Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Gyenge csontozatú, de nem véletlen volt Dél-Amerika legjobb védekező középpályása kétszer is...grecki írta:Mascheranóval az a bajom, hogy ő is olyan madárcsontú, mint jelenleg az egész keretünk. Sztem túl gyenge felépítésű. Persze, ha leigazoljuk, akkor örülni fogok neki, de én személy szerint nem őt választanám...van Bommel írta:Védekező kp-ra miért ne lenne jó Mascherano?
Hohohóó, nem kell ennyire támadólag fellépni.grecki írta:Mi bajod vele? Láttad már játszani? Csak ennyit találtam róla: [...]
az tök jóBarcaboy08 írta:Az szép, mivel akkor mi egyidőben voltunk kint!Csak én elöző évben is ott nyaraltam és akkor is voltam meccsen!Én meg a Barca-Ossasunán voltam 3 gól a félidőben....nem volt rossz választááás!Gondolkodtam.hogy kimegyek a levski ellen is,de gondoltam,hogy nem lesz túl nagy hangulat.Meg drága sem volt mert 30 euro volt a jegy nem???Legalább is az Ossasuna elleni meccsen lehetett jegyet venni a levski ellen,és akkor annyiért árultáák!Szóval mi egy időben nyaraltunk Barcáában!6xavi írta:én az idei BL szezon első meccsén voltam a Nou Campba a Levszki elleni 5-0-án csak elmosta az eső
de azért jó volt
Az szép, mivel akkor mi egyidőben voltunk kint!Csak én elöző évben is ott nyaraltam és akkor is voltam meccsen!Én meg a Barca-Ossasunán voltam 3 gól a félidőben....nem volt rossz választááás!Gondolkodtam.hogy kimegyek a levski ellen is,de gondoltam,hogy nem lesz túl nagy hangulat.Meg drága sem volt mert 30 euro volt a jegy nem???Legalább is az Ossasuna elleni meccsen lehetett jegyet venni a levski ellen,és akkor annyiért árultáák!Szóval mi egy időben nyaraltunk Barcáában!6xavi írta:én az idei BL szezon első meccsén voltam a Nou Campba a Levszki elleni 5-0-án csak elmosta az eső
de azért jó volt
Mascheranóval az a bajom, hogy ő is olyan madárcsontú, mint jelenleg az egész keretünk. Sztem túl gyenge felépítésű. Persze, ha leigazoljuk, akkor örülni fogok neki, de én személy szerint nem őt választanám...van Bommel írta:Védekező kp-ra miért ne lenne jó Mascherano?
Persze és meglenne a következő Chelsea, esetleg Real MadridSubinho írta: sztem abidal jó playa! igazi robotoló! végig futja a meccset a szélen, mint régen robi carlos, vagy most dani alves! ha ő tolná a balon, a jobbon meg alves sztem jobb lenne a szél-játék, mint most a zambrotta-gio párossal. zambrotta eddig engem nem nagyon hatott meg, h ő a világ legjobb szélső védője... mert nem az, ahogyan cannavaro sem a legjobb védő, legalábbis spanyol ligában NEM!!! gio meg amilyen jó volt pár éve, annyira szürke mostanában...
az andrade-luisao duóra én azért tennék egy lapot és sztem én nyernék: cris! de alexel is megelégednék! mert thuram papa nem lesz már fiatalabb...
viszont sokkal fontosabb lenne megoldani azt, ha a triumvirátus nem játszik, akkor ki pótolhatja őket??? mert eto'o-t nem tudja pótolni gudjohnsen, messit giuly és ronaldinhot sem ezquero!!! ha rajtam múlna mindhárman mehetnének és megvenném helyettük a malouda-luque-oliveira triót!!!
sztem abidal jó playa! igazi robotoló! végig futja a meccset a szélen, mint régen robi carlos, vagy most dani alves! ha ő tolná a balon, a jobbon meg alves sztem jobb lenne a szél-játék, mint most a zambrotta-gio párossal. zambrotta eddig engem nem nagyon hatott meg, h ő a világ legjobb szélső védője... mert nem az, ahogyan cannavaro sem a legjobb védő, legalábbis spanyol ligában NEM!!! gio meg amilyen jó volt pár éve, annyira szürke mostanában...Nóbi írta:Nem értem, miért vagytok ennyire elájulva Abidaltól. NEM ILLIK BELE A BARCA JÁTÉKÁBA. Emmanuelson sokkal jobb lenne. Vagy vmi latin focista.LG írta:Azérz Abidal nem picivel jobbnoname írta:Luque csak akkor, ha elmegy Giuly. Abidal lehet h egy picivel jobb mint Emanuelson, de legalább 3-szor annyiba kerülne, emellett nem is akarja elhagyni a Lyont.
Andrade helyett akkor már inkább Luisao a Benficából.
Mi bajod vele? Láttad már játszani? Csak ennyit találtam róla:Enrique írta: Úristen, ezek a nevek + a Touré öccse...![]()
![]()
Önmagában ez nem rossz ötlet, csak ha egyszer elkerülnek, akkor nagyon nehezen fognak visszajönni... Még akkor is, ha olyan óriási tehetségek. Gondolj csak Saviolára, Maxira, Dámiára, Rochenbackra, stb, stb...Nóbi írta:És arról még nem is beszéltem, hogy Henk bácsi milyen olcsón megszámítaná nekünk![]()
Mondjuk én még arra is gondoltam, hogy mi lenne, ha néhány fiatalabb Barca playát kölcsönadnánk rendszeres játéklehetőség reményében Henknek. Mondjuk kinevelhetné Dos Santost, vagy Krkicet
Nem értem, miért vagytok ennyire elájulva Abidaltól. NEM ILLIK BELE A BARCA JÁTÉKÁBA. Emmanuelson sokkal jobb lenne. Vagy vmi latin focista.LG írta:Azérz Abidal nem picivel jobbnoname írta:Luque csak akkor, ha elmegy Giuly. Abidal lehet h egy picivel jobb mint Emanuelson, de legalább 3-szor annyiba kerülne, emellett nem is akarja elhagyni a Lyont.
Andrade helyett akkor már inkább Luisao a Benficából.
Game90 írta:Nekem még vannak igazolási ötleteim![]()
de Jong, Maduro, Taiwo, Sahin