Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egy edzőnél teljesen felesleges ekkora szerződés.Los Barrachos írta:Vele is kéne egy 2014-es szerződést kötni, hogy lenyugodjon a Milan...
Sztem az meg sem fordult a vezetőség fejében, hogy Henk-ket szerződtessék vezetőedzőnek, hanem valszeg Rijkaard hívta maga mellé.nem tudom azt elképzelni, hogy a vezetőségben mindenki előtt tiszta volt, hogy Ten Cate az agy és ennek ellenére a híresebb Rijkaardot ültetik be a székbe Henket pedig elzavarják.
Megerősíthetem,2009-ig.Kb egy éve hosszabbították meg.Game90 írta: Ameddig meg nem hal![]()
Na jó ez rossz poén volt.
2009-ig van szerződése asszem
Ameddig meg nem halLos Barrachos írta:Meddig él Rijkaard szerződése?
Vito írta:egyetértek!LG írta:Honnan tudjátok, h Neeskensel van a baj. Ha vki hibás lehet, az RijkaardVagy ha Henk télleg akkora ész volt, akkor miért nem ő volt a vezetőedző
Nemhiszem, h a segédedző meghatározná a csapat formáját
srácok! -ez nem egy harmadosztályú magyar csapat, ahol a lóvés elnök beülteti az edzői székbe a haverját!
nem tudom azt elképzelni, hogy a vezetőségben mindenki előtt tiszta volt, hogy Ten Cate az agy és ennek ellenére a híresebb Rijkaardot ültetik be a székbe Henket pedig elzavarják.
ez nekem nagyon nehezen állna össze...![]()
lionelmessi19 írta:Rijkaard jó edző.
Az volt a legjobb korszak, amikor henk segítette őt.
Szerintem ez senki számára nem új dolog, h Henk volt a fő agy a padon, ő agyalta ki a taktikát főként, Rijkaard viszont a sajtó előtt ált, és összetartotta a csapatot, nem is akárhogy.
Franknek ez az előnye a nagy edzőkkel szemben, mint Lippi, vagy Fergusson, ő képes olyan hangulatot teremteni, amiben a játékosok jól érzik magukat, jóban vannak egymással. Illetve ő egy hatalmas játékos volt, és mint játékos mindent tud a fociról. Mint edző, folyamatosan fejlődik, de még nem elég jó.
Higyjétek el, h ha elküldenénk őt, elképesztően nagyot romlana a csapategység, és az már tényleg a vég.
Majd meglátjuk, h a sérülők visszatérte után mit produkál a csapat, és ha nem működik a gépezet, és nem nyerjük meg min. a bajnokságot, akkor majd felelősségre lehet vonni Franket is, nem elküldeni, csak megmondani, h inog a helye, mert nem megy a szekér.
egyetértek!LG írta:Honnan tudjátok, h Neeskensel van a baj. Ha vki hibás lehet, az RijkaardVagy ha Henk télleg akkora ész volt, akkor miért nem ő volt a vezetőedző
Hát igen van egy ilyen érzésem, mivel mióta Henk elment, azóta nem megy annyira a játék, egy-két meccstől eltekintve.LG írta:Akkor azt mondod, h Henk volt az iagzi agy, és a hátérből ő irányitotta a dolgokatMost nem kötekedni akarok, hanem valoban érdekel, mert én is hallottam még anno ilyen pletykákat, h az igazi ész, taktikus az Henk
Akkor azt mondod, h Henk volt az iagzi agy, és a hátérből ő irányitotta a dolgokatAtesz írta:Mert Henknek nem volt elég nagy a neve, amikor idekerült, hiszen ilyen MTK szintű csapatokban volt edző, Rijkaard meg a játékosmúltja miatt eleve nagy névnek számított, és azért egy Barca csapatba nagy nevű edzőt kell hozni.LG írta:Honnan tudjátok, h Neeskensel van a baj. Ha vki hibás lehet, az RijkaardVagy ha Henk télleg akkora ész volt, akkor miért nem ő volt a vezetőedző
Mert Henknek nem volt elég nagy a neve, amikor idekerült, hiszen ilyen MTK szintű csapatokban volt edző, Rijkaard meg a játékosmúltja miatt eleve nagy névnek számított, és azért egy Barca csapatba nagy nevű edzőt kell hozni.LG írta:Honnan tudjátok, h Neeskensel van a baj. Ha vki hibás lehet, az RijkaardVagy ha Henk télleg akkora ész volt, akkor miért nem ő volt a vezetőedző
A legfontosabb h hanyagolja a baromságaitgianni írta:Én szeretem Frenkyt de fel kell pörgetnie a csapatot minél hamarabb,mert különben veszélyben lesz az ő helye is.