Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
azért, mert ha nem éles meccsen szokja a műhelyszagot, akkor az életben nem fogja felvenni az európai ritmust (így sem biztos. nem értem, h miért kell ráaggatni az ilyen kölykökre az újredondo, újpelé, újmaradona stb jelzőket, amikor még egyet sem rúgtak itt labdába. ezzel max azt érik el, h ha eddig nem paráztak be, akkor egy-két [auto_cenzúra] meccs után majd befognak, mint a szél). edzéseken könnyű flikkflakkozni, mert ott nincsenek ellenfelek, akik ezerrel mennek minden zsugára.Game90 írta:De akkor minek kellett Gagót a kezdőcsapatba betenni
Ezzel vitatkoznék,a nem "létező támadó" sorunkkal?Enrique21 írta: Szerintem a mai Barca(mármint a Getafe elleni),is verte volna őket!
Jó ezt azért mondtam, mert már mindenki sztárolja őtelprat írta:Röpke 2hét alatt hogy lehetne megváltani?Nem védem de a jó bizihez még kevés idő tellt el...Game90 írta:Hát sztem Higájn-nak kéne ejteni, bár én sose fogom normálisan kiejteni![]()
Casillas meg kapott egy szép kötényt. Gago nem váltotta meg a világot, Ronaldo jött be
Meg a Getaffe ellenit is, nem?Rivaldo11 írta:Hm...Most sajnálom csak az Atletico elleni x-et...
Röpke 2hét alatt hogy lehetne megváltani?Nem védem de a jó bizihez még kevés idő tellt el...Game90 írta:Hát sztem Higájn-nak kéne ejteni, bár én sose fogom normálisan kiejteni![]()
Casillas meg kapott egy szép kötényt. Gago nem váltotta meg a világot, Ronaldo jött be
Most volt a Napló-ban Pötzsch meg GazzieEnrique írta:Srácok, mondja már meg valaki, hogy kell ejteni a Higuain srác nevét.
Mert azt nem akarja befogadni az agyam, hogy 'higany'.![]()
Közben Cristian jó Barcáshoz méltóan bevert egyet a Madridnak...2-0.