Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
jó, azért ne felejtsük, h 6-ból kettőt csak ajándékba kapott, és 6-ból 5öt egy harmadoszt. csapatnak vágott...lionel19 írta:Tudom mien volt, egyik kedvencem! Szal ismerem hogy mit tud, de nem gondoltom volna hogy ennyire kenni fogja 3 meccs 6 gól?
Tudom mien volt, egyik kedvencem! Szal ismerem hogy mit tud, de nem gondoltom volna hogy ennyire kenni fogja 3 meccs 6 gól?lionelmessi19 írta:Minden bizonnyal keveset láttad játszani a barcában, még Frank előtt....lionel19 írta:Gudjonsen-t azért igazolták le mert kellett egy "jó" csatár!
Saviola ban nem biztam ahogy sokan, én sem gondoltom volna hogy ennyire jó lessz!
De utólag rossz döntés volt!! De néha van ilyen is![]()
Akkoriban is elég jól nyomta, bár voltak rosszabb időszakai is.
Minden bizonnyal keveset láttad játszani a barcában, még Frank előtt....lionel19 írta:Gudjonsen-t azért igazolták le mert kellett egy "jó" csatár!
Saviola ban nem biztam ahogy sokan, én sem gondoltom volna hogy ennyire jó lessz!
De utólag rossz döntés volt!! De néha van ilyen is
Igazából nagy általánosságban egyetértek, de az elmult mondjuk kb.2 hónap alapján azt mondom, h MOTTA...retek írta:Szerintem Edmilson, meg Motta is jó player, szerintem mindketten jók védekezésben(bár vannnak még hibáik) viszont Edmilson jobban támogatja a csatárokat hosszú labdákkal, és gyorsabb, meg sztem technikásabb is. Viszont nagyobb a korkülönbség...
lionel19 írta:már vártam hogy mikor fogod ezt irnilionelmessi19 írta:
Kifejezetten rossz. Marquezt nem lehet kihagyni.
már vártam hogy mikor fogod ezt irnilionelmessi19 írta:Kifejezetten rossz. Marquezt nem lehet kihagyni.lionel19 írta:--------------------Valdés---------------------
Zambrotta----Puyol---Oleguer---Sylvinho-
-----Xavi------Motta-----Deco------------
--------Gudjohnsen--------Ronaldinho------
-------------------Saviola---------------------
???? ez mien ????
Sztem pedig nem olyan elképzelhetetlen, bár Motta helyén inkább edmilsont játszatnám, vagy márquezt. Az is igaz, viszont, hogy Márquezre ráférne egy kis pihenő, mert amit tegnap isa művelt, az kész káosz volt.lionelmessi19 írta:Kifejezetten rossz. Marquezt nem lehet kihagyni.lionel19 írta:--------------------Valdés---------------------
???? ez mien ????
Kifejezetten rossz. Marquezt nem lehet kihagyni.lionel19 írta:--------------------Valdés---------------------
???? ez mien ????
ez sem egy rossz elképzelés...illetve ha majd később Thuram visszatér, akkor Oleguer helyére, és azt is ki lehetne próbálni.Los Barrachos írta:Vagy így:
--------------------Valdés---------------------
-----Xavi------Márquez-----Deco------------
igaz, Gio elég vacak mostanság, Syl sokkal jobb fomának örvend, és Dinhoval is jobban értik egymást.Game90 írta:Los felállásával egyetértek, de én Gio helyett Sylvinhót játszatnám
Én is leszámítva azt, h Edmilka helyett Mottát, aki mostanság sokkal jobban ellátja a feladatát, azaz a taktikai faltokat, és a labdaszerzést, és nem utsó sorban jobban kapcs. be a támadásokba, és gyorsabb is.Los Banditos írta:Ezt a kezdőt küldeném ki a Nástic ellen:
-----------------Valdés------------------
--------Puyol------------Márquez-------
-Zambotta--------------------------Gio-
-----------------Edmílson----------------
------Xavi-----------------------Deco---
---Gudjohnsen----Savigol----Ronnie--