Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2007.01.11. 16:43:19

Komáim!
Mi a felülfertőzött, girnyóvári lepkevadász ördög fellépni képtelen,
alulzsírozott, sonkamentes, bronzbaöntött marhaepéje van a
Real Madrid nevű képződménnyel?
Ronaldo, Beckham, Cassano szedheti a sátorfáját, a többiek, még
a Real-ikon Raul is remeghet a helyéért, mint a kocsonya.
Cristiano Ronaldo meg képbe került, Mourinhoval egyetemben.
Azt hiszem, akkor tényleg ég a ház!
Mourinho meg a Real...
Az amúgy is temperamentumos spanyol sportközéletnek millió
gallon olaj a tűzre!
Lesz ez még így se!
Krojf edzést tartott az eszmének.
PCsabi
aka Game90

2007.01.11. 16:39:36

16:14 - !!!Eldőlt: Beckham nyártól a Los Angelesben folytatja!!!
:roll: :roll:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Titinho
Director del Fútbol

2007.01.11. 14:35:49

14:30 - A Marca sportlap internetes újságján tette közzé az ősi rivális FC Barcelona játékosairól, edzőjéről, vezetőiről készült rajzfilmsorozat eddig elkészült részeit. A szöveg igaz spanyol, de a kép élvezhető minőségű -> http://www.marca.com/marcatoons

Na ehhez mit szóltok? :shock:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Andris
Adminisztrátor

2007.01.10. 21:54:34

Slither írta:Akkor most ha valaki gyengébb játékot nyújt karrierje vége felé az nálad máris favágó? És ha Lampard "minden helyezés vagy konkrét célpont nélkül" lövöldöz akkor miért jobb a találati mutatója, mint pl. Deconak? Meg a Barca elleni gól elég sokat elmond a technikai képzettségéről (és ne mond hogy csak véletlen volt, vagy mázsli volt). Ha lehet, akkor ne favágózunk már le mindenkit.

Ha lehet, akkor te meg ne építs piramist.
C.
Jól van na, most leálhatnék veled vitatkozni, de igazából nincs értelme.
Nem kell így felkapni a fizet.
Annyi, h Lampard gólja igen is murva nagy mázli volt...
Deconak rosszabb, mert ritkán lő, több próbából több is megy be, meg aztán Lampardnak ez a játékához tartozik, ezt várják tőle, Decotól nem , a barca más focit játszik.

Giulyről meg nem fog ugy se soha meggyőzni senki, a Monacoban jól játszott, mert gyors volt, és érezte a kaput, de szerintem például ő az, aki egyáltalán nem technikás játékos.
Lehet ezzel vitatkozni, igazából én nem láttam semmi olyat tőle, ami különösebben változtatna a véleményemen.
Slither, ha már Giulyről beszélünk, akkor menjünk a topicjába, és rakj be pár jó videót nekem pls róla.

elnézés a sok OFF ért
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.01.10. 20:38:23

Akkor most ha valaki gyengébb játékot nyújt karrierje vége felé az nálad máris favágó? És ha Lampard "minden helyezés vagy konkrét célpont nélkül" lövöldöz akkor miért jobb a találati mutatója, mint pl. Deconak? Meg a Barca elleni gól elég sokat elmond a technikai képzettségéről (és ne mond hogy csak véletlen volt, vagy mázsli volt). Ha lehet, akkor ne favágózunk már le mindenkit.

Ha lehet, akkor te meg ne építs piramist.
C.
Andris
Adminisztrátor

2007.01.10. 19:49:47

Slither írta:
lionelmessi19 írta:Semmi gond Vakii, neked más a véleményed.

