Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
2 rossz meccse? öreg te látod a meccseket vagy csak nézed? egész szezonban olyan bakijai vannak hogy meccsek mennek el rajta! pl.: getafe ellen is! jó játékos, de ilyen hosszú hullámvölgy nem hiszem hogy lenne! inkább kezzd leszállóágra futni a pályafutása! Thuram sokkal megbizhatóbb, sőt még Oleguer sem hibázik ennyit! Fantasztikus játékos számomra az aki küzdd, hajt bármikor bármilyen meccsen Rafa nem ilyen, Puyol ilyen a csapatból de Rafa nem! És az nem állapot hogy [auto_cenzúra] a védelem! Mert nem Puyol miatt [auto_cenzúra], ezt te is tudod meg én is! És ki van még a védelemben???? Marquez!lionelmessi19 írta:Te hol élsz ember?lionel19 írta: Előbb sajátnevelésüeket akartál nem?most meg Emanu, Masche?
Marquez a legfontosabb hogy el kell innen küldeni!
Marquez a védelem 2. legjobb embere Puyol után.
És fantasztikus játékos.
Hova akarnád elküldeni?
csak neaggyiseten hibázik 1-2-t és máris 2-t kaptunk!Los Barrachos írta:Pont az olyan meccseken kell visszaszereznie az önbizalmát, mint amilyen most a Nástic elleni lesz!
Thuram papa egy héten belül oks lesz, ha jól tudom.Zozzy 5 írta:Ez így van, most szerintem is padoznia kéne amíg ki nem jön ebből a kisebb hullámvölgyből. Én pl a kövi meccsen Oleguert tenném Puyol mellé![]()
Thuram Papa mikor épül fel?
Te hol élsz ember?lionel19 írta: Előbb sajátnevelésüeket akartál nem?most meg Emanu, Masche?
elég hosszú egy hullámvölgy, meccseket vesztettönk el rajta!!! legalább a padra üljön le! kezdőbe majd akkor ha ujra nem fog elbni mindentgrecki írta:Rafát meg nem küldjük sehová!!! Mit gondolsz, azért hosszabbítottunk szerződést vele, hogy aztán egy hullámvülgyben kitegyük a szűrét? Ez a Real Madrid politikája, Barcelonában máshogyan kezelik az ilyen problémákat.lionel19 írta:
Előbb sajátnevelésüeket akartál nem?most meg Emanu, Masche?
Rafát meg nem küldjük sehová!!! Mit gondolsz, azért hosszabbítottunk szerződést vele, hogy aztán egy hullámvülgyben kitegyük a szűrét? Ez a Real Madrid politikája, Barcelonában máshogyan kezelik az ilyen problémákat.lionel19 írta:
Előbb sajátnevelésüeket akartál nem?most meg Emanu, Masche?
Én ezt nem nevezném saját nevelésnek, mert az Arsenal 16-17 éves srácokat vesz meg bagóért, majd kineveli őket. Tény, hogy a fiatalokra alapoznak, de ezt nem nevezném egy lapon a Barca utánpótlás-nevelésével... Pláne, mivel nem tartom túl szépnek, hogy mindenhonnan elhappolják a tehetségeket. Elég, ha csak megmaradunk a Barcafánál...Game90 írta:Sztem is lehetne fiatalokat hozni![]()
Nézzétek meg pl az Arsenalt. Hány saját nevelésű játékosuk vanClichy, Touré, Eboué (igaz egyik sem angol
) stb. Fiatalok, mégis BL-döntőt játszottak. Igaz a bajnokságban csak a 4.-ek
Mondjuk én nem is olyan szintű fiatalításra gondoltam, mint az Arsenalnál van.
Sylvinho/Gio, Edmilson, Ezquerro helyett lehetne fiatalokat hozni a B-csapatból.
Nem lehet minden posztra saját nevelésűeket felhoznilionel19 írta:lionel19 írta:Előbb sajátnevelésüeket akartál nem?most meg Emanu, Masche?
Előbb sajátnevelésüeket akartál nem?most meg Emanu, Masche?Game90 írta:Én Marquezt nem mondtamlionel19 írta:Szeritetek ki lenne jó Gio Edmilson Marquez és Ezqu helyére? Vagy kit hoznátok fel helyükre?![]()
Ezqu helyett lehetne dos Santos
Edmilson helyett lehetne Crosas vagy Alou Diarra/Macherano duóból valamelyik
Gio helyett pedig Emanuelson. Valientét és Olmót pedig nem ismerem annyira
Én Marquezt nem mondtamlionel19 írta:Szeritetek ki lenne jó Gio Edmilson Marquez és Ezqu helyére? Vagy kit hoznátok fel helyükre?
1. A lyon nem a spanyol bajnokságban játszik, a francia bajnokság ehhez képest egy nagy 0.gentdelbarca írta:Nemigaz!! Igazoni-igazolni!!!! Kűlföldit-Kűlföldit! Spanyol (katalán) csapat vagyunk hihetetlen utánpótlásbázissal! Nem kellenek a külföldiek, nem követendő példa az Arsenal a Madrid és a Chelsea! Inkább követendő a Lyon aki 10 (!!!!!!!!) francia válogatottat ad és Európa top10 csapata közé tartozik! Fiatal saját nevelésűek, fiatal spanyolok a jövő útja!!!!
Valamennyire igazad van: "ez a foci", sajnos ebben, ugyanis a foci ma már üzlet!lionel19 írta:Én azt kérdeztem hogy kit szeretnél ott látni? Mert sztem Olmo nem éri el azt a szintet ami kéne. Crosas sem! szal maradjunk csak annál amit mindenki csinál ez a foci!
Lio látom nem voltam egyértelmű: SENKIT!lionel19 írta:Nah akkor te kiket hoznál! Gio, Edmilson és Marquez helyére?
Egyetértek! Dos Santos,Crosas,Valiente,és Olmo csatlakozhat jövőre a kerethez, meg kell nézni,mit tudnak a nagyok között.Ha még éretlenek az sem baj,mert jelenleg 1-2 igazolásra lenne csupán szükségünk.Nem szabad elkapkodni.gentdelbarca írta:Nemigaz!! Igazoni-igazolni!!!! Kűlföldit-Kűlföldit! Spanyol (katalán) csapat vagyunk hihetetlen utánpótlásbázissal! Nem kellenek a külföldiek, nem követendő példa az Arsenal a Madrid és a Chelsea! Inkább követendő a Lyon aki 10 (!!!!!!!!) francia válogatottat ad és Európa top10 csapata közé tartozik! Fiatal saját nevelésűek, fiatal spanyolok a jövő útja!!!!
Nah akkor te kiket hoznál! Gio, Edmilson és Marquez helyére?gentdelbarca írta:Nemigaz!! Igazoni-igazolni!!!! Kűlföldit-Kűlföldit! Spanyol (katalán) csapat vagyunk hihetetlen utánpótlásbázissal! Nem kellenek a külföldiek, nem követendő példa az Arsenal a Madrid és a Chelsea! Inkább követendő a Lyon aki 10 (!!!!!!!!) francia válogatottat ad és Európa top10 csapata közé tartozik! Fiatal saját nevelésűek, fiatal spanyolok a jövő útja!!!!