Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jól van na, most leálhatnék veled vitatkozni, de igazából nincs értelme.Slither írta:Akkor most ha valaki gyengébb játékot nyújt karrierje vége felé az nálad máris favágó? És ha Lampard "minden helyezés vagy konkrét célpont nélkül" lövöldöz akkor miért jobb a találati mutatója, mint pl. Deconak? Meg a Barca elleni gól elég sokat elmond a technikai képzettségéről (és ne mond hogy csak véletlen volt, vagy mázsli volt). Ha lehet, akkor ne favágózunk már le mindenkit.
Ha lehet, akkor te meg ne építs piramist.
C.
Lampard talán kissé rossz példa volt, de azért egy igazán technikás játékostól messze van sztem. Idén eddig minden cselszkij mecset látttam, és ezt sikerült leszűrnöm. tisztelem őt, tényleg, de ez a véleményem.Slither írta:Ha szerinted Lampard nem ésszel játszik, akkor csupa favágó a világlionelmessi19 írta:Semmi gond Vakii, neked más a véleményed.
Én a favágót minden olyan játékosra használom, aki nem technikás, valamint nem játszik ugymond ésszel. Ilyen Lampard, vagy Essien, vagy éppen Giuly, ezt én nem sértő jelzőként kezelem, illetve nem teljesen. Ők jó érzékű iparosok, nem sok szín van a játékukban. Cannavaro egy óriási favágó az én szememben, a favágóságot nem az alapján ítélem meg, h az illető hogy játszik hozzám képest...És látad Giulyt Monacoban
És neked a technika egyenlő a cselezéssel?
Ha szerinted Lampard nem ésszel játszik, akkor csupa favágó a világlionelmessi19 írta:Semmi gond Vakii, neked más a véleményed.
Én a favágót minden olyan játékosra használom, aki nem technikás, valamint nem játszik ugymond ésszel. Ilyen Lampard, vagy Essien, vagy éppen Giuly, ezt én nem sértő jelzőként kezelem, illetve nem teljesen. Ők jó érzékű iparosok, nem sok szín van a játékukban. Cannavaro egy óriási favágó az én szememben, a favágóságot nem az alapján ítélem meg, h az illető hogy játszik hozzám képest...
Ismét LG-nél a pont...LG írta: Mégsem tudtunk elhuzni, mégis kikaptunk a madridtol, és a mutatott játék is jocskán hagy kivánni valot maga után..
Mindenki arrol bexél, ha visszajön Etoo meg Messi, akkor az ellenfeleknek lex sirás-rivás + fogak csikorgatásaCsak hogy ez nem biztos, h igy lesz. Amikor még teljes volt a keret, akkor sem ment már, elég, ha a monakoi [auto_cenzúra]ásra gondolok
És ilyen sérülés után nem ugy m1 ám, h hip-hop, 1ből csucsformába lexnek, idő kell
Amugy más csapatoknak is vannak sérültjei
1 ilyen csapatnak mint a Barca meg pláne nem lehet ez kifogás
![]()
A getafenak még igy is sokkal szerényebb volt a kerete, minden poxton jobb játékosunk volt, ahhoz képest 0 teljesitményLehet röhögni a madridon, de én inkább most a Barcáért aggodom
Amugy meg ahány pontot elhullajtottunk, már eluszhatott volna a bajnokság
Szerencse, h a rivállisok még minket is alulmulnak.
Kb én is ezt tenném!Subinho írta:ha én lennék a real elnöke:
1., elküldtem volna ronaldot, beckhamet, cassanot és a többi nagyszájú kiégett sztárocskát
2., robinhonak bérelt helye lenne a csapatban
3., lassan, folyamatosan építeném be a fiatalokat!
4., vennék egy klasszis irányítót, kaká nem jött össze, keresnék mást, pl. diegot.
5., nem vettem volna meg emersont!
6., vennék ronaldo helyett egy jó csatárt!
kezdetnek ennyi...
Mégsem tudtunk elhuzni, mégis kikaptunk a madridtol, és a mutatott játék is jocskán hagy kivánni valot maga után..lionelmessi19 írta:Mihez képest...LG írta:Amugy hiába [auto_cenzúra] a real, mert jelenleg mi is azok vagyunk sajnos.
sérült két kulcsember, az előző meccs ugye egyáltalán nem mérvadó, ha így nézzük, márpedig szerintem így kell nézni, akkor egyáltalán nem vagyunk olyan rosszak.
Ha visszajön a két csatárunk, akkor meg pláne nem leszünk azok.
Nem ütjük meg talán a tavalyi szintet, de azért messze vagyunk a rossztól, a [auto_cenzúra] meg pláne, a madridtól meg méginkább.
Mihez képest...LG írta:Amugy hiába [auto_cenzúra] a real, mert jelenleg mi is azok vagyunk sajnos.
sztem azt nen favágozzuk le aki vb-t nyert és egy legjobbja volt csapatának máskérdés, hogy most tényleg nagyon [auto_cenzúra] formába... köszi... és majd ha annyit nyújtasz amennyit ő akkor tényleg lefavágózhatod... addig ne...lionelmessi19 írta:Hát, Cruyff, nem tudom, h te mit látsz abban a hentesben...
A vb-előtt és után is egy szép nagy nulla.
Tudom, akinek van formaérzéke....de akkor sem kell.
Nekem is tetszenek a szép gyertyái, de azért a barcába:
1. nem kellenek favágók
2. nem kell még egy 34 év feletti középső védő
3. nem férne be, mert Puyol, Marquez, és Thuram is jobb nála
Nem a rossz formával van a baj. A margit egész egyszerűen nincs jól összerakva és most nem olaszországban van Capello, ahol sorra csalták el Neki és a Juventusának a meccseket 1-0-ra, 2-1-re stb... A Barcában egy Marquez-Cannavaro vagy Thuram-Cannavaro felállás egészen más lenne, és Puyol meg mehetne ki a jobboldalra, ahová szerintem való...Game90 írta:Pont Cannavarocruyff írta:Nekem 1 ember kéne jelenleg a reálból: Cannavaro.Ha azt a formáját hozná amit a vb-n, akkor megérteném a döntésedet, de így
![]()
Ha már a ,,Ki kéne a Realból'' kérdésnél tartunknekem Diarra, Marcelo (bár nem tudom mire lesz képes spanyolban
) és cserecsatárnak pedig Ronaldo vagy Reyes kéne
![]()
Pont Cannavarocruyff írta:Nekem 1 ember kéne jelenleg a reálból: Cannavaro.