Én a favágót minden olyan játékosra használom, aki nem technikás, valamint nem játszik ugymond ésszel. Ilyen Lampard, vagy Essien, vagy éppen Giuly, ezt én nem sértő jelzőként kezelem, illetve nem teljesen. Ők jó érzékű iparosok, nem sok szín van a játékukban. Cannavaro egy óriási favágó az én szememben, a favágóságot nem az alapján ítélem meg, h az illető hogy játszik hozzám képest...
Ha szerinted Lampard nem ésszel játszik, akkor csupa favágó a világ :!: És látad Giulyt Monacoban :?: És neked a technika egyenlő a cselezéssel?
Lampard talán kissé rossz példa volt, de azért egy igazán technikás játékostól messze van sztem. Idén eddig minden cselszkij mecset látttam, és ezt sikerült leszűrnöm. tisztelem őt, tényleg, de ez a véleményem.
Giulyt láttam a Monacóban, bár csak felvételekről, és jól nyomta, de azt belátod, h annak a szintnek már tavaly sem volt a közelében, nem hogy idén, idén ő eddig egy nagynagy nulla.
A technika nem egyenlő a cselezéssel, szerintem ide tartozik : a cselek természetesen, a labda konrollálása, a lövő technika, a pálya átlátása, és még néhány apróság, mint furfangos passzok, ilyesmi.
ezekből kevés jellemző pl Lampardra: a pályát átlátja, nem hiába irányító
nem nevezném ellenben cselkirálynak, a labda egyre többet pattog el idén tőle, a lövőtechnika meg, mondhatnám h jó, mert mekkora gólokat és beadásokat szokott nyomni, de azért a legtöbb esetben csak erőből minden helyezés vagy konkrét célpont nélkül hajtja végre a dolgot.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.01.10. 19:42:20

lionelmessi19 írta:Semmi gond Vakii, neked más a véleményed.

Én a favágót minden olyan játékosra használom, aki nem technikás, valamint nem játszik ugymond ésszel. Ilyen Lampard, vagy Essien, vagy éppen Giuly, ezt én nem sértő jelzőként kezelem, illetve nem teljesen. Ők jó érzékű iparosok, nem sok szín van a játékukban. Cannavaro egy óriási favágó az én szememben, a favágóságot nem az alapján ítélem meg, h az illető hogy játszik hozzám képest...
Ha szerinted Lampard nem ésszel játszik, akkor csupa favágó a világ :!: És látad Giulyt Monacoban :?: És neked a technika egyenlő a cselezéssel?
Andris
Adminisztrátor

2007.01.10. 19:31:43

nem értem, mért hangzik az "túl" bizakodónak, h én nem aggódom.
ha így van, akkor kész, ennyi
két kulcsember sérült, másik kettő meg [auto_cenzúra] fomát fogott ki a szezon elején.
viszont azzal senki nem vitatkozhat, h ha a csatárok visszajönnek, akkor meglehetősen jó esélyünk lesz ismét a bajnokságra, és a bl-re is.

ha csak nem történik vmi

a szerencse dologról: szerintem egyáltalán nincs olyan nagy szerencsénk, mire gondolsz?
a szerencse faktor mindig ott van a fociban, hol ez, hol az mellé a csapat mellé pártol, és sztem a barca nem lóg ki a sorból
- József Attila
wakii
Jugador d'estrella

2007.01.10. 19:26:51

LG írta: Mégsem tudtunk elhuzni, mégis kikaptunk a madridtol, és a mutatott játék is jocskán hagy kivánni valot maga után..
Mindenki arrol bexél, ha visszajön Etoo meg Messi, akkor az ellenfeleknek lex sirás-rivás + fogak csikorgatása :!: Csak hogy ez nem biztos, h igy lesz. Amikor még teljes volt a keret, akkor sem ment már, elég, ha a monakoi [auto_cenzúra]ásra gondolok :x És ilyen sérülés után nem ugy m1 ám, h hip-hop, 1ből csucsformába lexnek, idő kell :!: Amugy más csapatoknak is vannak sérültjei :!: 1 ilyen csapatnak mint a Barca meg pláne nem lehet ez kifogás :!:
A getafenak még igy is sokkal szerényebb volt a kerete, minden poxton jobb játékosunk volt, ahhoz képest 0 teljesitmény :roll: Lehet röhögni a madridon, de én inkább most a Barcáért aggodom :oops: Amugy meg ahány pontot elhullajtottunk, már eluszhatott volna a bajnokság :!: Szerencse, h a rivállisok még minket is alulmulnak. :?
Ismét LG-nél a pont... :) Sztem kicsit túl bizakodoak vagytok... ok, hogy lehettek azok, de azért ez sztem egy kicsit tulzás gondolok itt arra, hogy "én egyátalán nem aggódóm" és stb. stb. ... Meg a sérülések szempontjából lehet nincs szerenecsétek, de amugy viszont [auto_cenzúra] (elnézést) szerencsétek van/volt több esetbe... :roll:
písz
wakii
barca99
Llegenda del Barça

