Edmilsontól válnék meg a fajsúlyos játékosaink közül.
nem hinném, hogy lesz már a régi, bár igazából engem tavaly sem nyűgözött le. Motta-t hagynám, mert fiatalabb, nagyobb lehetőséget látok benne, bár a támadásokat soha nem tudja úgy segíteni, mint pl. most Essien és nem mellékesen Ronnie nagy spanglija, úgyhogy...biztos, ami biztos.
apropó Essien: 2005 őszétől egészen a VB végéig hangosan röhögtem a cselszin, hogy egy ilyen tehetségtelen, afrikai atléta nagymarháért képesek voltak kiadni 35 millió pénzt, de idén alaposan visszaadta nekem a fricskát.

cefet jó zsugás lett belőle!
balhátvéd ügyben szvsz felesleges billentyűt koptatni, mert van két balhátvédünk teljesen friss szerződéssel, amivel nem igazán értek egyet (legalább az egyiktől megváltam volna...), de ebben a helyzetben nehezen tudom elképzelni Abidal leigazolását, amivel egyébként igencsak egyet értenék...
a leggyengébb posztunk tehát továbbra is ez a kettő, amiből az egyik -a balbunkó- az előbb leírtak miatt kilőve (legalábbis így lenne a logikus), de vkp-t kötelező igazolni jövőre!
ezt hasonlóan logikus módon képzelném el, mint a 2004-es nagybevásárlást, tehát posztra igazolva!
a leendő játékrendszertől függően lehetne egy "gyengébb" fizikumú, de technikás játékost, mint Xabi Alonso, Cesc
vagy egy bivalyot, mint pl: Viera, Essien, Gattuso.
a kérdés már csak annyi, hogy jövőre kik lesznek hasonlóan jó vkp-ok, mint a fent említettek...
(na, ezzel én sem lettem okosabb)