01.21. 10:19:19

Én is remélem, hogy előzünk végre, de az majd csak a Betis elleni (esetleges) győzelemmel jöhet el!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.01.21. 07:44:24

Tegnap megint döntetlenezett a Sevilla! Itt a nagy lehetőség(már sokadszor). Ideje lenne kihasználni mert Fortuna meg fog minket unni :roll: :D
Los Barrachos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.01.20. 14:17:31

Szerintem 100%, hogy kezd, bár én már semmivel sem lepődök meg Rijkaard esetében, azért most nem engedheti meg azt a luxust magának a holland, hogy megint csere legyen Savigól.
Saviola
Júdás 2, az áruló

2007.01.20. 13:23:52

2007.01.21. 19.00 Sport2 [Élő]:
F.C.Barcelona - Gimnástic

Holnap estig nem leszek,azért írtam be,ha valaki nem tudna róla. :roll: 8)

Saviola remélem kezd. :roll:

ViScA eL BaRcA! 8)
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Bodi
Director del Fútbol

2007.01.19. 21:28:25

Thuram ma már az egymás elleni játékban is részt vett,szóval elvileg ott lehet a vasárnapi keretben.
Most gondolom még nincs rá esély,hogy kezdjen,de nem bánnám,ha kicsit meginogna Marquez helye a kezdőben,hátha észbe kapna.Sajnos botrányos,amit mostanában művel,pedig kivételes képességű védő.

Mikora kaphatná meg Thuram a lehetőséget,ha nem most?
Andris
Adminisztrátor

2007.01.19. 18:45:15

Bodi írta:Az igaz,hogy az elmúlt két sikeres évben nem volt Saviola,de volt Giuly és Larsson,akik sokat tettek hozzá a csapat játékához.
Most egyikük se tesz hozzá egy fikarcnyit se!

A helyükre kellenek emberek,mivel csak sztárokkal nem lehet mindent nyerni!Igazából senki olyan nem jött a helyükre,aki meg tudja oldani a feladatot!És ahogy a vezetőség és Rijkaard mentalitását ismerjük,még kb 2 évig Giuly lesz az egyik első cserénk.

A kezdőcsapatunk szinte tökéletes(kivéve a balszélső posztot),de a kispadot fel kellene tölteni minőségi játékosokkal!Ehhez nem kellene sokat igazolni,csak pl megtartani Saviolat!
Nos:
1. Igaz, h senki sem tesz hozzá a cserecsatárok közül semmit, kivéve Saviolát, szerencsére.
2. Én eddig ugy ismertem meg a vezetőséget, h ha probléma van, akkor lehet, h kisség késve, de megoldják :arrow: szerintem (adná az ég...) Giuly nem lesz már jövőre a Barca játékosa
3. Azzal teljes mértékben egyetértek, h nincs minőségi cseresorunk, és nyáron kell igazolni rendesen. Viszont sztem a vkp is gyenge, nem csak a bal védő poszt.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Bodi
Director del Fútbol

2007.01.19. 17:58:16

Az igaz,hogy az elmúlt két sikeres évben nem volt Saviola,de volt Giuly és Larsson,akik sokat tettek hozzá a csapat játékához.
Most egyikük se tesz hozzá egy fikarcnyit se!

A helyükre kellenek emberek,mivel csak sztárokkal nem lehet mindent nyerni!Igazából senki olyan nem jött a helyükre,aki meg tudja oldani a feladatot!És ahogy a vezetőség és Rijkaard mentalitását ismerjük,még kb 2 évig Giuly lesz az egyik első cserénk.

A kezdőcsapatunk szinte tökéletes(kivéve a balszélső posztot),de a kispadot fel kellene tölteni minőségi játékosokkal!Ehhez nem kellene sokat igazolni,csak pl megtartani Saviolat!
Andris
Adminisztrátor

2007.01.19. 16:59:40

Vito írta:nem értetek.
Ozsimikivel egy rugóra jár az agyunk.
szóval és nem Savi érdemeit kicsinyítem le, ugyanis rajta kívül álló dolog miatt nem is lehettek érdemei.
arra gondoltam, hogy olyan játékos miatt van most a feszültség, aki érdemben nem tett semmit a két ligáért és a BL-ért. ellentétben a vezetőséggel, akik hirtelen bűnbakok lettek. ugyanazt tudom csak mondani, amit eddig:
Rijkaard több, mint két éve tudatta Saviolaval, hogy nincs rá szüksége, ezt egy játékos vagy elfogadja és tovább áll, vagy marad és kiteszi magát a kényelmetlenségeknek.
ő maradt.
teljesen egyetértek, de Saviola topicba nem jön át minenki? :wink:
- József Attila
Boixos
Llegenda del Barça

2007.01.19. 16:57:21

Vito írta:Rijkaard több, mint két éve tudatta Saviolaval, hogy nincs rá szüksége, ezt egy játékos vagy elfogadja és tovább áll, vagy marad és kiteszi magát a kényelmetlenségeknek.
ő maradt.
lehet, rosszul gondolom, de az jópont egy edzőnél, ha nincs szüksége egy olyan játékosra, aki azért ha elkapja az ún. fonalat, az elég sok gólt szokott jelenteni, viszont olyan gyerekekre szüksége van, akik jóformán egy egyeneset nem tudnak rúgni a labdába?
szerintem a barca szempontjából sokkal jobb lenne saviola a samuék mögött, mint ezquerro, gili v gudjohnsen. tuti, h anyagilag is meg tudnának egyezni vele, ha valóban annyira fontos a gyereknek a Klub, mint ahogy mondogatja.
csak ezért problémázom ezen az egész szitun.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.01.19. 16:55:46

