Slither írta:Én is nagyon bírom Messit, de ha Moratti kiperkálja a kivásárlási díjat (150 millió, ha jól emlékszem

), akkor simán megéri a klubnak. Abból a pénzből már simán tudjuk pótolni (mondjuk egy Kakának örülnék). Meg hát ott van az utánpótlásban Dos Santos is. Ki tudja, lehet hogy ő még jobb lesz!
Ne haragudj meg rám, de ezt le kell írnom: te nem vagy teljesen épp
1. Messit semmi pénzért nem lehet eladni, benne van a barca következő 10-12 éve, vagy még több!
2. Az a pénz azt hiszem nem lenne semmi, jól jönne a klubbnak, de nehogymár azt gondold, h Messit lehet pótolni,
Messi pótolhatatlan! Pláne nem Kakával, hol van ő messihez képest?! sehol (na jó..., de egyáltalán nem olyan jó mint messi)
3. Dos Santosnak örülünk, meg minden, de kétlem, h messinél valaha is jobb lesz, ráadásul Messi még közelében sincs annak a szintnek sztem, amire képes, nagyon sokat fog még fejlődni.
4. Ez egy lerágott kamu hír, gyakorlatilag hetente megjelenik ugyan ez a hír, aztán meg jól mindenki rácáfol...
Egyébként Messi sehova nem fog menni, az apja kavarhat, de Messi sztem végtelenül hálás a klubnak azért, amit tettek érte, szóval nem fog ő elmenni sehova, se most, se később...
Na!

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila