Frank Rijkaard #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.01.10. 15:37:16

antiimperialista írta:
Slither írta:Grat Franknek! De ez a cím inkább a legtöbb eredményt elérő edző nevet kéne, hogy viselje :!: A legjobb edző szerintem Marello Lippi volt 2006-ban.
Az az igazság, hogy egyetértek! Mondjuk én nem tudnék választani Lippi és Caparros között...
En ugy tudom, h külön dijazták a legjobb szöv. kapitányt, és a legjobb vezetőedzőtt, tehát Lippi és Frank is nyert dijat.
Los Barrachos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.01.09. 21:20:34

Rijkaard maximálisan megérdemelte a díjat, edzői karrierje csúcsán (ami remélhetőleg hosszú ideig tart) van, ez az elismerés csak egy kezdeti lépés lehet egy nagyszerű edzői karrier felé.
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.01.09. 14:59:26

Slither írta:Grat Franknek! De ez a cím inkább a legtöbb eredményt elérő edző nevet kéne, hogy viselje :!: A legjobb edző szerintem Marello Lippi volt 2006-ban.
Az az igazság, hogy egyetértek! Mondjuk én nem tudnék választani Lippi és Caparros között...
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.01.09. 14:51:57

Grat Franknek! De ez a cím inkább a legtöbb eredményt elérő edző nevet kéne, hogy viselje :!: A legjobb edző szerintem Marello Lippi volt 2006-ban.
PCsabi
aka Game90

2007.01.09. 14:41:43

Gratula Rijkaardnak (bár ha nem is mindig értek egyet a döntéseivel :roll: ) :!:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
gianni
Entrenador del Barça

2007.01.09. 11:35:05

Gratulálok Rijkaardnak!
Ez a cím további lendületet adhat neki és a csapatnak is.
Titinho
Director del Fútbol

2007.01.09. 11:26:55

Gratulálok Rijkaard-nak! Még sok szép ilyen évet kívánok neki itt nálunk! Bajnokság + BL ismét a miénk lesz! :twisted: Gratula :!:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
kath23
Jugador del Barça

2007.01.09. 11:18:31

gratula Frankitonak a díjhoz!!:D :lol:
Visca el barca!
PCsabi
aka Game90

2006.12.28. 21:53:27

www.eurosport.com -ra felmész :arrow: football kategóriára rákattintassz :arrow: Premier League táblázata alatt megtalálod a szavazást az oldal közepén kb :!:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Los Barrachos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2006.12.28. 21:42:34

És ott hol kell szavazni? :oops:
noname
Llegenda del Barça

2006.12.28. 15:16:21

Number of votes : 11914
1. Caparros (Sevilla)
9%
2. Houllier (Lyon)
10%
3. Klinsmann (Germany)
9%
4. Lippi (Italy)
23%
5. Mourinho (Chelsea)
13%
6. Rijkaard (Barcelona)
24%
7. Schaaf (Bremen)
2%
8. Other
9%

A Eurosport honlapján folyik a szavazás. Január elsején vége!
Tessék szavazni :!: :!: Rijkaard vezet, de szoros. 8) Ne hagyjuk h Lippi nyerjen :!:
A Fifa egy szégyen
Bodi
Director del Fútbol

2006.12.24. 15:27:22

„Dehogy megyek én Milánóba, a Barcelonánál vagyok vezetőedző, s bolond lennék eligazolni a világ legjobb klubjától – mondta a szak-vezető. – Az év végi gyengélkedésről pedig annyit: minden csapat fásultabban futballozna, ha az évad során ennyi mérkőzést játszott volna, mint mi. Ezért is döntöttem úgy, hosszabb pihenőt adok a labdarúgóknak, tizenkét napos szünet vár a csapatra. Ami pedig a jövő évet illeti: bebizonyítjuk, hogy a Barcelona továbbra is a legerősebb, megnyerjük a bajnokságot, és megtartjuk a BL-trófeát.”

Érdekes a nyilatkozat vége,Rijkaard soha nem szokott ilyeneket mondani,bár legyen igaza!

