A Lyonos Alou Diarraról volt szó, nem a Madridoról.Game90 írta:Lehet, hogy jobb Diarra, de sokba kerülne, ha egyáltalán a Real eladjaés pont nekünk
Remélem fordítunk egy kis pénzt a nyári igazolásokra
Barça Igazolások 2007-08
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
-
- aka Game90
Lehet, hogy jobb Diarra, de sokba kerülne, ha egyáltalán a Real eladja
és pont nekünk
Remélem fordítunk egy kis pénzt a nyári igazolásokra 

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Fizikálisan biztosan jobb Diarra, és vkp-ra az fontos szempont.lionel19 írta:Mivel tud többet Diarra mint Mascherano v Cambiasso?ronnie1002 írta:Vkp posztra sztem is jó lenne Alou Diarra, bal hátvédnek meg Emanuelson vagy Abidal. Meg van az az Anderson gyerek (tom hogy most nem ő lenne a legfontosabb igazolás), én örülnék neki nagyon. Láttam róla videót nagyon jól nyomja. Mongyuk ha eladnák Ezqut meg Giulyt, a kettő árán megvehetnénk.Tehetséges fiatal.
a balhátvédben igazad van
a portói gyereK??? az jol tolja
-
- Llegenda del Barça
Én örülnék Mascherao-nak vagy Cambiasso-nak csak egyikőjüket sem tudjuk megszerezni mert ugye camb.ra elég kevés esély van az Internél( és én a magam részéről nem is naon lépnék velük kapcsolatba Messi miatt), Maschét meg a fifa szabályzat miatt nem tudjuk elhozni. Diarra meg am is elég szimpi és mindene megvan ami egy ilyen játékosnak kell : -erős mint a bivaly, sokan lepattannának róla
-nagyon magas, jól fejel
-jó labdaszerő( igaz hogy azokat h játsza meg azt nem tom de elég ha megszerzi mert van egy Dinho-nk, ő majd adogatja a lasztikat
)
-nagyon magas, jól fejel
-jó labdaszerő( igaz hogy azokat h játsza meg azt nem tom de elég ha megszerzi mert van egy Dinho-nk, ő majd adogatja a lasztikat

Mivel tud többet Diarra mint Mascherano v Cambiasso?ronnie1002 írta:Vkp posztra sztem is jó lenne Alou Diarra, bal hátvédnek meg Emanuelson vagy Abidal. Meg van az az Anderson gyerek (tom hogy most nem ő lenne a legfontosabb igazolás), én örülnék neki nagyon. Láttam róla videót nagyon jól nyomja. Mongyuk ha eladnák Ezqut meg Giulyt, a kettő árán megvehetnénk.Tehetséges fiatal.
a balhátvédben igazad van
a portói gyereK??? az jol tolja
-
- Barça C
Vkp posztra sztem is jó lenne Alou Diarra, bal hátvédnek meg Emanuelson vagy Abidal. Meg van az az Anderson gyerek (tom hogy most nem ő lenne a legfontosabb igazolás), én örülnék neki nagyon. Láttam róla videót nagyon jól nyomja. Mongyuk ha eladnák Ezqut meg Giulyt, a kettő árán megvehetnénk.
Tehetséges fiatal. 

de van egy olyan szabály a fifánál ami miatt csak augusztusban lehetne Masche-t ezért mondodd le róla a juve is!noname írta:Vkp. posztra akiket el tudnék esetleg képzelni, az Mascherano és Alou Diarra.
Sztem kb. egy szinten vannak. Diarrát viszont nem hinném h elengedné a Lyon, Mascheranótól viszont annál hamarabb szeretne megszabadulni a West Ham.
- Andris
- Adminisztrátor
Mascherano sztem nem olyan jó, nem kell, diarrát viszont annál inkább jó ötletnek tartom.noname írta:Vkp. posztra akiket el tudnék esetleg képzelni, az Mascherano és Alou Diarra.
Sztem kb. egy szinten vannak. Diarrát viszont nem hinném h elengedné a Lyon, Mascheranótól viszont annál hamarabb szeretne megszabadulni a West Ham.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Andris
- Adminisztrátor
És jól is járnánk vele sztem, az az érzésem, h ha vkp-t veszünk, mindenképp egy afrikai srácot kell, nagyon tudnak hajtani...Game90 írta:A Lyon 6 millió euróért vetteAtesz írta:Alou Diarrával csak egyetlen gond van, hogy szerintem rendkívül sokba kerülne.10 millió alatt bőven megkapnánk őt
Alou pont megfelelne, csak kérdés, h a Lyon a másik Diarra elvesztése után odaadná e őt, meg az is kérdés, h egyáltalán a vezetőség hajlandó e igazolni végre egy normálisat, ennél egy kicsit kevésbé kéne spórolni, azt hiszem.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- noname
- Llegenda del Barça
Vkp. posztra akiket el tudnék esetleg képzelni, az Mascherano és Alou Diarra.