2007.01.10. 19:25:37

Én is kb. osztom LG véleményét, de amikor teljes volt a csapat az évad elején akkor nemigazán ment senkinek, kivétel Messi-t. Az Európai-szuperkupadöntő egy meccs, a rosszabik fajtából, de utána a bajnokságban megvertük a Sevillát. Én is félek attól, hogy ha visszajönnek a sérültek kell valamennyi idő, amíg csúcsformába jönnek. Kérdés, hogy mennyi ez az idő. Lehet hogy minden poszton erősebbek voltunk a Gatafénál, de a csapatösszhangban nem vertük őket. Guddy sztem nem tud bizonyítani, ha 100%-osan kiszolgálják akkor tud csak gólt szerezni. Giuly öregedik, Saviola nem játszik, Santi meg... Tehát az a véleményem, ha nincsenek a sérültek, mindenki kezdett volna belelendülni, akkor most nem lenne gond, és vidáman vezethetnénk a PD-t is.

A Real meg... nagyon nehéz nekik, mert akárkit visznek oda edzőnek, a szurkolók azt várják, hogy csodát tegyen. Gond van és gond is lesz amíg mindenki így áll hozzá. Nem írom le mégegyszer kiket kéne eladni, mert ezt már megtette Subinho. Ha megy hozzájuk egy új edző, vagy Capello változtata a felfogásán, és megmer húzni olyan dolgokat amit eddig nem, akkor lehet valami a Madridból. Addig meg... :roll:
Andris
Adminisztrátor

2007.01.10. 19:18:21

Az már nagyon rég volt, amikor kikaptunk a madridtól.
Mindenki, köztük te is sztem észrevette, h azóta hatalmas fomajavuláson ment keresztül a két motor: Deco ,és Ronaldinho

És ez itt a lényeg: a mutatott játék nekem kifejezetten tetszett mostanában, és ez főként kettejüknek köszönhető, és ez csak jobb lesz, ha visszatérnek a csatáraink.

Én egyáltalán nem aggódom.

A másik, hogy én nem vagyok elégedett a barca mostanság folytatott igazolásaival. Illetve itt nem az uj emberekre gondolok, max Guddyra, de igazából megnézed pl a csatárainkat:

Ronaldinho: oks Messi: sérült Eto'o: sérült
Kik maradtak a padon?
Saviola: minőségi lenne, ha nem az lenne, h egy percet sem játszik már majd egy éve, és tudja, h nem kívánatos személy
Guddy: egyáltalán nem csatárként viselkedik a pályán...sztem
Giuly: régi gyorsaságát elvesztette, öregszik, és már nem is bírja végig a meccseket.
Ezqu: falábú selejt, több szót nem érdemel

Most akkor ez lenne a padunk?????
ezzel van a bajom, h sok más csapatnak van minőségibb padja, holott a barca most a világ egyik legjobbja.
nem azt mondom, h igazoljuk magunkat degeszre, de én azért már elküldem volna pár embert, és Guddyt sem vettem volna meg
- József Attila
Fejo
Jugador del Barça

2007.01.10. 19:11:47

Subinho írta:ha én lennék a real elnöke:
1., elküldtem volna ronaldot, beckhamet, cassanot és a többi nagyszájú kiégett sztárocskát
2., robinhonak bérelt helye lenne a csapatban
3., lassan, folyamatosan építeném be a fiatalokat!
4., vennék egy klasszis irányítót, kaká nem jött össze, keresnék mást, pl. diegot.
5., nem vettem volna meg emersont!
6., vennék ronaldo helyett egy jó csatárt!
kezdetnek ennyi...
Kb én is ezt tenném! :wink:
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.01.10. 19:03:45

lionelmessi19 írta:
LG írta:Amugy hiába [auto_cenzúra] a real, mert jelenleg mi is azok vagyunk sajnos. :roll:
Mihez képest...
sérült két kulcsember, az előző meccs ugye egyáltalán nem mérvadó, ha így nézzük, márpedig szerintem így kell nézni, akkor egyáltalán nem vagyunk olyan rosszak.

