Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor szerinted mi kell h észheztérjen ? Rijkaardot szertem, de a fafejűséget nem, ez márpedig az, nagyon is az! és miaz h Thuram jobban keres....? na akor kinek is van csillagászati keresete.... Ezqut Giuly-t nyáron el kell küldeni, akor még egy évet min maradhatVito írta:Zsolti írta:Szép volt frenki....mondjuk mi mást is várhattunk volna ettől?
ez egy olyan fafejű,begyepesedett f**sz,hogy az hihetetlen..és akkor most gondoljatok bele,hogy ő ugyan azt megtehetné majd Rijkaarddal,mint Etoo perezzel..jajj de szép is lenne,még szerintem az sem érdekelne,ha kikapnánk,de látnám rijkaard nyomorult képét,ahogy rádöbben,hogy ez a kölök tényleg tud valamit!![]()
erről beszéltem!
kikapni azért, hogy lásd annak az embernek a csalódott fejét, akit kezdetek óta nem szeretsz?
na nem!
Olvasd már el légy szíves a "Szinte biztosra vehető Saviola távozása" című cikket, le van benne írva az egész. A d'alessandros hír sem volt álhír, azt a eurosport honlapján olvastam!lionel19 írta:Az ilyen árhireket meg nem kéne feltenni az oldalra! Még hogy Juventus meg Real! Alaptalan!! Hülyeség! Ugyis maradni fog, mert a vezetők is tudják hogy baj lessz (a szurkolók) ha elengedik!
Zsolti írta:Szép volt frenki....mondjuk mi mást is várhattunk volna ettől?
ez egy olyan fafejű,begyepesedett f**sz,hogy az hihetetlen..és akkor most gondoljatok bele,hogy ő ugyan azt megtehetné majd Rijkaarddal,mint Etoo perezzel..jajj de szép is lenne,még szerintem az sem érdekelne,ha kikapnánk,de látnám rijkaard nyomorult képét,ahogy rádöbben,hogy ez a kölök tényleg tud valamit!
Na ott a pont! Ott is a pont,pontosabbanVito írta:abban bízok, hogy minnél hamarabb pont kerül a dolog végére, ahogy látszik Saviola eléggé megosztja a Barca vezetőit, játékosait és szurkolóit és ez nem jó!
olyanokat olvas az ember itt is napok óta, hogy az égnek áll a haja.
nekem mindegy, hogy marad-e a Nyúl, bár megjegyzem többre tartom Santinál és Gyulánál is, de ebből a huzavonából már teljesen elegem van.
Boixos írta:saviola már régen lejjebb adott a fizetési igényéből, ez már de attól még alá is írnám, ha mondjuk lennének helyette jobb zsugások.
DE JELENLEG NINCSENEK.
Ha Ezquerro marad, azok után, amit müvel ebben az évben, akkor vmi tényleg nincs rendbenSubinho írta: ha giuly marad és netán ezquero is