A Fifa egy szégyen
-
- aka Game90
A Lyon 6 millió euróért vetteAtesz írta:Alou Diarrával csak egyetlen gond van, hogy szerintem rendkívül sokba kerülne.

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Hát éppen Masche nem lassú, elég jó labdákat szerez és jól játssza meg azokat!Dos Santos írta:Szerintem nem alkalmas Mavuba a vkp posztra,túl alacsony és lassú is egy kicsit.Ezzel persze nem azt akarom mondani hogy rossz játékos, csak nem illik bele a képbe(gyakorlatilag Mascherano néger változata).Emellett 2009-ig szerződés köti a Bordeauxhoz.
- noname
- Llegenda del Barça
Én csak arra értettem, h ha jön egy vkp, akkor Edmilsonnak mindenképp el kéne mennie, mert különben itt marad és soha nem kap lehetőséget.lionelmessi19 írta:Ez egy téves megállapítás....noname írta: Vkp. csak akkor kell, ha Edmilson elmegy, viszont egy viszonylag fiatal középső védő se ártana:Luisao...![]()
Edmilson, mint láttuk idén, nem képes ellátni a feladatát már, ugyhogy mindenképpen vkp-t kell igazolnunk.
Meddig tart még a téli igazolási szezon???
A Fifa egy szégyen
-
- aka Game90
Január 31-ig tart 
De kétlem, hogy veszünk valakit télen

De kétlem, hogy veszünk valakit télen

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2007.01.14. 14:33:13-kor.
- Andris
- Adminisztrátor
Ez egy téves megállapítás....noname írta: Vkp. csak akkor kell, ha Edmilson elmegy, viszont egy viszonylag fiatal középső védő se ártana:Luisao...

Edmilson, mint láttuk idén, nem képes ellátni a feladatát már, ugyhogy mindenképpen vkp-t kell igazolnunk.
Meddig tart még a téli igazolási szezon???
- József Attila
- József Attila
- noname
- Llegenda del Barça
Pedersen jó játékos, de nehogy már itt kössön ki. Iagzolni leginkább egy balhátvédet kell. Az első számú célpont Emanuelson és remélem h sikerül is leigazolni.
Vkp. csak akkor kell, ha Edmilson elmegy, viszont egy viszonylag fiatal középső védő se ártana:Luisao...
Vkp. csak akkor kell, ha Edmilson elmegy, viszont egy viszonylag fiatal középső védő se ártana:Luisao...
A Fifa egy szégyen
-
- Capitá del Barça
Pedersen akkora gólt vert nekünk a Magyar-Norvégon az alapvonalról, hogy Gábor a kezét sem tudta felemelni.Nem balbekk a posztja, hanem balszélső, ami pedig Ronaldinho helye, úgyhogy nem ő kell nekünk.
"A játék az nem játék."-Johnny Filpo.
A lónak is négy lába van, mégsem asztal.
A disznónak is két oldala van, mégsem egyenlet.
Schweinsteiger, Hitzlsperger és Kohlschreiber jó barátok.
"Talán nem is vagyok méltó arra, hogy ennek az embernek a mérkőzését közvetítsem" - Farkas Norbi Messi-ről.
A lónak is négy lába van, mégsem asztal.
A disznónak is két oldala van, mégsem egyenlet.
Schweinsteiger, Hitzlsperger és Kohlschreiber jó barátok.
"Talán nem is vagyok méltó arra, hogy ennek az embernek a mérkőzését közvetítsem" - Farkas Norbi Messi-ről.

Morten Gamst Pedersen a Blackburn baloldali középpályása és mivel elég támadó szellemű nem igazán tudom elképzleni a balhátvéd posztján. Nálunk max. Ronaldinho vagy esetleg Deco/Iniesta posztja lenne a megfelelő számára, azok meg ugyebár...ki az a Gamst Pedersen![]()
Visca el Barça!
-
- Llegenda del Barça
Én már láttam játszani Mavuba-t, szerintem nem barca szint. Ugyan olyan kb mint edmilson vagy Motta és nem akarok madridi hangulatot kelteni de sztem most nem lenne jó megint egy szinte neve nincs játékost igazolni, főleg nem egy ilyen posztra. van pénz bőven, legalább egy mascherano-ra vagy Appiah-ra futnia kéne, vagy ott van az egy játékos aki nekem naon szimpatikus lenne, Alou Diarra. Ugyan olyan mint Vieira csak még erősebb is egy kicsit meg fiatal 

-
- Jugador d'estrella
Mavuba szinte biztos hogy Angliába fogja folytatni.A kérdés csak az hogy Arsenal,Man Utd,vagy Chelsea.Ha jól tudom a MU már konkrét ajánlatott is tett érte, csak a franciák nem engedték. 

-
- aka Game90
De ha a Barca hívnáDos Santos írta:Emellett 2009-ig szerződés köti a Bordeauxhoz.