2007.01.19. 16:23:27
Na most már szerintem egy kicsit véget kéne vetni itt a dolgoknak.
Saviola jó játékos, és elég jó formában van, de itt sokan túl sokat gondolnak róla.
Azért, mert egy játékosra valamilyen(akárki írjon akármilyen cikket, nem lehet tudni h mi az ok) okból nem tartanak igényt, még nem kell egy vezetőséget elküldeni.
Illetve: a Rhynn által írt cikkben van idézve Savi menedzserétől, aki láthatóan nem akar szerződést, ha Saviola nem lehet kezdő, vagy legalább is nem kap sok játéklehetőséget.
Márpedig abban mindenki egyetért sztem velem, h a nagy csatárhármas mellett nincs helye a kezdőben.
Valamint:
Frank Rijkaard nem az az ember aki nem tanul a hibáiból, és akárki mondhatja, h nem nagy taktikus zseni, nem fogják megkövezni, sőt...
De azt ne mondja senki, h nem ért a focihoz, mert a valaha élt játékosok egyik legnagyobbja. És nem igaz, h nem vette észre, h most Saviola a legjobb formának örvendő csatár. Sőt, szerintem azt is tudja, h Giuly és Ezqu is gyengébb, meg merem kockáztatni, h Guddynál is jobbnak tartja immár, mivel az elmult hetekben sokat segített a csapaton, és ezzel magán Rijkaardon is. És biztos, h kezdő lesz hétvégén, és amig nem térnek vissza a kezdőink.
És innentől már nem Rijkaardon mulik: ő megmondta, h nem illik az elképzeléseibe, de nagyszerű játékos, és padon szivesen látja.
Innentől csak és kizárólag a vezetőség és Saviola tud dönteni a kérdésben. Azt ne várjátok már, h könyörögjön érte, játszatja amig van, és játszatná csereként, ha maradna. Ennyi, több nem is lehet, amig van Etoo, Dinho és Messi.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila