lionelmessi19 írta:Leírná vki röviden?
Szóval,mikor ünnepelték a '04-'05-ös bajnoki címüket a Nou Campban(volt ott csoki,ropi,nápolyi,tűzijáték,zenebona stb)néhány játékos+az edző stb szólt néhány jó szót a néphez.
Többek között Eto'o is,és (állítólag) kissé illuminált állapotában elszaladt vele a ló és nagyon csúnyákat mondott a Madridról:vmi olyat h "népművészeti cserépedény Madrid tisztelegj a bajnok előtt),(javítsatok ki nyugodtanha nem teljesen stimmel-nem vágom a nyelvet).
Ill folyamatosan ezt skandálta a mikrofonba,néhányan próbálták csitítani de nem sok sikerrel meg akarattal....
Persze nagy botrány kavarodott belőle ám Eto'o utólag bocsánatot kért(vhogy így):"hibáztam,abba tányérba köptem amiből korábban enni kaptam "stb stb)
Mint tudod Eto'o a Real játékosa volt korábban de szivatták ,kölcsön adták a Mallorcának ,hitegették stb-majd a Barcához került ahol szerencsére meg van becsülve,és ő meg- megintcsak- szerencsére, meg is hálálja a Barca szeretetét k8)
VETTED AZ ADÁST?DE SZTEM KERESS RÁ HA PONTOSAN,BETŰRŐL BETŰRE ÉRDEKEL....
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!