Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Így van. Erről már korábban beszéltünk és ez valóban égető fontosságú lenne. Nem az idegenlégiósok teszik tönkre a focit, hanem a feneketlen zsebű trilliárdos abramovics-félék.Vito írta: én inkább egy átigazolási limitet hoznék... az kell!
én is Krojfék véleményén vagyok!Cooltiszo írta:Sztem ez a 8 hazai és 5 saját nevelésű játékos nagyon is ideális, ez nem egy teljesíthetetlen szám, viszont a saját nevelések nagyobb lehetőséget kapnának, és mindenhol fejlődne a honi válogatott is, ugyanakkor a fennmaradó 17 helyen lehetne mindenféle nemzetiségűt játszatni, az eddigi korlátozásokat is figyelembe véve.
Hát sztem nincs rá szükségük, nem olyan játékos, aki maradandot tudot volna alkotni a realban.Los Banditos írta:Sikerült eladniuk De La Redet...
...Grat![]()
A szinvolnal meg oriásit esnegrecki írta:Sztem az egész rendszerrel van baj, mert így minden csapat megtalálja a kiskapukat. A légiósok (függetlenül attó, hogy eu-s vagy nem) számát kellene maximalizálni, pl 5 vagy 6 lehetne egyszerre a pályán, esetleg az adott országból érkező játékosok számát kellene szabályozni. Pl spanyol csapat keretében minimum 50% spanyolnak kellene lennie.
Azt hiszem van már vmi féle ilyen szabály vagy lesz,mert olvastam valahol h megkötik a csapatoknak h 6-7 saját nevelésű játékosnak kell lennie a csapatba. Aztán 1 év múlva 8. De télleg nem tom h ez már létezik v csak majd vmikor beakarják hozni.grecki írta:Sztem az egész rendszerrel van baj, mert így minden csapat megtalálja a kiskapukat. A légiósok (függetlenül attó, hogy eu-s vagy nem) számát kellene maximalizálni, pl 5 vagy 6 lehetne egyszerre a pályán, esetleg az adott országból érkező játékosok számát kellene szabályozni. Pl spanyol csapat keretében minimum 50% spanyolnak kellene lennie.
töök mind1 sztem ezen nem kéne felháborodni...Perrero írta:Kamerun és Brazilia asszem még nincs EUbaSlither írta:De most már EU is van és az sokat számít...