Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem sem jön beGame90 írta:Akit érdekel most van a Sport2-n az NHL ügyességi verseny![]()
Csak nekem nem jön be az nfl.hu![]()
Őt se bírom...Ordog írta:Én Brady-vel vagyok így:)
Mert egy agyatlan barom, már bocsánat, jobb jelző nem jut eszembe a balgasága leírására!Kenny írta:Reid ott miért puntolt?!
De mostmár GO GO SAINTS!!!
Tenx, remélem már nem is nagy...Bodi írta:Kwame Brown esete a tortával
Bár a Lakers centere jelenleg sérüléssel bajlódik, mégis fel tudja hívni magára a figyelmet. Múlt hétvégén egy Los Angeles-i szórakozóhely előtt ugyanis nem mindennapi incidens főszereplőjévé lépett elő: egy arra sétáló férfitól elvette annak születésnapi tortáját, megdobta vele, majd bepattant a limuzinjába és elhajtott. Brown viselkedése legalább annyira érthetetlen, mint draftpozíciója volt, de szerencséjére az ügyész nem emelt vádat ellene.
Mindent tiszteletem azé,aki meg tudja magyarázni az ilyen viselkedést.![]()
Off:
Grecki,tetszik az avatarod!
Inkább ne, mert ma 11-kor ismét szembesülnöm kellett a kiesésünkkel, így fájó szívvel kellene végignéznem...mrmonster írta:Ha akarod belinkelem!!!grecki írta:Még jó, hogy nem az Eagles elleni teljesítményüket linkelted be...![]()
![]()
![]()
Iverson-Anthony dologban maxra egyetértek,bár nagyon szorítok a Denver-nek mert egyik legjobb barátom óriási Iverson fan már nagyon rég óta,már egyetemi korszaka óta...pont olyan magas,pont annyi kiló,mint AlenBodi írta:Arra én is nagyon kíváncsi vagyok.
Viszont nem hinném,hogy hosszútávon képesek lesznek együtt játszani magas szinten,mivel ahhoz valakinek visszább kell húzódnia,és ez egyértelműen csak Iverson lehet,mert Anthony most válik/vált igazán nagy sztárrá,még előtte van a jövő,hosszútávon ő lesz a Denver meghatározó játékosa,nem pedig Iverson.
Vasárnap a tavalyi döntő visszavágója következik a SportTV-ben,csak sajnos még mindig O'neal nélkül.