Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért azt nem mondanám, hogy [auto_cenzúra] játszott a Real. Jók voltunk, megérdemelten vertük a Zaragozát!!!!! Remélem továbbra is tartjuk minimum ezt, vagy esetleg még jobbak leszünk!!lionelmessi19 írta:csak azért, mert a sárga-feketék még a madrid [auto_cenzúra] játékát is felülmulták egy még [auto_cenzúra].
Határozottan igaz a megállapítás. Nagyon keveset van a labda a ZaránálBodi írta:8. perc - Az első percekben erőszakosan, és szokatlanul gyorsan játszik a Madrid.
Tényleg normálisabban játszanak most?
Nekem sajnos nincs Sport Klub-om.
http://www.youtube.com/watch?v=0uMfL7tibU4 5:10 nélwakii írta:valaki linkelje be amikor Rijkaard kitöri a plexitdanke
ááá megint nem let belőle semmi...Mondom, ha madrid is nem lenne ugyanolyan [auto_cenzúra], eldőlhetett volna már a bajnokság, de ez visszafelé is igazBoixos írta:ha a zara nagy arccal fog odamenni, mert legutóbb megverték a sevillát, és abból indulnak ki, h úgysem nyernek a hófehérkéék, mert mostanság összevissza vannak a dolgaik, akkor megszívják.
mindenesetre örülnék, ha megvernék a madridot, mi pedig a barcelonai spanyolokat, utána pedig a betist, és hoppá, rögtön kilenc ponttal szaladnánk a real előtt.
Zaragoza sztem is odaveri őket, én is őket fogom tippelni.Game90 írta:Sztem is jobban tenné, ha már most lelépne. Nem értem, hogy Capello mért ilyenŐ legalább hajtott nem úgy, mint RvN vagy Raúl
![]()
Realnak kemény meccse lesz a Zaragoza ellen én Zaragoza győzelmet tippeltem![]()
Akkor csakis a motiváció lehet,Amérikááá football szemponból bazi nagy kihívásLos Banditos írta:Volt/van már annyi pénze hogy az nem számított.