Néha tényleg elég furán cserél,nem értem miért Ezquerro jön Saviola helyett,simán eldönthette volna a meccset,ha nem kezd el szerencsétlenkedni,olyan passzal,amit kapott,szinte a csapat bármely tagja a kapuig gyalogolt volna!
El kell felejteni,jöjjön Saviola!
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2006.12.23. 10:09:01

Úristen, még szép hogy visszaesik a látványosság, ha egyszerre hiányzik több fontos ember... Eto'o és Messi hiányát EGY CSAPAT SEM bírná ki.

A cseréi viszont - Ezquerro erőltetése - szörnyűek...
Los Barrachos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2006.12.23. 09:55:25

Na azért én nem látom ennyire borúsan a helyzetet, tény hogy az utóbbi időkben rossz döntéseket hozott, de az is igaz, hogy igencsak tartalékos sok meccsen a Barcelona, főleg volt ez az Atlético Madrid ellen, ahol 7 állandó kezdőnk sem tudott pályára lépni, meg ugye az Európa-Ázsia-Európa utazgatás rövid idő alatt is megviselte a fiúkat. Az újévre kicsit pihentebb lesz mindenki és összeszedi magát a csapat, bár mindjárt a Getafe ellen nem lesz könnyű dolgunk, mert megint sok lesz a hiányzó.

Rijkaard jó edző és meg fog bírkózni a feladatokkal!
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.12.23. 09:38:05

Los Barrachos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2006.12.06. 20:55:56

Szerintem jó húzásai voltak tegnap Frankitónak, főleg az hogy levette Mottát, megelőzendő a pirosat :!:
Bodi
Director del Fútbol

2006.12.06. 16:39:47

Ez érdekes érdés,valóban veszélyes ezzel a csapattal visszahúzódni,mert ha mondjuk Eto'o és Messi is a pályán van,akkor nincs gond,mert ők sok labdát szereznek,de pl Ronaldinho meg se próbált védekezni.
Rijkaard elképzelése nem volt rossz,a játékosok vették kicsit kényelmesebbre(nem mindenki),és ez se tartott sokáig,mert a csere után úgy játszottunk,ahogy kell.
Fölösleges Rijkaardot hibáztatni,a félidő elején tényleg nem volt a legjobb a felállásunk,de ezt ő is észrevette,és saját maga válzottatott a cserével.
Utána pedog szinte tökéletesen játszottunk,az,hogy volt néhány helyzete a Werdernek inkább annak köszönhető,hogy kiváló csapat,jobb támadósorral,mint pl a Chelsea.

A meccs eleji tökéletes taktika is Rijkaard érdeme,elképesztő iramban kezdtünk,lerohatnuk a Werdert úgy,hogy közben egy pillanatra nem lazult fel a védekezésünk.4-5 perc után lehetett látni,hogy nagyon határozott és összeszedett a játékunk.
JOEY20
Jugador del Barça

2006.12.06. 16:30:19

Bocs grecki csak egy kicsit elragadtattam magam :oops: Finomitok:Nem értek veled eggyet :wink:
Forca BARCA
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.12.06. 16:28:33

Gyerekek, miről bexéletek :?: :shock: Ez a meccs teljesen sima volt. Az első perctől nem volt kérdés a győztes. 1 dolog, h visszaáltunk, de még igy is nekünk voltak veszélyesebb helyzeteink kontrákbol, mint a brémaiaknak. Szoval jo volt a taktika :!:
Melkor
Entrenador del Barça

2006.12.06. 14:51:53

Én nagyobb részt greckivel értek egyet - teljesen elhülve, és félve néztem a második félidő elejét, mert olyannyira deffenzívre sikerült ez a visszaállás, hogy simán gólt kaphattunk volna belőle - ez lehet részben az edző, részben a játékosok hibája.
Ettől még nem tartom rossz edzőnek Rijkaardot, mert nagy pszihológus, bár taktikai szintem nem tartozik a legjobbak közé. Motta lecserélésével valószínűleg azért várt egy kicsit, mert a 2. félidő elején - a szünetnek köszönhetően - még frissebben mozognak a játékosok, de a játéka alapján Motta már a félidőben lecserélést érdemelt volna.
MELKOR 4 - Hungarian F.C. Barcelona
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2006.12.06. 14:32:19

