Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
jó megértelek, de nem 1 meccset láttam róla és nekem ez a véleményem. De úgy se fog hozzánk jönni szal mind1. Csak úgy felvetettem mint 1 lehetséges új igazolás.Slither írta:Egy meccs még nem jelent semmit, és ezt a vezetőség is tudja. Zambrotta meg már bizonyíitott több éven keresztül több poszton is. Ha nála ezerszer jobb lenne, akkor még Supermannél is jobb.el fuero írta:Láttatok már Sao Paulo meccset?
Akkor gondolom h ismeritek Ilsinho-t. Fantasztikus játékos, Zambrottánál szerintem ezerszer jobb. Fiatalabb, támadásokat jobban segíti, szerintem őt kellett volna jobb beknek leigazolni. Ahogy Horti Gábor úr szokta mondani "Rongylábú, mókamester". Sajnos a neve még fel sem merült a jelöltek között. Na de min1, akkor majd csodálom a brazil meccseken rajta.![]()
Egy meccs még nem jelent semmit, és ezt a vezetőség is tudja. Zambrotta meg már bizonyíitott több éven keresztül több poszton is. Ha nála ezerszer jobb lenne, akkor még Supermannél is jobb.el fuero írta:Láttatok már Sao Paulo meccset?
Akkor gondolom h ismeritek Ilsinho-t. Fantasztikus játékos, Zambrottánál szerintem ezerszer jobb. Fiatalabb, támadásokat jobban segíti, szerintem őt kellett volna jobb beknek leigazolni. Ahogy Horti Gábor úr szokta mondani "Rongylábú, mókamester". Sajnos a neve még fel sem merült a jelöltek között. Na de min1, akkor majd csodálom a brazil meccseken rajta.
Emanuelson ötlet változatlanul tetszene, egy Ajax neveléssel nagyon nem lehet befürödni, sőt...Game90 írta:Döntsétek el melyik lenne a jobb![]()
Abidal, 27 éves, kb 10 millió euróért
Emanuelson, 20 éves, kb 4 millió euró
Ez csak egy felvetés, ha persze balhátvédet akarunk majd
Miért te hány Independiente meccset láttál????Los Barrachos írta: Nem zsákbamacska, mert jól véd és egyáltalán nem lepkevadász, mint ami volt Valdés ilyen korában, mint most Ustari van. Jorquera nem csoda, hogy megunta a másodhegedűs szerepét, ő nem erre tette fel az életét, hanem védeni akar, amit megértek. Kezdetben pedig Ustari jó lenne cserének, majd beleszokik az európai fociba, akkor első számú kapus is lehetne. Pontosabban kapus poszton is rotálhatna mindig Frank.
Isten ments, hogy mégegyszer rotálni kezdjen.Pontosabban kapus poszton is rotálhatna mindig Frank.
Nem zsákbamacska, mert jól véd és egyáltalán nem lepkevadász, mint ami volt Valdés ilyen korában, mint most Ustari van. Jorquera nem csoda, hogy megunta a másodhegedűs szerepét, ő nem erre tette fel az életét, hanem védeni akar, amit megértek. Kezdetben pedig Ustari jó lenne cserének, majd beleszokik az európai fociba, akkor első számú kapus is lehetne. Pontosabban kapus poszton is rotálhatna mindig Frank.grecki írta:Ustari? Minek? Jorquera szerintem ugyanolyan szinten van, mint Valdes, badarság lenne elzavarni. Hacsak ez nem az ő kifejezett óhaja. Végülis, csereként már minden t megnyert egy nagycsapattal, lehet, hogy már egy másik csapatban szeretne JÁTSZANI.
- Veszítünk egy jó, megbízható kapust.
- Kapunk helyette egy zsákbamacskát.
- Pénzt dobunk ki az ablakon.
- Elfoglalunk egy eu-n kívüli helyet.
A vezetőség részéről ez egy nagy badarság!
én nem nagyon értek egyet veledTitinho írta:Barcelona have completed the signing of Argentina international goalkeeper Oscar Ustari for next season, reports Catalan newspaper El Mundo Deportivo.
Az El Mundo szerint leigazoltuk Ustari-t![]()
Na ennek viszont nagyon örülök!
Remélem beválik majd. Azt is írják, hogy így nagy a valószínűsége, hogy Jorquera távozik.
Teljesen egyetértek! Ez lenne a legideálisabb megoldás, de sajnos csak álom marad... (Alves is és a balhátvédeink is hosszabbítottak.)mademan írta:a balhátvéd postot úgy kéne megoldani, hogy leigazoljuk daniel alvest a jobb oldalra és zambit meg átrakjuk a bal oldalra! ezzel két legyet ütnénk egy csapásra!
Én sem értem, mi szükség volt erre, egyébként Jorquera remek kapus, többször bizonyitott.barca99 írta:Nem mintha Jourquera a Kupán kívül védenegondolom Ustari-nak sem lesz több feladata. Szerintem felesleges. Viszont ha belegondolok, hogy Albi vmi középcsapat első számú kapusa lesz, úgy annak örülök.