Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
FTorres9 írta:Az első évébe amikor ide került akkor ott játszott... Akkor volt talán a legjobb mert ha jól emlékszem csak a bajnokságba lőtt 18 gólt. De ekkor még nem volt igazi csatár a barcába aki lőtte volna a gólokat. Eto'o érkezésével a gólok gyártása helyett inkább az aszisztokkal foglalkozott. Jah és Deco miatt került ki balszélre, mert csak így tudott egyszerre játszani deco,xavi,ronaldinho.Los Barrachos írta:Érdekes, én Ronaldinhót még nem láttam soha középen irányítani, talán a brazil válogatottban szerepel így, de brazil meccset nem nagyon nézek. Talán meg lehetne ezt is próbálni!
Pontosan!!!!!!madmax87 írta:Szerintem mindeképpen meg kellene tartani a kis nyulunkat mivel ö akkor is kiállt a csapatért amikor nem számitottak rá és hozta nekünk a töle elvárhato golokat, sztem nálánál jobb és barca centrikusabb játékost nehezen találnánk!!! Hajrá CONEJO
Szerintem akkor sem fontolgatná.Los Barrachos írta:Ha viszont Eto'o visszatértéig szállítaná a gólokat, akkor megfontolná Rijkaard is, hogy marasztalja-e.
Azt gondolom ez a helyzet megváltozott az elmult hét után. Rijkaardnak is látnija kell, hogy nem megy a csapatnak, és látja Saviola mit tud, és akar.-Rijkaard évekkel ezelőtt kinyilatkoztattam, hogy nem számít rá és ahogy látszik ehhez mereven tartja is magát,
felesleges lenne.Los Barrachos írta:Szerintem meg az lenne a legtisztább, ami van a cikkben is, hogy felére lecsökkenne a fizetése és teljesítmény-bérezést kapna, de ennek kb. 1% esélye van, hogy belemegy Savi...
ez így van! ronaldinho igazi helye az irányító, nem a balszélső! a milanos rombusz forma ékje lenne neki a legmegfelelőbb a 2 csatár mögött!!!FTorres9 írta:Az első évébe amikor ide került akkor ott játszott... Akkor volt talán a legjobb mert ha jól emlékszem csak a bajnokságba lőtt 18 gólt. De ekkor még nem volt igazi csatár a barcába aki lőtte volna a gólokat. Eto'o érkezésével a gólok gyártása helyett inkább az aszisztokkal foglalkozott. Jah és Deco miatt került ki balszélre, mert csak így tudott egyszerre játszani deco,xavi,ronaldinho.Los Barrachos írta:Érdekes, én Ronaldinhót még nem láttam soha középen irányítani, talán a brazil válogatottban szerepel így, de brazil meccset nem nagyon nézek. Talán meg lehetne ezt is próbálni!
Arra nem gondolsz hogy esetleg tényleg maradni szeretne?Slither írta:Igazából én Saviolát sem igazán értem. Év elején Frank már megmondta neki, hogy nincs szüksége rá, és ha marad akkor utolsó opcióként számol csak vele. Ennek tudatában mégis maradt, mondván, hogy bízonyítani akar. Nem kapott nagyon sok lehetőséget még így is a sérülések idején sem, mégis most sem akar elmenni. Van egy olyan érzésem, hogy csak azért marad, hogy nyerjen trófeákat, aztán majd oda mehet, ahová akar. (meg lehet egy kis tüske a vezetőség felénem tudnak pénzt kihozni a kis nyúlból, mert nem hajlandó elmenni
)
Szeritem nem csak álom, szerintem simán megfordul Frank fejében egy ilyen meccs után.XaviMessifan írta:Vagy egy ilyet?
--------------------VV---------------------
Zambi----Puyi-------Marqi-----Sylva
--------------Motta-------------------
----Xavi----------------Deco
--------------Ronnie-----------------
-----SAVIGÓL---------Guddy
bár ez csak egy álom...sajnos...
Az első évébe amikor ide került akkor ott játszott... Akkor volt talán a legjobb mert ha jól emlékszem csak a bajnokságba lőtt 18 gólt. De ekkor még nem volt igazi csatár a barcába aki lőtte volna a gólokat. Eto'o érkezésével a gólok gyártása helyett inkább az aszisztokkal foglalkozott. Jah és Deco miatt került ki balszélre, mert csak így tudott egyszerre játszani deco,xavi,ronaldinho.Los Barrachos írta:Érdekes, én Ronaldinhót még nem láttam soha középen irányítani, talán a brazil válogatottban szerepel így, de brazil meccset nem nagyon nézek. Talán meg lehetne ezt is próbálni!