Veled aztán lehet diskurálni... Igazad van! :shock:
Attya
Jugador d'estrella

2006.12.06. 14:19:35

grecki írta:Emberek!!!! Mit kell egyből támadni?
Azt hittem, ez a fórum arra való, hogy kinyilvánítsa mindenki a véleményét! De ezexerint, lehet, hogy eltévedtem...
Amiket írtam, azok pedig nem baromságok! Nem azt mondtam, hogy kellett volna még rúgni 5 gólt, én nem a mindenáron támadásról beszélek, hanem arról, hogy nem kellett volna átadni a területet, mert könnyen megüthettük volna a bokánkat! Ezt remélem ti is így láttátok, hogy bizony könnyen kaphattunk volna egy gólt. Pl ha az a kapufa bemegy, akkor szerintem összezuhantunk volna kicsit. Akkor pedig a Werder vérszemet kapott volna, mi meg nem tudtunk volna felpörögni... Én csak azt állítom, hogy ez egy taktikai hiba volt Rijkaard részéről. Miért nem adta ki azt az utasítást, hogy tartsák a labdát, amiben a világ legjobbjai vagyunk!?
És én nem Ronaldinhót szapulom, hanem azt a véleményem szerint nem helyes döntést, hogy 11 emberrel beállunk védekezni. Ebben történetesen Ronaldinho is benne ven, aki nem tud védekezni Giulyvel egyetemben. Ez nem is baj, csak akkor miért így játszunk, ha mindezt tudjuk.
mi történ volna..., mi történik ha...., ha esetleg betaláltak volna....., EMBER +NYERTÜK A MECCSET!!!! Olyan, h "HA" nincsen a fociban!!! a 2ik félidő elejét kicsit lazára vette a csapat ENNYI, és ez nem Rijkaard hibája, a játékosok voltak kicsit kényelmesek
"Leo egy egyéniség. Senkihez nem lehet hasonlítani. Idén mindenki Cristiano Ronaldoról beszél, pedig Messi az, akiről érdemes többet beszélni. Ugyan Ronaldo sem rossz játékos, csapattársak vagyunk a portugál válogatottban, csodálatos játékos. Viszont Messi bármikor képes a jó játékra és nem csak akkor, amikor kedve szottyan focizni, ellentétben másokkal.”
DECO
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2006.12.06. 14:13:06

Emberek!!!! Mit kell egyből támadni?
Azt hittem, ez a fórum arra való, hogy kinyilvánítsa mindenki a véleményét! De ezexerint, lehet, hogy eltévedtem...
Amiket írtam, azok pedig nem baromságok! Nem azt mondtam, hogy kellett volna még rúgni 5 gólt, én nem a mindenáron támadásról beszélek, hanem arról, hogy nem kellett volna átadni a területet, mert könnyen megüthettük volna a bokánkat! Ezt remélem ti is így láttátok, hogy bizony könnyen kaphattunk volna egy gólt. Pl ha az a kapufa bemegy, akkor szerintem összezuhantunk volna kicsit. Akkor pedig a Werder vérszemet kapott volna, mi meg nem tudtunk volna felpörögni... Én csak azt állítom, hogy ez egy taktikai hiba volt Rijkaard részéről. Miért nem adta ki azt az utasítást, hogy tartsák a labdát, amiben a világ legjobbjai vagyunk!?
És én nem Ronaldinhót szapulom, hanem azt a véleményem szerint nem helyes döntést, hogy 11 emberrel beállunk védekezni. Ebben történetesen Ronaldinho is benne ven, aki nem tud védekezni Giulyvel egyetemben. Ez nem is baj, csak akkor miért így játszunk, ha mindezt tudjuk.
JOEY20
Jugador del Barça

