Frank Rijkaard #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
elprat
Capitá del Barça

2007.01.16. 18:22:44

Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
Los Barrachos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.01.15. 21:31:43

Aztán azt hitte Frank, hogy Neeskens jól pótolja majd Henket, de sajnos nem így van, talán Eusébio Sácristaint kéne felkérni segítőnek.
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.01.14. 21:11:49

Los Barrachos írta:Vele is kéne egy 2014-es szerződést kötni, hogy lenyugodjon a Milan... :roll:
Egy edzőnél teljesen felesleges ekkora szerződés.
nem tudom azt elképzelni, hogy a vezetőségben mindenki előtt tiszta volt, hogy Ten Cate az agy és ennek ellenére a híresebb Rijkaardot ültetik be a székbe Henket pedig elzavarják.
Sztem az meg sem fordult a vezetőség fejében, hogy Henk-ket szerződtessék vezetőedzőnek, hanem valszeg Rijkaard hívta maga mellé.
Kép
elprat
Capitá del Barça

2007.01.14. 18:54:37

Game90 írta: Ameddig meg nem hal 8) :lol: Na jó ez rossz poén volt.
2009-ig van szerződése asszem :!:
Megerősíthetem,2009-ig.Kb egy éve hosszabbították meg. :!:
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
Los Barrachos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.01.14. 18:34:18

Vele is kéne egy 2014-es szerződést kötni, hogy lenyugodjon a Milan... :roll:
PCsabi
aka Game90

2007.01.14. 18:29:38

Los Barrachos írta:Meddig él Rijkaard szerződése?
Ameddig meg nem hal 8) :lol: Na jó ez rossz poén volt.
2009-ig van szerződése asszem :!:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Los Barrachos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.01.14. 18:24:52

Meddig él Rijkaard szerződése?
elprat
Capitá del Barça

2007.01.14. 16:29:17

..Rijkaardot ismét szóba hozták a meccs után a Milannal, de konkrétum továbbra sincs az ügyben...
Tök mind1,ha nyerünk is szóba kerül a Milannal,majd lesz konkrétum ha megy,de nem is fog menni+el sem kűldték így Franky boy MARAD melegebb éghajlaton :twisted:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára elprat 2007.01.14. 18:56:21-kor.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.01.14. 15:05:20

Vito írta:
LG írta:Honnan tudjátok, h Neeskensel van a baj. Ha vki hibás lehet, az Rijkaard :!: Vagy ha Henk télleg akkora ész volt, akkor miért nem ő volt a vezetőedző :?: Nemhiszem, h a segédedző meghatározná a csapat formáját :roll:
egyetértek!

srácok! -ez nem egy harmadosztályú magyar csapat, ahol a lóvés elnök beülteti az edzői székbe a haverját!
nem tudom azt elképzelni, hogy a vezetőségben mindenki előtt tiszta volt, hogy Ten Cate az agy és ennek ellenére a híresebb Rijkaardot ültetik be a székbe Henket pedig elzavarják.

ez nekem nagyon nehezen állna össze... :roll:

Henket senki sem zavarta el. Sőt nekem naon is összeáll a kép. Már megunta h csak 2odedző lehet ekkora edző tehetséggel ezért elment az Ajax-ba. Rijkaard-dal nincs baj, nem hizsem h elfelejtette volna amit tud. neesneks viszont egy nagy semmi sztem. Egy büdös szót nem szól egész meccsen csak írosgál de hogy mit azt nem tom. és kötve hiszem h olyan kapcsolata lenne a játékosokkal mint henk-nek.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.01.14. 15:00:47

lionelmessi19 írta:Rijkaard jó edző.
Az volt a legjobb korszak, amikor henk segítette őt.
Szerintem ez senki számára nem új dolog, h Henk volt a fő agy a padon, ő agyalta ki a taktikát főként, Rijkaard viszont a sajtó előtt ált, és összetartotta a csapatot, nem is akárhogy.
Franknek ez az előnye a nagy edzőkkel szemben, mint Lippi, vagy Fergusson, ő képes olyan hangulatot teremteni, amiben a játékosok jól érzik magukat, jóban vannak egymással. Illetve ő egy hatalmas játékos volt, és mint játékos mindent tud a fociról. Mint edző, folyamatosan fejlődik, de még nem elég jó.

