Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Evilgrim
Entrenador del Barça

2007.01.10. 16:52:10

Hupsz...Bocsi rossz helyre írtam :oops:

Evilgrim: Hanyagold légy szíves az ilyen 'antibarca' oldalak, és gyökketes ikújú hozzászólások bemásolását, nem hinném, hogy sokan kíváncsiak rá.

Köszönöm.
Enrique
Kép
Titinho
Director del Fútbol

2007.01.10. 16:23:42

16:10 - A Barcelona szeretné leigazolni Carlos Diogot, a Real Madrid kölcsönben szereplő játékosát.

Hát ez nagyon szép! :D

Továbbá:
- Beckham nem hosszabít
- Cassano az Interé
- Diarra, Cassano, Beckham trióért adna az Inter pénzt plusz Adriano-t
- Robinho-ért a Juventus kínál 30 milliót!
- Ronaldo mehet Figo utána az Al-Ittihad csapatába. 20 milliót kínálnak érte.
- Diogo :arrow: Barca! :shock:

Hát...ez röhejes, komolyan mondom. :D
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
PCsabi
aka Game90

2007.01.10. 16:18:37

16:10 - A Barcelona szeretné leigazolni Carlos Diogot, a Real Madrid kölcsönben szereplő játékosát.
Ja biztos :roll: :D
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.01.10. 13:07:38

Mindenesetre azért jó lenne a bajnokságban leszakítani őket most,míg botladoznak-bár ha hozzuk a Betis elleni derbit,így is 6 ponttal megyünk előttük...
Ha nem lettek volna a sérülések,akkor ez a 6 akár 10 pont is lehetne.
Az pedig,hogy ki a jó edző a realnak nem tudom(capello biztos nem),de ha mi úgy játszunk ahogy tudunk,mindegy ki ül a kispadjukon...
Rivaldo-A Legnagyobb.
Silvanus
Director del Fútbol

2007.01.10. 12:38:08

Amióta kirúgták Bosque-ét, azóta nincs rend a Madridnál, és bár én őt nagy edzőnek tartom, és talán az egyetlen embert, aki újra naggyá tehetné a Realt, én azt mondom, hogy: NEM MOST! Ebben a helyzetben Del Bosque ide vagy oda, [auto_cenzúra] nem lehet várat építeni! Ha van esze, akkor maximum nyáron tér vissza, HA egyáltalán igazak a hírek, és vissza akar térni!?...
"Més Cuen un Club"
Charlie
Öreg Harcos

2007.01.10. 12:21:14

11:24 - A Marca szerint ultimátumot kapott Fabio Capello! Vicente Del Bosque ugrásra készen.

Micsoda hírek terjengnek :)
C.
PCsabi
aka Game90

2007.01.10. 12:02:09

Capellónak meg nem kéne a sértődött olaszt játszania. Én a helyében azonnal visszatenném a kezdőbe Diarrát :arrow: nélküle nem sokat érnek :roll: Cannavaro, Emerson és van Nistelrooy meg ,,felesleges'' igazolás volt. Ennek a 3 játékosnak és Raúlnak bérelt helye van pl Ronaldo és Robinho kárára. Ja és del Bosque lenne a jó edző nektek :wink:
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.01.10. 11:21:29

Így igaz.Tizenvalahány pályára lépése volt Nistelrooynak,és csak négy ellenfél hálóját vette be.Ha ezt nézzük,akkor azért mindjárt máshogyan fest a dolog...
Ez így szerény. :)
Rivaldo-A Legnagyobb.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.01.10. 11:09:17

Van Nistelrooy 9 gólos a bajnokságban! Egy meccsen egyszer négyet, egy másikon hármat rúgott, ha jól emléxem. Vagyis a maradék fordulóban kétzser tudott eredményes lenni. Én nem mondanám, hogy annyira bevált volna. Persze az igazolásaik közül Diarrával magasan a legjobbak.
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.01.10. 09:58:48

A Real jelen pillantban úgy [auto_cenzúra] ahogy van, és abban igaza van Capellonak, hogy a sajtó nagyon is tehet erről, bár Capello is hibás, mivel ő mondta, hogy 2 hónap kell neki, pedig ez egy gyökérség, egy csapat építéséhez legalább fél év kell, de inkább még több. Ráadásul minden meccsen más kezdőjük van, ez sem lehet túl jó.

Cannavaro és Emerson igazolás érthetetlen volt, de még jól is elsülhetett volna neki, de nem így történt. Egyszerűen nem fekszik nekik a spanyol foci. Szerintem, ha visszamennének Olaszországba, újra nagyon jók lennének. Bár arról fogalmam sincs, hogy lehet egy 32-33 éves játékost leigazolni, ez csak nagyon ritka esetekben jön be, pl. Larssonnál bejött 8)

Sorra igazolják a fiatal tehetségeket, akikből nagyon nagy játékos lehet (Cicinho, Marcelo, Gago, Higuain), de egyelőre, csak Dél-Amerikában bizonyítottak, erősen kérdéses még, hogy Európában mire lesznek képesek.