2006.12.06. 14:02:15

Grecki nem akarlak megsérteni de ez az egész egy orbitális nagy baromság :roll: Miért te szerinted mindenki lehozza a sárgát kapó játékosát a félidőben mert rémeket lát hogy majd kiálítják!Rijkaard a legjobb időben hozta le!Szerinted csak ez az egy meccs lesz az idényben hogy kihajtsák magukat!Tudod nem robot Ronaldinho se ahogy a csapat se ez látszott is az elmúlt meccseken!Na és ki az a sügér aki 2-0 állásnál még hajtja a csapatát hogy rugjanak 6ot az jobb lett volna :?: Ez még csoportkör érted itt mindenki lefossa hogy 2 vagy 6 gólt rúgnak :!: A 3 pont a lényeg ami 1 pillanatig sem volt veszélyben!Szerinted ha kapunk 1 gólt a vége előtt 20 percel akkor rúg egy öngólt is a csapat vagy mi?Elég érdekesen gondolkodsz!!Bármikor rughattunk volna még gólt ha "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" :!:
Forca BARCA
Attya
Jugador d'estrella

2006.12.06. 13:47:26

grecki írta:Most megint csalódnom kellett Rijkaardban, és még jöbben megerősödött bennem az az elképzelés, hogy ő bizony mégsem akkora edző, mint azt sokan gondolták. Már korábban írtam, hogy szerintem taktikailag abszolút nincs a szeren, max a pedagógiai/pszichológiai érzéke jobb az átlagosnál. Bizony az is megerősítést kezd nyerni nálam, hogy az eddigi sikerek is nagy százalékban Henknek voltak köszönhetőek. Hogy mégis mire alapozom mindezt?
Szerintem 2-0-s vezetésnél ki az a sügér, aki visszaállítja a világ legjobban passzoló, labdát tartó csapatát a saját térfelére védekezni??? Pláne úgy, hogy a korábbi években pont a letámadás volt az egyik legnagyobb erényünk. Most - szerintem óriási szerencsével - megúsztuk a dolgot, de mi lett volna, ha a Werder kiegyenlít pl 15-20 perccel a vége előtt. Akkor ők nagyon felpörögtek volna, mi meg a béka segge alatt.! Nem szabad ilyenkor beállni védekezni, főleg úgy, hogy a Giuly, Ronaldinho, Gudjohnsen trióból maximum az izlandi próbált meg védekezni!!! Meg amikor nagyon nyomott a Werder, és mutatták Rijkaardot, csak azt lehetett látni rajta, hogy nem igazán tudja, hogy mit kellett volna változtatni. Mottát meg már a félidőben lecseréltem volna, és nemcsak azért, mert rosszul játszott, hanem főleg azért, mert egy átlag bíró már régen kiállította volna!
Bocsi, hogy hosszúra nyújtottam, de nekemm komoly aggályaim vannak mostanában vele kapcsolatban...
kicsit érdekes módom közelíted + a dolgokat, NAGYON NAGY HÜLYESÉGEKET MONDASZ!(KIVÉVE MOTTA)! Ne hülyítsél már, h azért mert elment Henk nincsen taktika a csapatnál, JÓ NAGY________mondasz, nagyon nem látod, h mi történik a pályán csak nézed agyatlanul! Az, h kicsit visszaállt a csapat a 2ik félidőre az teljesen normális csak a játékosok kicsit elkényelmesedtek ENNYI!!!! Rijkaard naon is jó edző, nem tom mit kell mindig szapulni!!!
"Leo egy egyéniség. Senkihez nem lehet hasonlítani. Idén mindenki Cristiano Ronaldoról beszél, pedig Messi az, akiről érdemes többet beszélni. Ugyan Ronaldo sem rossz játékos, csapattársak vagyunk a portugál válogatottban, csodálatos játékos. Viszont Messi bármikor képes a jó játékra és nem csak akkor, amikor kedve szottyan focizni, ellentétben másokkal.”
DECO
Lezárt