Higyjétek el, h ha elküldenénk őt, elképesztően nagyot romlana a csapategység, és az már tényleg a vég.

Majd meglátjuk, h a sérülők visszatérte után mit produkál a csapat, és ha nem működik a gépezet, és nem nyerjük meg min. a bajnokságot, akkor majd felelősségre lehet vonni Franket is, nem elküldeni, csak megmondani, h inog a helye, mert nem megy a szekér.

Így van, így van. A csapategység a 0 allá sűllyedne! Egyszerűen nem tudok más edzőt elképzelni a barcelonánál. Ő az akinek annyi boldogságot, örömöt köszönhetünk.
Vito
Llegenda del Barça

2007.01.14. 14:58:55

LG írta:Honnan tudjátok, h Neeskensel van a baj. Ha vki hibás lehet, az Rijkaard :!: Vagy ha Henk télleg akkora ész volt, akkor miért nem ő volt a vezetőedző :?: Nemhiszem, h a segédedző meghatározná a csapat formáját :roll:
egyetértek!

srácok! -ez nem egy harmadosztályú magyar csapat, ahol a lóvés elnök beülteti az edzői székbe a haverját!

ez nekem nagyon nehezen állna össze... :roll:

Saviola szerintem is többet ért volna mostanában, mint Gyula, de Savit Henk idejében sem játszatták többet.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.01.14. 14:57:38

Hát én mindenesetre elég szomórúen néztem vissza arról a visszajátszásokat...
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.01.14. 14:45:26

Azért az nem volt középszerű, amikor Rijkaard beverte azt a plexit. Asszem a 3. gól után. Néha vannak neki ilyen dühkitörései... :roll:
Attya
Jugador d'estrella

2007.01.14. 14:42:28

Az aki Rijkaardot szídja az biztos vak vagy nem ért a focihoz, mert az, h Henk let volna az agy azt senki nem tudhatja biztosan(ti akik ezt mondjátok netán ott voltatok az öltözőben?)!!! arról nem tehet, h 3 alapjátékos hiányzik a csapatbol és arrol + végkép nem, h a védők ilyen gyermeteg hibákat követnek el!! és az csak természetes(sajnos), h miután az elmult 2 évben mindent +nyertünk némi formahanyatlás bekövetkezik!! Tehát ha itt lenne Henk akkor is itt tartanánk, ÉS EZ TÉNY, aki Rijkaardot szídja ezek után elmehet a **csába!!! FORCA BARCA
"Leo egy egyéniség. Senkihez nem lehet hasonlítani. Idén mindenki Cristiano Ronaldoról beszél, pedig Messi az, akiről érdemes többet beszélni. Ugyan Ronaldo sem rossz játékos, csapattársak vagyunk a portugál válogatottban, csodálatos játékos. Viszont Messi bármikor képes a jó játékra és nem csak akkor, amikor kedve szottyan focizni, ellentétben másokkal.”
DECO
madmax87
Jugador del Barça

2007.01.14. 14:29:17

"Motiváltan, agresszívan lépett pályára, látszott rajta a bizonyítási vágy, ami a góljában is megmutatkozott. Kérdés, mikor látja már be Rijkaard, hogy Saviolára igenis szüksége van a csapatnak. Ha a héten lőtt három gólja után sem, akkor talán soha" Sztem ebben van az igazság Franky!!!
Andris
Adminisztrátor

2007.01.14. 14:23:31

Rijkaard jó edző.
Az volt a legjobb korszak, amikor henk segítette őt.
Szerintem ez senki számára nem új dolog, h Henk volt a fő agy a padon, ő agyalta ki a taktikát főként, Rijkaard viszont a sajtó előtt ált, és összetartotta a csapatot, nem is akárhogy.
Franknek ez az előnye a nagy edzőkkel szemben, mint Lippi, vagy Fergusson, ő képes olyan hangulatot teremteni, amiben a játékosok jól érzik magukat, jóban vannak egymással. Illetve ő egy hatalmas játékos volt, és mint játékos mindent tud a fociról. Mint edző, folyamatosan fejlődik, de még nem elég jó.

Higyjétek el, h ha elküldenénk őt, elképesztően nagyot romlana a csapategység, és az már tényleg a vég.