Diarra leigazolása érthető volt, mivel ők is rosszul álltak a védekező középpályás poszton, de nem értem, hogy most miért akarják eladni. De ha már így alakult, akkor én bepróbálkoznék nála a Barca helyében, hiszen rendkívül sokat lendíthetne rajtunk, de az kétségtelen, hogy nagyon sokba kerülne.

Annak a csapatnak teljes újjáépülés kell. Már sajnálom a Real szurkolókat, de Raulnak távoznia kell onnan, és tudom, hogy szinte feldolgozhatatlan, még emlékszem, arra amikor arról volt szó, hogy Puyolt eladják. Ronaldonak is távoznia kell, de én annak örülnék, ha Spanyolországban maradna, de ebben nem hiszek, hogy itt maradna.
Helguera is távozni fog előbb-utóbb, pedig őt nagyon kedvelem.
Cassano távozása meg csak jól jönne a Realnak, mert csak bomlasztja a morált a csapaton belül.

A nyári igazolásaik közül eddig csak Van Nistelrooy hozza a tőle elvártakat, bár mostanában már ő sem, mert nem szolgálják ki.
Mindenesetre kiváncsi vagyok, mikor lesz a Realból megint jó csapat

Na mind1, a lényeg, hogy ennek mi Barca szurkolók csak örülhetünk 8) :D
Kép
Subinho
Director del Fútbol

2007.01.10. 08:29:29

ne felejtsétek! a barca is volt pár éve nehéz helyzetben! mondjuk nem ilyen sokáig, de 3 év kellett, hogy rendbe jöjjenek a dolgok!!!
ennek ellenére a margónál komoly gondok vannak! luxemburgo idejében elkezdődött valami, kezdett jó kis csapat lenni, de elküldték, vagyis összevesztek, mert nem adtak neki szabad kezet... pedig nem voltak rossz elképzelései...
most is csak azt látom, hogy össze-vissza vásárolnak, nagy a keret, nagy a feszültség! pedig olyan egyszerű lenne! ha én lennék a real elnöke:
1., elküldtem volna ronaldot, beckhamet, cassanot és a többi nagyszájú kiégett sztárocskát
2., robinhonak bérelt helye lenne a csapatban
3., lassan, folyamatosan építeném be a fiatalokat!
4., vennék egy klasszis irányítót, kaká nem jött össze, keresnék mást, pl. diegot.
5., nem vettem volna meg emersont!
6., vennék ronaldo helyett egy jó csatárt!
kezdetnek ennyi...
Andris
Adminisztrátor

2007.01.09. 23:32:08

Szépen lassan, belülről megy tönkre a madrid, lassan annyi pénzt kidobnak az ablakon, h még az ő kasszájuk is megsínyli, pláne, hogy ha továbbra is ilyen teljesítményt nyujtanak, akkor nem lesz még feleakkora tv-s szerződésük sem, mint a mostani...

A játékosok morgolódnak, kifigurázzák az edzőt, egymást, totális káosz van a játékosoknál és a szakmai stábnál, és a vezetőség is tehetetlennek tűnik számomra, elnézve a nyilatkozatokat...

Ez az egész, amit írtam kissé túlzó, bár sok minden igaz belőle, és sok minden valszeg igaz lesz, és akkor bizony egy teljes format c:\-t kell nyomni az elnökségnek.

Dióhéjban ennyi a véleményem az elmúlt hetek eseményeiről.

Nem sajnálom a madridot, sőt...de ellenben kicsit kezdem sajnálni a szurkolóikat. Azt hiszem, ha én madridista lennék, nem igazán látnék kiutat jelen pillanatban.....
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2007.01.09. 23:23:18

Ez a Robinhós cucc elég kemény, ha igaz... Márpedig ilyeneket nem szoktak csak úgy kitalálni, viccből, Madriban sem. És az is sejtet valami mögöttes dolgot, hogy először "csak úgy" kimaradt, aztán fizikai problémái voltak, most meg ez... Érdekes, na. :roll:

És ha tényleg igaz, csúnya morális válság van kialakulófélben a RM-nál, ez biztos. Mondjuk ezen nem csodálkozom, várható volt, hogy balhés lesz a légkör a Kapáló körül... (Diarra, Cassano, Ronaldo, Robinho...)
barca99
Llegenda del Barça

2007.01.09. 22:35:35

1., Game90 csak belinkelt vmit, gondolom a madridistáról
2., én a hsz-emet csak poénnak szántam
3., láthatod Barcafan-nak ez a 3. hsz-e, valószínű majd belejön és nem fog ilyen értelmetlen dolgokat írni
4., Petixy hsz-e is csak humoros
5., az "új-Pelé"-t nem mi találtuk ki, és az tényleg hülyeség
6., senki sem hiszi hogy alkoholista
7., nem vitatjuk hogy nem jó játékos, sőt sztem a mostani Madridban az egyik legjobb, kár(/nem kár) hogy a fallosz edző nem játszatja.
8., az meg hogy Robinho-nak volt egy jó meccse, nekünk meg egy rossz (erős túlzással)... mert azon a meccsen sem csináltatok sokmindent, de mindegy, végülis a 2-0 a lényeg
9., ..."az törödjön a maga csapatával. "... Tény hogy nem játszunk szépen, de neked jobban kéne törődnöd a Madriddal két ilyen égés után. :wink:
Andris
Adminisztrátor

2007.01.09. 22:34:29

Real Madrid C.F. írta:Látom sok "értelmes" barca szurkolo mindent elhisz az ujságiroknak...
Akkor most fuss neki mégegyszer az erről szóló hsz-eknek... :wink:

As-nek nem lehet hinni, bár érdekes, h semmi magyarázat nem volt eddig Robinho kimaradásával kapcsolatban.

