Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezzel én is így vagyok.lionelmessi19 írta: Igazából bárkit, csak angolt ne, és nem a chelsea-ből.
Nézzük csak:madmax87 írta:Sziasztok!
Szerintem C.Ronaldo egy nagyon jo játékos és akár a barcaban is el tudnám képzelni,de nem most!!! Xavi helyett senkit nem tudok elképzelni mivel ö a BARCA megtestesitöje ö itt volt mikor rosszul ment nekünk még Roni elött vitte a csapatot mondjuk azt nem értem mér jobb ha motta vagy edmilson jáccik helyette mer mindkettö sztem sokkal gyengébb szinvonalon teljesit föleg az idösebb brazil. A csatárkérdés sztem nem kérdés mer visszafog jönni Eto'o, bár azt nem értem mért van tulfavorizálva Guddhi és mért nem Savilolat a "Conejot" jáccatjuk mikor ezerszer jobb ezen kivül ezquerrot elküldeném és guilyt is és akkor jöhetnek fel a fiatalok,de Saviolat minden áron megtartanám igaz kicsit elfogult vagyok mert ö a kedvenc játékosom!!! Decorol meg annyit hogy jol jáccik most de egy Lampard cserét vagy egy Joe Cole utánpoltlást azért el tudnék képzelni!
Iiiigen! Végre valaki benyögte ezt a győztes csapaton ne változtass dolgot, én is már egy csomószor be akartam írni, de vhogy mindig elmaradt.Los Barrachos írta:Én azt mondom (szerintem sokan mások is), hogy győztes csapaton ne változtass elv alapján maradnia kell(ene) Xavinak és Decónak, ezek a hírek nem tudom mennyire hitelesek. Már van egy taktikánk, egy alapfelállás, amin Rijkaard, mint már oly sokszor láttunk, még a legszükségesebb pillanatokban sem változtat, ami persze jó dolog, mert nem kell állandóan betanulnia új formációt a csapatnak. Viszont hátrány, hogy az ellenfelek is egy idő alatt kiismerik a taktikát és meg fogják találni a fegyvert erre. De úgy is lehet gondolkodni, hogy ha van egy Messink és egy Ronaldinhónk, az olyan kreatív játékosok ellen nincs ellenszer, de bennük bízni évekig nem lehet...![]()
Nemtom, h Kaka mennyire lenne oda az ötletért, h inkább a labda megszerzése és annak a jó továbbítása volna a feladata. Mert oké, h nagy karmester meg minden, de azért Deco hatszázszor alázatosabbnak tűnik és rengeteget kivesz a védekezésből. Kakáról pedig elmondani ugyanezt...sasi1 írta:KAKAde Decot 2(1,5) év múlva feláldoznám, ismerve azt a tényt is hogy játékunk agya ő, de nem lesz már fiatalabb, és korából fakadóan is ő erre a legalkalmasabb. És mivel kulcs pozíció, ezért egy új sztár játéka új színt vihet a csapatba, márpedig ez elengedhetetlen.
A nemzetisportos cikk egy vicc
KAKAde Decot 2(1,5) év múlva feláldoznám, ismerve azt a tényt is hogy játékunk agya ő, de nem lesz már fiatalabb, és korából fakadóan is ő erre a legalkalmasabb. És mivel kulcs pozíció, ezért egy új sztár játéka új színt vihet a csapatba, márpedig ez elengedhetetlen.
Remelem ez az ev KAMUHIRE...Mert Laportat lerugom ha elengedi a kedvenc jatekosom, pedig most kezd bele jonnilionelmessi19 írta:Még viccnek is rossz...Replay írta:Méghogy Xavi a MU-ba...
NSO egyre jobban süllyed.
NSO meg olyan 1-1,5 éve szinte csak hülyeségeket ír.
leszámítva a kész tényeket, amiket viszont már jóval az nso-s megjelenés előtt máshol is lehet olvasni.
Deconak sztem még van idénnel együtt 3 jó éve a barcában, aztán nem tudom, vagy elmegy, vagy visszavonul, de én is azt remélem, h tőlünk vonul vissza. Mindenesetre még bőven van idő, sztem kp-ből a köv két évben max vkp kell.Ádám02 írta:Jó ha nem is Joe Cole akkoris kell valaki mert Deco sem fiatal már maholnap már ö is 30!!!!És hát ő sem fog mindig ilyen jól játszani arra mondtam hogy majd kell egy valaki a helyére igaz ez még ráér mert remélem még egy ideig a Barcát szolgálja sőt remélem innen vonul vissza!!!!!!!és lionelmessi19 igaza van csatár is kell!!!!!!
Nem is írtam, h csak most játszik jól, hanem h nem fog mindig ilyen formában játszani. Ez a mostani sztem csak kis idő kérdése, és elmúlik, aztán majd lesz ilyen korszaka jövőre is, és nem kizárt, h nagy játékos lesz, de Ronaldinho is hatalmas játékos, mégis volt egy ritka gyenge fél éve...és még soha se előtte, se utánna nem volt olyan jó, mint a tavalyi 3-0ás el classicón, és annak környékén...Atesz írta:Joe Cole felesleges ide, de azért ilyet nem írnék, hogy C. Ronaldo csak most játszik ilyen jól, azért elég nagy játékos már most is, és még nagyobb is lesz, de nekünk most nincsen rá szükségünk.
C.Ronaldoról akkor ennyitÁdám02 írta:Igazuk van az elöttem szoloknak miszerint c.Ronaldo ért Xavi azt nem kéne én is igy gondolom de viszot abban nem értek eggyet hogy nem kell ide játékos !!!!Nagyon jó igy is a csapat de nem ártana egy tapasztaltabb és jobb vkp!!!Iniesta nagyon jól játszik de még nincs nagyon tapasztalata Edmilson meg kiöregedik!!!Na meg a bal hátvéd poszt amit elöttem is emlitettek ha visszavonulnak Gioék akkor oda is kéne valaki!!!!Máshol nincs gond!!!!!!!![]()
![]()
jah és PetI nem rossz ötlet ez a Joe Cole a késöbbiekben !!!!!