A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
de frank elviszi:gianni írta:Ezquerót még egy kupameccsre sem vinném el.

Frank eléggé önfejű,de kupameccsen játszatni fogjaGame90 írta:Én sajnos már most megmondom, hogy Saviola nem lesz benne a kezdőben![]()

Valóban elfelejtettem, kösz h szólszSlither írta:Ha elfelejtetted volna, akkor elmondom: Dos Santos az U20-as válogatottal van most és még egy ideig, ezért nem hívhatta ba Rijkard:
Nem tudhatni, h Rijkaard hogy okoskodik, de én pl. Ebben az összeállításban küldeném a fiúkat a pályára:Bodi írta:Kíváncsi vagyok Rijkaard milyen felállásban küldi ki a csapatot szerdán,jó lenne elintézni a továbbjutást,hogy jövő héten már a B csapat játszhasson.
Ronaldinho és Deco pihentek tegnap,szóval akár be is lehetne őket rakni a kezdőbe,bár nem biztos,hogy Rijkaard is így gondolja.
Ebben egyetértek! 1 meghatározó játékosnak sem szabad már megsérülnie,mert akkor nagyon dúrva lenneDrigo írta:Remélem ezekután igenhamar lemondanak a kupáról, nehogy még ott is megsérüljön valaki, max C-s csapattal, mert lassan a B-s keretre az A helyett lesz szükség

Szerintem lehetseges en ma vettem jegyet portugal Eb selejtezore 5 euba.Los Banditos írta:3 euró volt a jegy?Persze...Annyiért megsem érné nekik,legalább volt 20 is...
Ez megint a szokásos média jelenség.A riporter a következőt mondta: A REal meccsére 3 EU volt a jegy.A Barcáéra 30 EU.Mekkora csusztatás hogy magyarázni lehessen a nézőszámot...Valójában: Real 3EU-18 EU.Barca 20EU-30 EU.Na azért ez különbség.Érdekes hogy a Real szemszögéből a rosszabbnak tünő számokkal hozakodott elő.ozsimiki írta:LionelMessi írta:A real mecssén azért voltak olyan sokan(majdnem teltház), mert az Écija elleni mecssükre 3euroba került egy jegy... szal ez így értehető. Ennyiért még én is kimentem volna...
Visca el Barca!!!!!!!!![]()
Én akkor sem mennék,ha nekem fizetnének,volt időszak,h nagyon szépen játszottak,de mostanában ez nem mondható el.
A BARCA meccsére ellenben természetesen elmennék,áldoznék is rá
LionelMessi írta:A real mecssén azért voltak olyan sokan(majdnem teltház), mert az Écija elleni mecssükre 3euroba került egy jegy... szal ez így értehető. Ennyiért még én is kimentem volna...
Visca el Barca!!!!!!!!