Ha visszajön a két csatárunk, akkor meg pláne nem leszünk azok.

Nem ütjük meg talán a tavalyi szintet, de azért messze vagyunk a rossztól, a [auto_cenzúra] meg pláne, a madridtól meg méginkább. 8)
Mégsem tudtunk elhuzni, mégis kikaptunk a madridtol, és a mutatott játék is jocskán hagy kivánni valot maga után..
Mindenki arrol bexél, ha visszajön Etoo meg Messi, akkor az ellenfeleknek lex sirás-rivás + fogak csikorgatása :!: Csak hogy ez nem biztos, h igy lesz. Amikor még teljes volt a keret, akkor sem ment már, elég, ha a monakoi [auto_cenzúra] gondolok :x És ilyen sérülés után nem ugy m1 ám, h hip-hop, 1ből csucsformába lexnek, idő kell :!: Amugy más csapatoknak is vannak sérültjei :!: 1 ilyen csapatnak mint a Barca meg pláne nem lehet ez kifogás :!:
A getafenak még igy is sokkal szerényebb volt a kerete, minden poxton jobb játékosunk volt, ahhoz képest 0 teljesitmény :roll: Lehet röhögni a madridon, de én inkább most a Barcáért aggodom :oops: Amugy meg ahány pontot elhullajtottunk, már eluszhatott volna a bajnokság :!: Szerencse, h a rivállisok még minket is alulmulnak. :?
Andris
Adminisztrátor

2007.01.10. 18:43:01

LG írta:Amugy hiába [auto_cenzúra] a real, mert jelenleg mi is azok vagyunk sajnos. :roll:
Mihez képest...
sérült két kulcsember, az előző meccs ugye egyáltalán nem mérvadó, ha így nézzük, márpedig szerintem így kell nézni, akkor egyáltalán nem vagyunk olyan rosszak.

Ha visszajön a két csatárunk, akkor meg pláne nem leszünk azok.

Nem ütjük meg talán a tavalyi szintet, de azért messze vagyunk a rossztól, a [auto_cenzúra] meg pláne, a madridtól meg méginkább. 8)
- József Attila
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.01.10. 18:39:22

Amugy hiába [auto_cenzúra] a real, mert jelenleg mi is azok vagyunk sajnos. :roll:
Andris
Adminisztrátor

2007.01.10. 18:16:12

Semmi gond Vakii, neked más a véleményed.

- József Attila
Bodi
Director del Fútbol

2007.01.10. 18:14:09

Én se nevezném Cannavarot favágónak,a VB egyik legsportszerűbb védője volt(asszem 0 sárga),ami elég nagy teljesítmény azt nézve,hogy milyen szerelései voltak.

Most gyenge formában van,de a VB-n emberfelettit nyújott,teljesen sportszerűen!
wakii
Jugador d'estrella

2007.01.10. 18:04:58

lionelmessi19 írta:Hát, Cruyff, nem tudom, h te mit látsz abban a hentesben...

A vb-előtt és után is egy szép nagy nulla.
Tudom, akinek van formaérzéke....de akkor sem kell.
Nekem is tetszenek a szép gyertyái, de azért a barcába:
1. nem kellenek favágók
2. nem kell még egy 34 év feletti középső védő
3. nem férne be, mert Puyol, Marquez, és Thuram is jobb nála
sztem azt nen favágozzuk le aki vb-t nyert és egy legjobbja volt csapatának máskérdés, hogy most tényleg nagyon [auto_cenzúra] formába... köszi... és majd ha annyit nyújtasz amennyit ő akkor tényleg lefavágózhatod... addig ne...
és písz
♥ REAL MADRID ♥
cruyff
Entrenador del Barça

