Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak legyen igazadozsimiki írta:Nem egészenLos Barrachos írta:Én is remélem, hogy előzünk végre, de az majd csak a Betis elleni (esetleges) győzelemmel jöhet el!![]()
![]()
Mivel ha ma nyerünk (FOGUNK!),akkor ugyanannyi pontunk lesz,és jobb a gólkülönbségünk is...szóval az állhat elő,hogy 3as holtverseny,ha győz a Madrid is...de mi leszünk elsők![]()
![]()
Utána meg idegenben jön a Betis...és lehet 3pontos előnyünk a Sevilla/Madrid páros előtt![]()
![]()
Szerintem minden körülmények között illik megverni a 20.és a 18.
helyezett csapatot egy BARCÁNAK! Tök mind1,h itthon vagy idegenben,márpedig ezt ha megtesszük,akkor minimum 3pontos előnyünk lesz
![]()
FORZA BARCAAA![]()
Nem egészenLos Barrachos írta:Én is remélem, hogy előzünk végre, de az majd csak a Betis elleni (esetleges) győzelemmel jöhet el!
Nos:Bodi írta:Az igaz,hogy az elmúlt két sikeres évben nem volt Saviola,de volt Giuly és Larsson,akik sokat tettek hozzá a csapat játékához.
Most egyikük se tesz hozzá egy fikarcnyit se!
A helyükre kellenek emberek,mivel csak sztárokkal nem lehet mindent nyerni!Igazából senki olyan nem jött a helyükre,aki meg tudja oldani a feladatot!És ahogy a vezetőség és Rijkaard mentalitását ismerjük,még kb 2 évig Giuly lesz az egyik első cserénk.
A kezdőcsapatunk szinte tökéletes(kivéve a balszélső posztot),de a kispadot fel kellene tölteni minőségi játékosokkal!Ehhez nem kellene sokat igazolni,csak pl megtartani Saviolat!
teljesen egyetértek, de Saviola topicba nem jön át minenki?Vito írta:nem értetek.
Ozsimikivel egy rugóra jár az agyunk.
szóval és nem Savi érdemeit kicsinyítem le, ugyanis rajta kívül álló dolog miatt nem is lehettek érdemei.
arra gondoltam, hogy olyan játékos miatt van most a feszültség, aki érdemben nem tett semmit a két ligáért és a BL-ért. ellentétben a vezetőséggel, akik hirtelen bűnbakok lettek. ugyanazt tudom csak mondani, amit eddig:
Rijkaard több, mint két éve tudatta Saviolaval, hogy nincs rá szüksége, ezt egy játékos vagy elfogadja és tovább áll, vagy marad és kiteszi magát a kényelmetlenségeknek.
ő maradt.
lehet, rosszul gondolom, de az jópont egy edzőnél, ha nincs szüksége egy olyan játékosra, aki azért ha elkapja az ún. fonalat, az elég sok gólt szokott jelenteni, viszont olyan gyerekekre szüksége van, akik jóformán egy egyeneset nem tudnak rúgni a labdába?Vito írta:Rijkaard több, mint két éve tudatta Saviolaval, hogy nincs rá szüksége, ezt egy játékos vagy elfogadja és tovább áll, vagy marad és kiteszi magát a kényelmetlenségeknek.
ő maradt.
Ez így van, ő akkor villogott, amikor krízisben volt a Barça, még a század elején, akkor nehéz is lett volna címeket nyerni, az utóbbi időkben pedig nem itt szerepelt, de ez már ismert dolog. Remélem idén azért nyer valamit...Saviola írta:Úgy elég nehéz hozzátenni,ha nem kapsz lehetőséget..s emlékszem még olyan időkre,amikor igenis sokat hozzá tett..De ez már így is,úgy is megváltoztathatatlan döntés..menni fog..de azon véleményme fenn marad,hogy a most rendelkezésre álló 3 csatárnál 2x jobb..
nem értetek.Boixos írta:Vito, ezquerro, gudjohnsen, de még akár gili is, mennyivel tettek többet hozzá a dolgokhoz, mint az a saviola, akit most ezek a gyerekek megelőznek a sorban? mondjuk gilinek voltak azért momentumai, ő csak mostanában értékelhetetlen.
Ok értem!antiimperialista írta:Azért voltunk páran korábban is, akiknek nem tetszett 1-2 dolog, ez főleg Rossell távozása idején, majd akkor, amikor úgy volt, pályázik az elnöki székre, világosan látszott.ozsimiki írta:ezt az edzőt,ezt a vezetőséget senki sem szidta az elmúlt két évben...pedig azóta lehet rá számítani,hogy nem itt fog játszani Saviola...
Én az elejétől kezdve nem bírom rijkaardot, sőt Laportát se nagyon, ez van...