Egyébként Capello oda van tőle, h ilyeneket ír a sajtó, és emiatt nem megy a madridi szekér. Akkor mi lenne, ha nem azt mondaná, h nem lehetett 22 embert nevezni, hanem azt, h Robinho nincs jó formában, vagy valami. Simán meg lehetne úszni az ilyen "híreket"...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Petixy
Jugador d'estrella

2007.01.09. 22:04:11

Tényleg nem kellene így beszélni az új Peléről. :D Még ittasan is jobb,mint bármelyik Barcás :wink: Mondjuk ilyen teljesítménnyel nem csoda,hogy kicsit fel akarja vidítani magát.
PCsabi
aka Game90

2007.01.09. 21:43:49

Hát sztem sem kéne így beszélni róla :oops: Az újságok meg a rádiók sok mindent hazudnak :roll:
Meg nincs is olyan alkoholista feje :D
barca99
Llegenda del Barça

2007.01.09. 21:27:02

Game90 írta:21:11 - A Diario AS információ szerint Robinho kétszer is ittas állapotban jelent meg a Real Madrid edzésén - adta hírül Spanyolország egyik leghallgatottabb rádiós programja, az El Larguero. Az orgánum úgy tudja, hogy Capello ezért fogalmazott annyira ködösen azzal kapcsolatban, hogy miért is hagyta ki a brazilt a Deportivo elleni keretből.
Nem tudom, hogy ebből mennyi az igazság :roll:
Mondjuk nem csodálom, hogy az 50 kilóját megüti egy üveg sör... :lol:
PCsabi
aka Game90

2007.01.09. 21:24:33

21:11 - A Diario AS információ szerint Robinho kétszer is ittas állapotban jelent meg a Real Madrid edzésén - adta hírül Spanyolország egyik leghallgatottabb rádiós programja, az El Larguero. Az orgánum úgy tudja, hogy Capello ezért fogalmazott annyira ködösen azzal kapcsolatban, hogy miért is hagyta ki a brazilt a Deportivo elleni keretből.
Nem tudom, hogy ebből mennyi az igazság :roll:
Boixos
Llegenda del Barça

2007.01.09. 19:46:07

ha murinnyó lesz a madrid edzője, akkor lesznek igazán szép klasszikusok, az az egyorrú gondoskodna a jó hangulatról.
aztán úgy járna, mint a mágus a fradipályán. csak a klubházból merné végignézni a meccset.
PUYOL-XAVI-INIESTA
mrmonster
Entrenador del Barça

2007.01.09. 17:29:00

Túl nagy már a versengés a mai újságírásban, mindenki szenzációt akar szolgáltatni. --> ezzel együtt túl sok kamuhír lát napvilágot. És persze a Madridnál ugyanaz megy ami szokott. Ha gyengén játszanak - sz@rok, edzőváltás kell, stb. Ha nyernek 3-0-ra - galaktikusok, Capello a zseni.
Ha hétvégén leverik a Zaragozát (ne legyen így), az újságok azt fogják írni: MEGINT BAJNOKESÉLYES A KIRÁLYI GÁRDA.
Túl nagy a felhajtás, pláne a Barçánál és a Realnál!
Előre a TITOlusokért!
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.01.09. 17:27:58

Game90 írta: Igen, mindenről a sajtó tehet Don Fabio 8) :D
Diarra jöhetne az Interbe. Eltudnám képzelni a kp-n :wink:
Nemtom, nagyon jo játékos, de Viera v. Cambiasso jobbak szvsz.
el fuero
Entrenador del Barça

2007.01.09. 17:20:11

Mourinho nagy valószínűséggel el fog menni nyáron,mert már állítólag a játékosai sem bírják annyira és a tökük tele van vele. Ezt olvastam a txt. :D
gianni
Entrenador del Barça

2007.01.09. 16:51:46

Igaz Ezqueronak sem megy (nem is ment) sem saviolának,de robinho is bizonyította nem egyszer,hogy csak egy nagy igéret marad!
Brian 20

2007.01.09. 16:06:16

morinho a chelsea mestere nem valószínű hogy átmegy a madridba. pedig még elönyös is lenne számára pénz ott is van kihívás is. De Roman A. val még a madrid se versenyezhet. Ezenkivül a biztos bl-t akar nyerni nem kicsit örült mikor nem kaptak ki tölünk Didi góljánál. saját vélemény megosztom veletek
Lezárt