Uraim!
A SAviola-üggyel kapcsolatban eléggé értetlenül állok a történések előtt. Az6 egyetlen jó formában lévő csatártól akarnak azonnal megválni. Miért? Az okokat nem tudjuk, nem ismerjük. Txiki azt mondta, h nem fér bele az edző elképzelésébe. Ez mit jelent? Ez nem magyarázat, legalábbis számomra nem. Most mindenki várja etoo visszatérését, én is, de ne gondoljuk, hogy mondjuk a santander ellen visszatér, és attól kezdve meccsenként 1-2 gólt fog lőni. Neki is kell egy kis idő,mire újra felveszi a meccsek iramát. Emlékezzetek, tavaly 4 hétre ment el az Afrika Kupára, s miután visszatért, eléggé döcögősen ment neki - addig lőtt 17 gólt, utána meg kilencet a bajnokságban. Most több, mint 3 hónapot hagyott ki, egyszerre nem fog villogni. És amíg nem veszi fel egészen a meccsek ritmusát, nem jön bele a góllövésbe, kell egy csatár, aki vesazélyes. S, valljuk meg, az utóbbi időben guddy, ezquerro és giuly nem nyújtottak maradandót.Giuly 3, ezquerro 2 gólt lőtt idén, guddy is csak tízet - édeskevés. Szóval, Saviola mostani eladása sztem hatalmas baklövés a vezetőség részéről.
Los Barrachos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.01.19. 16:25:26

Saviola írta:Úgy elég nehéz hozzátenni,ha nem kapsz lehetőséget..s emlékszem még olyan időkre,amikor igenis sokat hozzá tett..De ez már így is,úgy is megváltoztathatatlan döntés..menni fog..de azon véleményme fenn marad,hogy a most rendelkezésre álló 3 csatárnál 2x jobb.. :roll:
Ez így van, ő akkor villogott, amikor krízisben volt a Barça, még a század elején, akkor nehéz is lett volna címeket nyerni, az utóbbi időkben pedig nem itt szerepelt, de ez már ismert dolog. Remélem idén azért nyer valamit...
Vito
Llegenda del Barça

2007.01.19. 16:24:09

Boixos írta:Vito, ezquerro, gudjohnsen, de még akár gili is, mennyivel tettek többet hozzá a dolgokhoz, mint az a saviola, akit most ezek a gyerekek megelőznek a sorban? mondjuk gilinek voltak azért momentumai, ő csak mostanában értékelhetetlen.
nem értetek.
Ozsimikivel egy rugóra jár az agyunk.
szóval és nem Savi érdemeit kicsinyítem le, ugyanis rajta kívül álló dolog miatt nem is lehettek érdemei.
arra gondoltam, hogy olyan játékos miatt van most a feszültség, aki érdemben nem tett semmit a két ligáért és a BL-ért. ellentétben a vezetőséggel, akik hirtelen bűnbakok lettek. ugyanazt tudom csak mondani, amit eddig:
Rijkaard több, mint két éve tudatta Saviolaval, hogy nincs rá szüksége, ezt egy játékos vagy elfogadja és tovább áll, vagy marad és kiteszi magát a kényelmetlenségeknek.
ő maradt.
Boixos
Llegenda del Barça

2007.01.19. 16:12:45

Slither, a real olyan zsugásokkal volt tele tavalyig, akik már mindent megnyertek klubszinten, amit csak lehet, ezért ha maga az edzőisten ment volna oda, lehet, h még ő sem tudta volna motíválni őket.
nálunk a rijkaard érában olyan játékosok nyomták/nyomják, akik a madridiakkal teljesen ellenkezőleg álltak a dolgokhoz, ráadásul egyénileg is sokkal jobbak, mint az ottani kollégáik. egyébként éppen ezt a hozzáállást hiányolom most a csapattól.

Vito, ezquerro, gudjohnsen, de még akár gili is, mennyivel tettek többet hozzá a dolgokhoz, mint az a saviola, akit most ezek a gyerekek megelőznek a sorban? mondjuk gilinek voltak azért momentumai, ő csak mostanában értékelhetetlen.
PUYOL-XAVI-INIESTA
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.01.19. 13:48:51

antiimperialista írta:
ozsimiki írta:ezt az edzőt,ezt a vezetőséget senki sem szidta az elmúlt két évben...pedig azóta lehet rá számítani,hogy nem itt fog játszani Saviola...
Azért voltunk páran korábban is, akiknek nem tetszett 1-2 dolog, ez főleg Rossell távozása idején, majd akkor, amikor úgy volt, pályázik az elnöki székre, világosan látszott.
Én az elejétől kezdve nem bírom rijkaardot, sőt Laportát se nagyon, ez van...
Ok értem!

Hát mindenkinek megvan a joga,hogy kit bír,és kit nem,ezzel semmi gond sincs.

De azért ahhoz kellettek ők is,nem is kis szerepben,hogy a Csapat elérje,amit elért...és szerintem ezért mindenképp köszönet Laportanak,és a többieknek is.
Ezt gondolom senki sem vonja kétségbe.

Persze most akik nem szívlelik különösebb képp a vezetőket (edző,elnök,stb..) azoknak ez a Saviola ügy,csak 1 rakás a tűzre...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Lezárt