Majd meglátjuk, h a sérülők visszatérte után mit produkál a csapat, és ha nem működik a gépezet, és nem nyerjük meg min. a bajnokságot, akkor majd felelősségre lehet vonni Franket is, nem elküldeni, csak megmondani, h inog a helye, mert nem megy a szekér.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
PCsabi
aka Game90

2007.01.14. 13:46:52

Az elmúlt hetek javuló teljesítménye ellenére sem biztos, hogy Carlo Ancelotti marad az AC Milan vezetőedzője, sőt az lenne a meglepetés, ha nem lenne váltás a világhírű labdarúgócsapat kispadján. Olasz lapértesülések szerint a milánói klub Frank Rijkaardot szemelte ki, s erre utal, hogy Adriano Galliani alelnök „a csapat egyik korábbi klasszisát” jelölte meg trénerjelöltként.
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=131199
NSO :roll:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.01.14. 11:55:47

LG írta:Akkor azt mondod, h Henk volt az iagzi agy, és a hátérből ő irányitotta a dolgokat :?: Most nem kötekedni akarok, hanem valoban érdekel, mert én is hallottam még anno ilyen pletykákat, h az igazi ész, taktikus az Henk :roll:
Hát igen van egy ilyen érzésem, mivel mióta Henk elment, azóta nem megy annyira a játék, egy-két meccstől eltekintve.

Meg sztem azért hívta maga mellé Henket, hogy rendesen beletanuljon a szakmába, más kérdés az, hogy 3 év alatt se sikerült, vagy csak kicsit belelustult a tanulásba, mivel senki sem gondolta, hogy Henk távozni fog.
Kép
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.01.14. 11:51:31

Naná, hogy Henk volt az agy. Nem egy csapatnál van az, hogy az érdemi munkát a másodedző végzi, a vezetőedző meg összeállítja a kezdőt, nyilatkozik, meg adja a nevét az egészhez.

Más: ha a dolgok így mennek tovább, rijkaard jobban teszi, ha feláll magától a kispadról. A közönséget nem lehet hülyének nézni. Az, hogy az egyik legnagyobb kedvencet csakazértsem játszatja, ráadásul olyanokat tesz a helyére, akik tudásban, mentalitásban a közelében sincsenek, óriási ökörség! Ha ezen nem változtat, a Boixos Nois előbb-utóbb megtalálja. Az pedig nem lesz neki kellemes :)
Az mindenesetre valószínű, hogy ha jövő héten Saviola nem lesz kezdő, újra zúgni fog a "hijo de puta frank rijkaard"...
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.01.14. 11:23:27

Atesz írta:
Mert Henknek nem volt elég nagy a neve, amikor idekerült, hiszen ilyen MTK szintű csapatokban volt edző, Rijkaard meg a játékosmúltja miatt eleve nagy névnek számított, és azért egy Barca csapatba nagy nevű edzőt kell hozni.
Akkor azt mondod, h Henk volt az iagzi agy, és a hátérből ő irányitotta a dolgokat :?: Most nem kötekedni akarok, hanem valoban érdekel, mert én is hallottam még anno ilyen pletykákat, h az igazi ész, taktikus az Henk :roll:
Los Barrachos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.01.14. 11:03:12

Ettől függetlenül én szívesen látnám újra a csapatban Henket!
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.01.14. 10:10:32

Mert Henknek nem volt elég nagy a neve, amikor idekerült, hiszen ilyen MTK szintű csapatokban volt edző, Rijkaard meg a játékosmúltja miatt eleve nagy névnek számított, és azért egy Barca csapatba nagy nevű edzőt kell hozni.
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.01.14. 09:44:58

gianni írta:Én szeretem Frenkyt de fel kell pörgetnie a csapatot minél hamarabb,mert különben veszélyben lesz az ő helye is.
A legfontosabb h hanyagolja a baromságait :!: Nemtom miért utálja Nyulat, de a csapat érdekében félre kell tennie az ellenszenvét, és játxatnia. Aztán ha már nem igazolnunk vkpt, akkor Márquezt kéne feletolni oda, Thuram meg Puyo mellé :!:
gianni
Entrenador del Barça

2007.01.14. 09:35:48

Én szeretem Frenkyt de fel kell pörgetnie a csapatot minél hamarabb,mert különben veszélyben lesz az ő helye is.
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2007.01.14. 09:19:02

Ezen hülyeség gondolkodni, mert Rijkaard marad
Lezárt