Mert azt nem akarja befogadni az agyam, hogy 'higany'.

Közben Cristian jó Barcáshoz méltóan bevert egyet a Madridnak...

sajna nem tom nézni, csak öt perc szünetem volt a sok tanulás közepette, mit csinált a nagy GAGO?Los Banditos írta:LOLGago bemutatkozása ügyesre sikeredett.
Még Farkas Norbi is elröhögte magát...
![]()
![]()
![]()
Én értelek Grecki, és szerintem igazad is van..grecki írta:Emberek! Most én nem írtam világosan, vagy ti nem vagytok képesek felfogni, hogy mégis mit akarok kihozni a dologból?? Nem akarom Albaldát leigazolni, mert én is utálom, csak azt akartam... Mind1. Nem tépem tovább a számat.
Pablo azér nem jobb mint Rafa, de még Thuramnál se. Albelda jobb mint a mostaniak, de azon a poxton is vannak nála jobbak.grecki írta:Ti miről beszéltek? Ezek a játékosok igenis jók! És nem azt mondtam, hogy menjenek a külföldiek a francba, de ez mégis csak tarthatatlan.
Valdes
Zambrotta - Puyol - Pablo - Gio
Albelda
Deco - Iniesta
Messi - Eto'o - Ronaldinho
Sztem egy fikarcnyival sem lenne rosszabb csapat!
És én nem azt mondom, hogy a kezdők számát kellene megszabni, hanem a keretet! Pl Motta, Giuly helyett igazán találnánk minőségi SPANYOL cserejátékosokat is.
ebben teljesen igazad van. tényleg lehetne egy határ, aminél nem játszhatna több külföldi egy csapatban.grecki írta:És nem azt mondtam, hogy menjenek a külföldiek a francba, de ez mégis csak tarthatatlan.
És meg lenne a 6-8 helyünk a bajnokságba, a BLből meg 1 Porto szintü csapat kipiccsantana....grecki írta:Én csupa spanyolból is meg tudnám oldani a hiányposztok betömését... Persze nem én vagyok a felelős, de én ezt tenném:
védő: Pablo Ibanez, Juanito
vkp: Sergio, Albelda
kp: Baraja, Valeron
csatár: Luque, Torres, Luis Garcia
És még lehetne sorolni... Igen is simán lehetne minőségi spanyolt igazolni, más kérdés, hogy az adott klub eladná-e őket, vagy sem, de elméletileg működne.
Már mint a keretbe gondoltadCooltiszo írta:Spanyolok:Xavi, Valdes, Iniesta, Ezquerro, Puyol, Oleguer, Jorquera, Ruben. Ebből 7 saját nevelés, plusz Motta, Messi. Szóval már most meg van a szám, sőt, és olyan szarok lennénk? Ennyi az egész, nekünk mi változást jelentene? Annyi hogy esetleg egy sztár pótlásánál el kell gondolkodni hogy inkább a hasonló képességű spanyolt vegyük meg mint a külföldit. MI itt a probléma?
VV, Puyol, Iniesta, Xavi, szoa akkor minimum 3!Los Banditos írta:A Primera Divisionban sem a spanyolok viszik a prímet hanem a Dél-Amerikaiak,Olaszok.Ezt nagyon jól tükrözi hogy kupaszereplésben abszolút a spanyol klubbok vannak ott viszont a válogatott rendre leszerepel még úgyis hogy rengeteget honosítanak.
Nálunk is csak jóesetben van 3 hispán a kezdőben.![]()