Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tény, hogy mióta a Sport Klub adja a Barca meccsek nagyrészét nem sokat láttam belőlük, de akárhányszor láttam eddig Guddy-t játszani, az esetek nagyrészében nem voltam vele megelégedve. Állandóan lesen helyezkedik, vagy annyira rosszul, hogy szinte lehetetlen megjátszani, rossz a helyzetkihasználása (pl. Clasicon Messi hatalmas labdát tett elé és ő kihagyta vagy most egy-két fordulóval ezelőtt amikor Roni adott volna neki gólpaszt akkor is luftot rúgott...) A Chelsea meg Werder ellen rúgott gólt, de mindkétszer sztem a gólpassz volt a nagyobb. Sztem nagyon nem tudja felvenni a Barca játékát, ha Saviola ennyi lehetőséget kapna, simán élni tudna vele, és bebizonyítani, hogy szükség van rá, mert jó csere lenne támadó/csatár posztra.Atesz írta:Azért sztem Guddy egész jól pótolja eddig, és a csapat megoldja a többit.
Ez lenne a legjobb döntés, hiszen nem mindig kell egy olyan kicsit statikus játékost bevetni a meccseken, mint Guddy. Néha még több mozgékonyság kell, erre viszont tökéletesen alkalmas Saviola.Krojf írta:Komáim!
Mekkora lenne, ha most elmenne a hír, miszerint Saviola szabadon
igazolható és fél Európa kivetné reá a hálóját, aztán mégiscsak
megtartanánk?
Én ezt a kisembert eléggé megszerettem ahhoz, hogy máshol
sikerkovácsnak lássam, de ez, sajnos, nem játszik a sorsa feletti
döntésben.
Szerintem tőlünk kéne visszavonulnia!
Gondolta ezeket Krojf.
Bár úgy lenne...Krojf írta:Szerintem tőlünk kéne visszavonulnia!
Bár nem tudom, miben bízva, de én még reménykedekSilvanus írta:Saviola 100%, hogy elmegy idén! Ha ugyanis a Barca komolyan gondolkodna az ő itt tartásán, akkor már rég adtak volna neki egy új szerződésajánlatot. Hallott valaki ilyenről? Még csak távolról sem! Szóval, ennyi volt...
Nem is olyan lehetetlen az...kath23 írta:Javiert a kezdöbe hétvégén!!!!
és rug megint min. 2öt:D![]()
911
Pedig itt tényleg csak arról van szó, hogy nagy a fizetése Saviolának, és ha nagyon akarna itt maradni, ahogy már többször is említette Saviola, akkor engedne igényeiből és akkor talán a vezetőség is megfontolná, hogy hosszabbítson vele!Silvanus írta:Saviola 100%, hogy elmegy idén! Ha ugyanis a Barca komolyan gondolkodna az ő itt tartásán, akkor már rég adtak volna neki egy új szerződésajánlatot. Hallott valaki ilyenről? Még csak távolról sem! Szóval, ennyi volt...