Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Még tovább nőne az ellentét a két klub között az biztos!Los Banditos írta:Ha Mourinho menne madridba...hát... megszorongatnák a tökeinket az biztos.![]()
Egy kicsit tartanék tőle én is, de ha ugyan ilyen hatalmasakat igazolnának majd, mint akiket Capello kedvéért hoztak, akkor no problem...Los Banditos írta:Ha Mourinho menne madridba...hát... megszorongatnák a tökeinket az biztos.![]()
igazad van.. Robinho nagy lenne!!!!!!(csak ö)XaviMessifan írta:10:48 - Fabio Capello fekete listája: Raúl, Cannavaro, Salgado, Beckham, Guti, Emerson, Robinho, Cassano.
Hmmm...
eltudnám képzelni h Ezqut v. Saviolat(sajnos)eladjuk és helyette megvennénk Robinho-t!legalább lenne minőségi csere
Hát ez így van!sasi1 írta:Nem engedné el őket a cselzi, max Joe Cole-t......És ha már jön Mourinho akkor már jönni fog vele Terry, Joe Cole, Drogba! Gyönyörű egy Margit lesz
Nem engedné el őket a cselzi, max Joe Cole-t......És ha már jön Mourinho akkor már jönni fog vele Terry, Joe Cole, Drogba! Gyönyörű egy Margit lesz
Na kérem, az egész humorbonbon egyben.Don Fabio Capello írta:"Az első gólt ajándékba adtuk. Amikor felállítjuk a sorfalat, akkor mindig Guti a negyedik emberünk, és a labda épp az ő helyén ment el. Casillasnak esélye sem volt a hárításra. Gago Argentínában futballozott, s egy erős személyiség. Nekem nagyon tetszett a játéka. Azért cseréltem le, mert elfáradt. Robinhót pedig azért hagytam ki, mert 22 játékost nem lehet nevezni."
HA hozzuk az egy meccs lemaradást max. ponttal, lesz az 6 is remélhetőleg.Boixos írta: ezek meg két pontra vannak tőlünk, ami tulajdonképpen semmi.
szal nyugtával dicsérjük a napot.
ez nem vicc, hanem egy nagy edző nyilatkozata akkor, amikor meglelte a probléma gyökerét. ilyen fix zsugásai vannak a csapatában, ha guti nincs ott, akkor senki sem áll a helyére, mert az a guti helye.Enrique írta:Na, itt a nap vicce kategória győztese is.
Magyarázat: "Amikor felállítjuk a sorfalat, akkor mindig Guti a negyedik emberünk, és a labda épp az ő helyén ment el. [...]"
Ezzel maximálisan egyetértek, ez is benne van Cannavaro rossz teljesítményében, de korántsem csak emiatt. Egyszerűen maga alatt van, csapnivaló formában!cruyff írta:A Barca és a reál támadófocit játszik, mégha nem is mindig sikerül, és a védő MINDIG sokkal jobban ki van szolgáltatva egy ilyen csapatban mint mondjuk gy olasz válogatottban, ahol rajta kívül még 10 másik ember ugyanúgy besegít a védekezésbe.