2007.01.10. 17:39:29

Egyébként elgondolkoztató, hogy fikázzuk a reált, de még ezt a tényleg gyenge és bukdácsoló margitot sem tudjuk igazán leszakítani magunk mögül. Tehát nálunk sincs valami teljesen rendben. :!: Eto'o és Messi kiesése óriási érvágás, ez igaz. Nekem meggyőződésem ,hogy ha a sérülések idén végre teljesen elkerültek volna minket, akkor legalább egyszer a 3 ki :oops: asztott év alatt ki tudott volna igazán teljesedni a játékunk. De megint nem volt szerencsénk. A sok sérülés miatt pedig kérdéses, hogy a visszatérők milyen formában lesznek. Így csak 2 bajnoki arany, egy ezüst és egy BL címre futotta 3 év alatt! Ez tarthatatlan! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
VISCA EL BARCA!
cruyff
Entrenador del Barça

2007.01.10. 17:28:30

Game90 írta:
cruyff írta:Nekem 1 ember kéne jelenleg a reálból: Cannavaro.
Pont Cannavaro :? Ha azt a formáját hozná amit a vb-n, akkor megérteném a döntésedet, de így :?
Ha már a ,,Ki kéne a Realból'' kérdésnél tartunk :D nekem Diarra, Marcelo (bár nem tudom mire lesz képes spanyolban :roll: ) és cserecsatárnak pedig Ronaldo vagy Reyes kéne :wink: :roll:
Nem a rossz formával van a baj. A margit egész egyszerűen nincs jól összerakva és most nem olaszországban van Capello, ahol sorra csalták el Neki és a Juventusának a meccseket 1-0-ra, 2-1-re stb... A Barcában egy Marquez-Cannavaro vagy Thuram-Cannavaro felállás egészen más lenne, és Puyol meg mehetne ki a jobboldalra, ahová szerintem való...
VISCA EL BARCA!
Andris
Adminisztrátor

2007.01.10. 17:24:52

Hát, Cruyff, nem tudom, h te mit látsz abban a hentesben...

A vb-előtt és után is egy szép nagy nulla.
Tudom, akinek van formaérzéke....de akkor sem kell.
Nekem is tetszenek a szép gyertyái, de azért a barcába:
1. nem kellenek favágók
2. nem kell még egy 34 év feletti középső védő
3. nem férne be, mert Puyol, Marquez, és Thuram is jobb nála
- József Attila
bzozo
Jugador d'estrella

2007.01.10. 17:23:43

:o ennyit a realbol!!

8) egy ember hiányzik !! Hank!! az ajaxot gatyabarazta! kar volt most elengedni 8)
VISCA EL BARCA
PCsabi
aka Game90

2007.01.10. 17:21:42

cruyff írta:Nekem 1 ember kéne jelenleg a reálból: Cannavaro.
Pont Cannavaro :? Ha azt a formáját hozná amit a vb-n, akkor megérteném a döntésedet, de így :?
Ha már a ,,Ki kéne a Realból'' kérdésnél tartunk :D nekem Diarra, Marcelo (bár nem tudom mire lesz képes spanyolban :roll: ) és cserecsatárnak pedig Ronaldo vagy Reyes kéne :wink: :roll:
cruyff
Entrenador del Barça

2007.01.10. 17:14:11

Nekem 1 ember kéne jelenleg a reálból: Cannavaro. Egyébként nagyon jónak tartom még Casillast, Gutit és Cicinhot, de ők különböző okokból nem kellenének. Rault pedig kifejezetten szeretem (igen, Barcelona drukker létemre), ő nálam mindig is "szent tehén" marad, akárhogy játszik, nélküle nem tudom elképzelni a reált. 17 éves kora óta figyelem azt a gyereket, azóta játszik a reál első (felnőtt) csapatában, immár 13 éve. Ebből volt 10 fantasztikus éve. Aztán éppen del Bosque, a "nagy" del Bosque alatt, mikor kikezdték Morientest, nekem úgy tűnt, ő is összetört. Most már nincs benne az a tűz mint régen.
VISCA EL BARCA!
PCsabi
aka Game90

2007.01.10. 16:53:55

Titinho hsz-éhez:
- Beckhamnek Angliába vagy Olaszországba kéne szerződnie.
- sztem még nem olyan biztos. Mondjuk nekem nem kéne, van már elég ,,balhés'' játékos az Interben + csak csere lenne.
- Robinhót széttörnék olaszban.
- Ronaldo csak nem olyan hülye :roll:
- Diogós meg sztem csak kacsa.
Lezárt